dibz レビュヌ 1,189

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dom tar betalt trots att man avslutat kontot. Vi har 14 dagars Ã¥ngerrÀtt och trots det drar dom pengar. Dom svarar inte pÃ¥ mail och inte i telefon under sina kundtjÀnst öppettider. En röst sÀger hela... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har anvÀnt Dibz sedan 2022 och jag har aldrig Ã¥ngrat det! Det Àr sÃ¥ smidigt nÀr man inte riktigt vet var man vill vara om nÃ¥got Ã¥r. Nu har jag möjlighet att flytta över hela Sverige om jag vill 😍! SÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att dibz Àr en bra webbplats, dÀr jag kan samla in ködagar för mÃ¥nga olika föreningar som hyr ut lÀgenheter inom Sverige. Jag har Àven rekommenderat dibz för mina kompisar. Jag tycker att a... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Det hÀr Àr sanslöst. Jag har redan fÃ¥tt mitt andra bostads tips och nu en 2:a i Àlta. Helt otroligt. Jag trodde dibz handlade om lÃ¥ngt bort frÃ¥n Stockholms omrÃ¥det. Nej dÃ¥ bÀgge förslagen jag har fÃ¥t... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Dibz Àr en tjÀnst som gör det möjligt att enkelt gå med i 200+ bostadsköer runtom i Sverige och få de samlade på en och samma plats. Sedan sköter vi köhanteringen, det vill sÀga att vi genomför regelbundna inloggningar i respektive köer så att du slipper risken att förlora dina köpoÀng. Luta dig tillbaka och låt oss sköta dina bostadsköer!

dibz samlar bostadsköerna

圓該䌁業による蚘述

200+ köer över hela sverige 🀯
Hos oss kan du hitta och gÃ¥ med i de köer du behöver. Vi grejar Àven med regelbundet underhÃ¥ll av varje kö sÃ¥ att dina köplatser Àr sÀkra 🪄
Om företaget
Dibz grundades 2020 av fyra studenter som var trötta pÃ¥ dyra andrahandskontrakt 📊 💵 Sedan dess har vi hjÀlpt tusentals svenskar till en sÀker plats i varje bostadskö.

4.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ny anvÀndare

Inte anvÀnt det sÃ¥ lÀnge, men otroligt smidigt att kunna stÀlla sig i sÃ¥ mÃ¥nga köer utan att egentligen göra sÃ¥ mycket 👍

2026幎2月2日

Hej Alii,

Hoppas du har haft samma upplevelse nu nÀr du anvÀnt tjÀnsten ett tag, tack för dina fina ord!

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt enkelt att bli medlem i Dina

Snabbt enkelt att bli medlem i dibzf familjen. Till glÀdje för min dotter och mitt barnbarn att morfar flyttar till Göteborg.

2026幎2月3日

Hej Urban,

Vad roligt att det var enkelt att bli medlem, det glÀdjer oss att ni har fått god anvÀndning av tjÀnsten! :)

Simpelt och enkelt

Smidig hemsida. Bra och simpla instruktionsvideor ifall man inte förstår något. :D

2026幎1月25日

Hej Viggo,

Tack för dina fina ord! Det Àr precis det vi strÀvar efter, så kul att höra!

Enkel

Enkel och jÀtte bra att man kan fixa poÀng till ens underÃ¥riga barn. SÃ¥ det blir ett plus nörbdom blir tillrÀckligt gammla för att flytta hemifrÃ¥n. 👍

2026幎1月16日

Kan inte bli bÀttre!

Extremt lÀtt och billigt att anvÀnde. KÀnner mig dum som inte registrerade mig tidigare, men bÀttre nu Àn aldrig!
Rekommenderar starkt till alla som Àr sugna på att flytta någon gång i deras livstid.

2026幎1月7日

Det löser sig!

Jag Àr sÃ¥ glad att jag skapade ett konto hos Dibz, jag visste inte hur bred marknaden för att hitta en studentbostad faktiskt Àr! Har intalat mig att ”det löser sig”, och med Dibz gör det faktiskt det!

2026幎1月4日
5぀星のうち1の評䟡

Jag har aldrig ens skapat en profil hos

Jag har aldrig ens skapat en profil hos er, Àndå finns det en!!!! Deleta den NU DIREKT!!!! Det finns heller ingen knapp för att sjÀlv deleta sin profil, eller för att begÀra att ni glömmer mina uppgifter. Redan dÀr bryter ni mot GDPR. Jag har skrivit till er idag och om ni inte tar ner allt så skickar jag in en anmÀlan om ert företag.

2026幎1月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス