Brynfarve virker ikke som lovet, farven binder slet ikke fast, trods jeg har prÞvet gentagende gange. Jeg har ogsÃ¥ prÞvet at rÊkke ud til firmaet med billeder og forklaring, men jeg fÃ¥r blot at vide... ãã£ãšèŠã
Har handlet nok 10+ gange og altid fÃ¥et mine varer, dog med lidt svingende antal dage efter bestilling. Gode produkter lugter ikke, nemme at arbejde med nÃ¥r man bare ved hvordan man gÞr. Venter igen p... ãã£ãšèŠã
Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger sÃ¥ det ikke pludselig var udsolgt :-) Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense p... ãã£ãšèŠã
Jeg er pÃ¥ opfordring af didierlab selv, blevet bedt om at skrive en anmeldelse. Kan ikke anbefale noget, nÃ¥r jeg ikke har modtaget nogle produkter endnu. SÃ¥ mÃ¥ske i ikke skal vÊre sÃ¥ hurtige pÃ¥ aftrÊk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Manglede oplysning ved bestilling omâŠ
Manglede oplysning ved bestilling om brug af lampe, så penge er spildt
No replies from CS...inexistant support
I have contacted you well before shipping to change an item in my order. No replies even though you say you reply within 24 hours and no phone number. You simply ignored and shopped the order. I will not order again.
Elsker de produkter jeg har fået hjem
Elsker de produkter jeg har fået hjem. De er så nemme at påfÞre og at arbejde med. Er meget glad og tilfreds.
Dog var leveringstiden ret lang.
Rarely have I experienced such goodâŠ
Rarely have I experienced such good customer service when my package disappeared and was not delivered. Incredibly good communication throughout and not a moment's hesitation in sending a new package free of charge. Thank you for fantastic products and not least customer service (in Danish) you have a loyal customer in me.
Strong fiber base er virkelig god
Jeg har indtil videre kun prÞvet deres strong fiber base coat og jeg er super tilfreds! Den er nem arbejde med og den holder godt. Jeg skal helt sikkert prÞve andre af didierlabs produkter.
KÊmpe fordel er ogsÃ¥ en god pris ððŒ
Der gik lang tid og sÃ¥ fik jeg denâŠ
Der gik lang tid og så fik jeg den forkerte varer
Er fuldt ud tilfreds med mine kÞb ððžâŠ
Er fuldt ud tilfreds med mine kÞb ððž flotte og gode produkter ðž Kan stÊrkt anbefalde Didierlab ðžVH Gisela
De gider ikke svare på klage.
Jeg modtog mine produkter, men den ene var gået i stykker og indholdet var lÞbet ud og det hele stank og var klistret. Jeg skrev til deres kundeservice, men de gider ikke svare.
Produktet, der ikke var lÞbet ud, er ikke sÊrlig holdbart.
KÞber ikke fra dem igen.
Alt for lang leveringstid og efterâŠ
Alt for lang leveringstid og efter belÞbet er trukket får jeg mail på at en vare er i restordre.
I'm happy with didler product and theirâŠ
I'm happy with didler product and their support and shipping .. i get my purchases within 2-3 days .. the base products are gentle on the nails .. absolutely loving this brand .. I already purchased 3-4 times
Produktet lever fuldt og helt op tilâŠ
Produktet lever fuldt og helt op til det, det lover
Meget value for prisen
Wfter at ha lavet negle I 2 år har jeg prÞvet en del forskellige produkter både ifht forstÊrkning af egen negl men også negleforlÊngelse og jeg må indrÞmme at jeg er overrasket over hvor godt et produkt didierlab er og til en super god pris. Jeg bruger selv clear builder til forlÊngelsen også fiber base ,poly liquid til opfyldning af neglen for holdbarhed. Derudover har didier lab en gellak der ikke chipper, selvniveller utrolig flot. Nem at arbejde med også for dem der vil lave pÊne negle hjemme, men er også god som produkt i saloner. Det eneste jeg har af negativ er shipping tiden, det er alt mellem 3-8 dage, fordi det bliver sendt fra lager i Tyskland el Frankrig. Men nu ved jeg det så jeg bestiller altid på forhånd. Ingen tvivl om at jeg vil bruge produkterne når jeg også starter min lille hobbyvirksomhed op
Til st starte med var jeg skeptisk menâŠ
Til st starte med var jeg skeptisk men nysgerrig, pÃ¥ om meta-bade coat virkelig kunne noget.. Det kan den altsÃ¥! SÃ¥ hvis du dÞjer med ekstremt blÞde negle, som ikke holder pÃ¥ din shellak⊠eller vare vil styrke din egen negl! GÃR DET! ð
Jeg vil prÞve fiberbase nÊste gang..
Det éneste minus er ventetiden på du modtager..
Great quality in products
Great quality in products, but the colours isn't as the pictures, sadly.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt , genbestilte allerede efter 2 uger så det ikke pludselig var udsolgt :-)
Eneste negative er, at mange ikke ved at man SKAL bruge isopropylalkohol fra apotek eller jeres rense produkt for at fjerne den klistrede overflade når neglen har vÊret i lampen og ellers er fÊrdig. GÞr man det er man klar på ingen tid.
Mangler og ingen svar på mail.
Fik varerne hurtigt, men der var mangler i min pakke. Har endnu ikke fået svar på min mail fra 6. August.
Det er ikke et sted jeg handler igen.
Mangler brugsvejledninger
Generelt mangler der i dén grad brugsvejledninger på produkterne. Det sidste produkt, jeg har kÞbt, Sculpture Polybase, flyder ud til hÞjre og venstre inden jeg når at bruge UV led lampen. Men ellers fungerer ekspedition og afsendelse udmÊrket.
Super gode produkter
Super gode produkter, som er holdbare og nemme at bruge ðð€©
Det er et godt produkt da jeg endeligâŠ
Det er et godt produkt da jeg endelig blev fortrolig med det vil helt sikkert kÞbe igen