Diamond Paradijs レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter prec... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jullie zijn altijd netjes .ook netjes optijd en de foto's zijn altijd heel.mooi opgedruk mijn complimenten

企業情報

1. ホビーショップ
  2. アート・手工芸
  3. 手芸用品店
  4. 手工芸品
  5. 裁縫店

当該企業による記述

Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 58

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

de kleuren van een eigen foto komen…

de kleuren van een eigen foto komen niet overeen

2025年3月28日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Helaas hebben wij niets van jou per e-mail vernomen anders hadden wij kunnen kijken naar een oplossing. Ondertussen heb ik de bestelling erbij gepakt en zie ik dat je een 30x40cm diamond painting hebt besteld, het kan dan voorkomen dat het resultaat anders uitpakt. Daarom raden wij altijd aan om voor een 40x50cm te gaan of eerst een voorbeeld foto aan te vragen. Dat voorkomt teleurstelling.

5つ星のうち5の評価

Geweldig en zo snel echt geweldig ben…

Geweldig en zo snel echt geweldig ben er heel blij mee en ook zo veel leuke diamond painting dat je moeilijk kan kiezen wat je wilt maar ik ben tevreden met happy painting leuk dat jullie bestaan

2025年3月27日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Steentjes

Ik heb goede ervaring met daimond painting

2025年3月21日

Heel goed

Ik paint best wel veel, tot nu toe waren dit de beste steentjes en weinig kiertjes. Was er heel blij mee. Top.

2025年3月12日

Levering 👌 op tijd

De levering was op tijd, kwaliteit van product ook heel tevreden over .

2025年2月24日

5つ星のうち1の評価

ik zit veel telang te wachten op mijn…

ik zit veel telang te wachten op mijn besteling

2025年1月24日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw review. Zojuist heb ik jouw bestelling erbij gepakt en zie ik dat jouw bestelling binnen 6 werkdagen (op 15 februari) is geleverd, terwijl onze levertijd 5-15 werkdagen is. Indien er toch vragen zijn betreft jouw bestelling mag je contact opnemen via klantenservice@diamondparadijs.nl

5つ星のうち4の評価

Goed product, komt alleen niet in originele verpakking

Het werd wat later verzonden en dat was geen probleem omdat jullie dat ook van te voren hebben gecommuniceerd. Dit vond ik heel fijn. Het cadeautje viel in de smaak en was van goede kwaliteit. Het enige wat ik jammer vond was dat er geen verpakking aanwezig was. Behalve de post enveloppe waarin het zat. Dat was toch minder aangezien t een cadeau was.

Reactie op verkoper: Jazeker, degene die het cadeautje heeft ontvangen is er heel blij mee! Goede kwaliteit, deze hangt nu ergens in haar huis. De yorkie op de afbeelding lijkt op haar eigen. Dus dat was een schot in de roos. Daarom des te fijner dat de kwaliteit goed is.

2025年1月18日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor jouw positieve review. Het klopt dat een 20x30cm alleen in een bubbeltjes envelop wordt geleverd. Vanaf het formaat 40x50cm wordt het in een doos geleverd. Desondanks hoop ik dat degene die het cadeau kreeg er blij mee is.

Eigen foto

Ik heb een eigen foto laten afdrukken. Binnen 2 weken in huis en echt heel mooi geworden! Ook de kleuren van de steentjes zijn heel mooi. Ben er enorm blij mee!!!

2025年3月18日
自発的なレビュー

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

5つ星のうち5の評価

Deze keer moest ik wat langer wachten…

Deze keer moest ik wat langer wachten op mijn bestelling. Na een mailtje naar jullie, ontving ik het een paar dagen later.

2025年1月18日

Diamond Paradijs からの回答

Excuses dat het dit keer iets langer heeft geduurd. Bedankt voor je positieve review! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

5つ星のうち5の評価

Het bestellen gaat goed en snel

Het bestellen gaat goed en snel , vandaag besteld morgen in huis, zo snel geweldig, kan het iedereen aanraden top.

2024年12月1日

Diamond Paradijs からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wij zien je graag terug op Diamond Paradijs.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。