Dom tar betalt trots att man avslutat kontot. Vi har 14 dagars Ã¥ngerrÀtt och trots det drar dom pengar. Dom svarar inte pÃ¥ mail och inte i telefon under sina kundtjÀnst öppettider. En röst sÀger hela... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har anvÀnt Dibz sedan 2022 och jag har aldrig Ã¥ngrat det! Det Àr sÃ¥ smidigt nÀr man inte riktigt vet var man vill vara om nÃ¥got Ã¥r. Nu har jag möjlighet att flytta över hela Sverige om jag vill ð! SÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jag tycker att dibz Àr en bra webbplats, dÀr jag kan samla in ködagar för mÃ¥nga olika föreningar som hyr ut lÀgenheter inom Sverige. Jag har Àven rekommenderat dibz för mina kompisar. Jag tycker att a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det hÀr Àr sanslöst. Jag har redan fÃ¥tt mitt andra bostads tips och nu en 2:a i Àlta. Helt otroligt. Jag trodde dibz handlade om lÃ¥ngt bort frÃ¥n Stockholms omrÃ¥det. Nej dÃ¥ bÀgge förslagen jag har fÃ¥t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dibz Àr en tjÀnst som gör det möjligt att enkelt gå med i 200+ bostadsköer runtom i Sverige och få de samlade på en och samma plats. Sedan sköter vi köhanteringen, det vill sÀga att vi genomför regelbundna inloggningar i respektive köer så att du slipper risken att förlora dina köpoÀng. Luta dig tillbaka och låt oss sköta dina bostadsköer!
dibz samlar bostadsköerna
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 200+ köer över hela sverige ð€¯
- Hos oss kan du hitta och gÃ¥ med i de köer du behöver. Vi grejar Àven med regelbundet underhÃ¥ll av varje kö sÃ¥ att dina köplatser Àr sÀkra ðª
- Om företaget
- Dibz grundades 2020 av fyra studenter som var trötta pÃ¥ dyra andrahandskontrakt ðŠ ðµ Sedan dess har vi hjÀlpt tusentals svenskar till en sÀker plats i varje bostadskö.
é£çµ¡å
Drottninggatan 78, 111 36, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- hello@dibz.se
- dibz.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt enkelt att anvÀnda och hjÀlperâŠ
VÀldigt enkelt att anvÀnda och hjÀlper mig hålla reda på alla köer jag står på.

dibz ããã®åç
Har försökt gÃ¥ ur dÃ¥ de drar mer pengarâŠ
Har försökt gå ur då de drar mer pengar Àn de lovat på 8 mån , men trots avslutat konto och 23 mail så slutar de inte dra pengar från klarna, problemet Àr meddelat till klarna som vÀntar på svar från dem.
Det finns ingen kundtjÀnst.
Vansinne
Snabbt och smidigt:)
ÃLSKAR
KÀnns tryggt att veta att man kan gå in på dibz å kolla, scrolla å att dem löser allt!
Ingen stress Ã¥ Ã¥ngest att glömma logga in Ã¥ förlora kö dagar osv â€ïž
Otroligt smidigt
Otroligt smidigt. Allt går att fixa fort och de svarar vÀldigt snabbt och bra på mejl. Rekommenderar
JÀttesmidig service för en bra pris:)
Det Àr helt sjukt att du kan vara medâŠ
Det Àr helt sjukt att du kan vara med så många köer så simpelt, lÀtt och billigt. Det finns en massa val så man inte behöver leta de tar hand om allt. Det Àr en simpel och praktisk sida med allt man kan söka.
UnderlÀttar mycket
Praktiskt med en enda plats med alla ens köer samlade
Enkelt och gör sÃ¥ att man slipper lÀggaâŠ
Enkelt och gör så att man slipper lÀgga ner tid på att vara med i köer
Smidigt att bli medlem och kunna stÃ¥ iâŠ
Smidigt att bli medlem och kunna stå i många bostadsköer samtidigt
Vettigt sÀtt att stå i bostadskö
Vettigt sÀtt att stå i bostadskö.
Utan att sjÀlv behöva leta.
Ett enkelt sÀtt att smidigt kunnaâŠ
Ett enkelt sÀtt att smidigt kunna skriva in sig i ett brett utbud av bostadsköer
Att kunna stÃ¥ i flera köer utan attâŠ
Att kunna stå i flera köer utan att lyfta ett finger Àr grymt!
Supersmidigt
Supersmidigt! Ãlskar att man inte behöver oroa sig för att tappa sina poÀng om man skulle glömma att logga in:)

dibz ããã®åç
Dom drar pengar trotts att jag inte harâŠ
Dom drar pengar trotts att jag inte har ett medlemskap!!! FruktansvÀrd sida!!!! Skaffa inte denna s..t app/sida.

LÀtt och smidigt
LÀtt att anvÀnda och ett bra sÀtt att få ködagar utan att behöva göra så mycket
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ