レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb al menigmaal een review gedaan. Dus nogmaals een heel goed bedrijf. Alles mooi afgeleverd . Koop dikwijls bij hun. Zeer tevreden..

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen/leveren gaat super goed en kan je duidelijk volgen. De klantenservice is echt top, super vriendelijk en meedenkend. Ik bestel echt nergens anders wat betreft diamond painting!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. アヌト・手工芞
  3. 手芞甚品店
  4. 手工芞品
  5. 裁瞫店

圓該䌁業による蚘述

Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb al menigmaal een review gedaan.

Ik heb al menigmaal een review gedaan.
Dus nogmaals een heel goed bedrijf.
Alles mooi afgeleverd . Koop dikwijls bij hun. Zeer tevreden..

2026幎3月13日

Diamond Paradijs からの回答

Wat leuk dat je alweer de tijd neemt om een review te schrijven. Super bedankt voor je trouwe bestellingen en je mooie woorden. Fijn om te horen dat alles telkens naar wens is!

Heel verzorgde levering

Heel verzorgde levering! De steentjes zijn allemaal gelijke vorm!! Leuk!!

2026幎3月22日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw positieve review. Heel veel plezier met het maken van de diamond paintings. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

lange leveringstijd

2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter precies maar toch nog heel lang
de dp zijn wel super mooi de kleuren zijn fantastisch mag wel voor zoveel geld

2026幎2月28日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Helaas kan het wel eens voorkomen dat het postorderbedrijf het ene pakketje sneller er door laat dan de ander, helaas hebben wij daar geen zicht op. Wel fijn om te horen dat je toch tevreden bent over de diamond paintings. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

goede kwaliteit

goede kwaliteit en wordt op tijd geleverd

2026幎3月8日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Goeie ervaring

Je dient even geduld te hebben maar dit staat dan ook vermeld op de website. Mijn zoon was alvast heel blij toen de bestelling was toegekomen.

2026幎2月15日

Diamond Paradijs からの回答

Dank je wel voor je geduld. We zijn blij dat de diamond painting goed is aangekomen en extra leuk om te horen dat je zoon er zo blij mee is. Heel veel plezier ermee en wie weet tot ziens op Diamond Paradijs. 😊

Top bedrijf!!

2026幎3月2日

Diamond Paradijs からの回答

Wat een geweldige review, dank je wel!
Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de levering als onze klantenservice. Daar doen we het voor. 😊
We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen helpen met een nieuw diamond painting project.

5぀星のうち5の評䟡

Alles wat ik bestel komt goed aan en

Alles wat ik bestel komt goed aan en het klopt allemaal prima mijn komplimenten voor jullie

2026幎2月16日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je compliment! Geweldig om te horen dat alles steeds correct en goed bij je aankomt — we doen ons best om dat elke keer waar te maken.

5぀星のうち4の評䟡

Geleverd wat ik gevraagd heb

Geleverd wat ik gevraagd heb. Top
Mooie kleuren

2026幎1月18日

Soms onduidelijlheid

Alles is goed verlopen, behalve dat de symbolen soms wat onduidelijk zijn

2026幎1月26日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Als er problemen waren met jouw bestelling hadden wij dat graag per e-mail van je gehoord (klantenservice@diamondparadijs.nl). Dan hadden wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Helemaal super

Helemaal super, snelle levering en benieuwd naar het eindresultaat. Ziet er tot nu toe heel goed uit

2026幎1月3日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Ook wij zijn benieuwd naar het eindresultaat, delen mag altijd. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Lekker vlug in huis

Lekker vlug in huis

2025幎12月17日

Mooi product

Daimond paradise heeft mooie paintings tegen een redelijk prijs en mooie kwaliteit. Heb vandaag een nieuwe bestelling gedaan alleen de,korting,code werkte niet dat was wel jammer had mij bijna tien euro gescheeld .

2025幎11月28日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw positieve review en vertrouwen in ons. Vervelend om te horen dat het niet lukte met de kortingscode. Je had contact met ons kunnen opnemen, dan hadden wij gekeken waar het fout ging. Wij hebben namelijk meerdere bestellingen gehad waarbij de kortingscode het wel gewoon deed.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Altijd antwoorden kop je mail. Goede producten en goede service. Bovendien leuke acties

2025幎12月9日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wij waarderen jouw vertrouwen in ons. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

5぀星のうち1の評䟡

Hun passen dec foto aan terwijl ik zelf

Hun passen dec foto aan terwijl ik zelf de foto aangepast heb , dus ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Ik heb meerdere besteld op 30 bij 30 . En die waren wel goed. Dat ik een groter formaat moest bestelen is ook duurder.

2025幎11月19日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Wij zien dat je zelf geen vierkante foto's hebt aangeleverd, maar foto's die bestemd zijn voor 30x40cm i.p.v. de 30x30cm die je zelf hebt besteld. Als je onze product omschrijving had gelezen dan had je geweten dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanleveren van het goede formaat en dat het anders aangepast/bijgesneden wordt naar het formaat wat er besteld is. Vanuitgaande dat je onze product omschrijving hebt gelezen, snijden wij dan ook de foto bij als het verkeerde formaat foto is aangeleverd.

Update: als je een rechthoekige afbeelding instuurt dan moet het bijgesneden worden voor een vierkante diamond painting, dat de ene foto beter uitpakt dan de ander kan inderdaad voorkomen dat is afhankelijk van lichtval, helderheid van de foto en kleuren. Ook dit staat allemaal uitgelegd in onze product omschrijving. Overigens is een 30x30cm en 30x40cm even duur. Wij bieden ook gratis ontwerpen aan voordat je een bestelling doet, dit voorkomt teleurstellingen en weet je ook direct waar je aan toe bent. Ook daar is geen gebruik van gemaakt.

Goed werk

Goed werk. Ik heb er plezier van.

2025幎10月27日

Goed verzorgd

Het was wat ik er van verwachtte

2025幎10月6日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Eerlijke informatie verstrekken omtrent

Eerlijke informatie verstrekken omtrent verzending voordat je bestelt. Dus niet iets anders vermelden achteraf. In mijn geval duurde het weken i.p.v. dagen

2025幎10月5日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Wij zijn altijd eerlijk over onze levertijd, deze veranderen ook niet. Deze staan zowel op de website als in meerdere e-mails vermeld. Zoals je weet is onze levertijd 5-15 werkdagen. Zojuist heb ik jouw bestelling erbij gepakt en zie ik dat jouw bestelling binnen 9 werkdagen is geleverd, naar ons weten is dat geen oneerlijke informatie.

5぀星のうち1の評䟡

Naar alle pogingen heb ik helaas de

Naar alle pogingen heb ik helaas de moet opgegeven dat het pakket ooit in mijn bezit zal komen, ik heb tot op heden de datum 25-11-2025 nog niets ontvangen. Ik heb echt het idee dat jullie je best doen om mij te helpen maar de vervoerder heb ik geen goed woord voor over. Ik hoop dat we er uitkomen maar ik weet het niet meer.
Mvg; Mba Hakvoort.

2025幎9月30日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Jammer om te zien dat je ons een 1-ster review geeft, terwijl je zelf al aangeeft dat het met de vervoerder te maken heeft. Wij zien in het systeem dat het sinds 15-11 geprobeerd wordt te bezorgen, maar telkens wordt uitgesteld. Wij gaan dit achter de schermen uitzoeken en zullen hierna contact met jou opnemen per e-mail.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。