DiamTrade od samego poczÄ tku wyglÄ daÅaâŠ
DiamTrade od samego poczÄ tku wyglÄ daÅa na profesjonalnÄ i wiarygodnÄ platformÄ. Strona byÅa dopracowana doradcy mili i regularnie dzwonili zapewniajÄ c ÅŒe nwestycja jest caÅkowicie bezpieczna i szybko przyniesie zyski. Saldo faktycznie rosÅo wiÄc pzrez pewien czas wierzyÅem ÅŒe wszystko dziaÅa prawidÅowo. Problemy pojawiÅy siÄ dopiero wtedy gdy próbowaÅem wypÅaciÄ Årodki. Najpierw zaÅŒÄ dali âpodatkuâ później opÅaty za rzekomÄ weryfikacjÄ AML a nastÄpnie kolejne koszty groÅŒÄ c zablokowaniem mojego konta. Dodatkowo zaczÄli wydzwaniaÄ z róŌnych numerów próbujÄ c wymusiÄ dalsze wpÅaty. SprawÄ zgÅosiÅem na policjÄ ale po miesiÄ cu otrzymaÅem decyzjÄ o umorzeniu. Wtedy poczuÅme siÄ ompletnie bezradny. Dopiero na forum dla poszkodowanych znalazÅem kontakt do Pana Szymona. Ju po pierwszej rozmowie zrozumiaÅem ÅŒe to profesjonalista który wie jak dziaÅaÄ w takich przypadkach. Pan Szymon pracuje w licencjonowanej kanclarii detektywistycznej znanej w caÅej Polsce â szkolÄ policjÄ w zakresie odzyskiwania kryptowalut i korzystajÄ z narzÄdzi których organy Åcigania nie posiadajÄ . DziÄki ich pomocy udaÅo siÄ odzyskaÄ wszystkie Årodki. JeÅŒeli ktoÅ zostaÅ oszukany przez DiamTrade nie warto zwlekaÄ. Polecam kontakt z Panem Szymonem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.9.9. Mnie pomógÅ odzyskaÄ caÅoÅÄ â wam teÅŒ moÅŒe.