Diamantxperten レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. 建設・製造

当該企業による記述

Vi borer og skær’ på kryds og tværs

優良

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

En rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med Diamantxperten. Vi fik lavet 7 huller til ventilation (110-220mm). Prisen var ganske fair og arbejdet blev udført rigtig fint, og så var kommunikationen op til opgaven også hurtig og venlig. Deres mand på opgaven var betænksom omkring detaljer i arbejdet, og han gjorde pænt rent efter sig. Dem vil jeg ikke tøve med at bestille igen.

2026年7月28日
5つ星のうち5の評価

Super service og ditto resultat

Nemt at lave aftale med Michael, som var fleksibel da jeg ikke kunne levere min del til tiden.
Super flot resultat af servicemindede folk som Rasmus og Søren, der leverer omhyggeligt arbejde og god vejledning.
Kan klart anbefales.

2025年6月20日

Super firma Diamantxperten

Diamantxperten det er sjældent man finder et firma der er så professionelt lige fra første kontakt, til arbejdet er udført.
ALLE personer er utrolig behagelige og det udførte arbejde var perfekt og prisen var fair.

2024年5月17日

Perfekt oplevelse

Nem at lave aftale med, super flot resultat. Servicemindede folk, der leverer omhyggeligt arbejde.
Kan klart anbefales.

2023年10月19日
5つ星のうち5の評価

Høj service, og super professionel og pålidelig

Kanon dialog op til opgaven skulle udføres med helt gennemsigtig pris. Dukkede op efter aftale på slaget 8 og selvom der var et par små udfordringer hen af vejen pga. omstændighederen, blev de løst med et smil og endte i et perfekt resultat. Super fedt arbejde og med godt humør - kan 100% anbefales.

2023年6月28日

Virkelig god service

Michael var meget behagelig og hjælpsom i telefonen. Jeg fik en virkelig god pris for rilleskæring til stikkontakter på 90 kvm lejlighed. Det var tilmed en hastesag, som Diamantxperten trådte til med 2 mand, indenfor få dage og løste til UG. Den bedste håndværker oplevelse jeg har haft. Michael og Diamantxperten får mine varmeste anbefalinger. Tak til jer 😊

2022年2月10日

spot on

Fik et skriftligt tilbud på 4 huller. Betondæk var dobbelt tykkelse end indeholdt i tilbud samt diameter at diameter også endte med at skulle være større. Men regning var som i tilbud, det er sku ret go stil. gik super hurtigt og venlig ung mand der også viste sig at have nogle gode råd

2021年12月23日
5つ星のうち5の評価

Professionalt og super ren service

Venligt betjent af Michael når aftale skulle træffes og det tog kun en uge fra bestillingen til i dag, hvor arbejdet blev udført til UG. Punktuelt, meget professionalt og til min store overraskelse var der ikke et gram støv i huset efter det 100mm Ø hul i det 300 mm tyk ydervæg var færdig. Store ros herfra, jeg ved præcis hvor jeg skal ringe en anden gang.

2021年7月23日
5つ星のうち5の評価

Jeg har fået en konge behandling af en…

Jeg har fået en konge behandling af en medarbejder fra DiamentXperten.
Deres medarbejder(som jeg desværre ikke kan genkalde navner på) var professionel fra første øjeblik. Han forstod, at han var inde i et fungerende hjem, der ikke havde behov for unødigt støv,støj og larm.
Jeg er meget imponeret over den professionelle behandling jeg/vi fik.
GodT gået DiamentXperten.
Mh.
Christian Bigum

2020年10月9日
5つ星のうち5の評価

Meget positiv oplevelse ved fundamentboringer

Man må nok sige, at jeg har en helt anden oplevelse end den kritiske herunder. Ringede rundt til 3-4 firmaer, da jeg skulle have boret nogle huller i et gammelt hus, der skulle have mere luft i kælderen. Dette firma var langt det billigste og hurtigste til at give et tilbud. Opgaven viste sig at være en del mere omfattende end ventet, da vi fandt flere udfordringer, men tillægget var beskedent. Deres mand var i øvrigt vældig flink og behagelig at samarbejde med. Kan kun anbefales.

2020年9月23日
5つ星のうち2の評価

Glemte aftale

Glemte aftale, trods det at den var skriftlig. Sendte håndværkere som han fik hyret fra et andet firma og påstod at opgaven var mere omfattende en aftalt og tog derfor dobbelt pris. Let truende/pressende attitude for at få mig til at tage beslutning om udførelses af arbejdet (nu havde han jo to mand stående, som han sagde).
Opgaven viste sig at være lettere end han påstod. Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma.

2019年6月11日

Trustpilot エクスペリエンス