䌁業情報

2. 救急動物医療サヌビス
  3. 銬蹄補造業者
  4. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Bij Dierenkliniek Den Ham staan we 24/7 klaar voor uw dier. Voor spoedgevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Wij behandelen gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden met een team van gespecialiseerde dierenartsen en paraveterinairen. Uw dier is bij ons in goede handen! Als een van de weinige klinieken beschikken wij over een MRI-scan voor paarden en gezelschapsdieren, waarmee we snel en nauwkeurig een diagnose stellen. Daarnaast zorgt ons chirurgisch team voor een complete behandeling van diagnose tot herstel. Zoekt u deskundige en betrokken zorg? Neem contact op of kom langs bij Dierenkliniek Den Ham!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

kalmeringstabletten tegen vuurwerk

Ik had op 19 dec. 2025 gebeld voor kalmerings tabletten voor mijn hond (voor het vuurwerk), die daar ingeschreven stond. Die waren niet op voorraad, ik zou daarover teruggebeld worden. Dat gebeurde niet, ondertussen had ik zelf al weer 4 keer gebeld, er werd me verteld dat het nog niet klaar was. Uiteindelijk op 29 dec na nogmaals gebeld te hebben zeiden ze me dat het al lang klaar stond. Ik heb ze gelijk opgehaald en gegeven. Zelfs een dubbele dosis op oudjaarsdag. Mijn hond was helemaal in paniek door het vuurwerk, ik kan niet zeggen dat het geholpen heeft ;(

2025幎12月29日
5぀星のうち5の評䟡

Nierfalen teefje

Met onze hondjes zijn wij ingeschreven geweest bij een dierenarts (DA) in Dalfsen. Met een teefje van ons is het totaal misgelopen met de DA Dalfsen. Met deze DA heb ik ook een botsing gehad over een ultrahoge factuur voor een klein probleem. Dit kleine probleem is inmiddels uitgegroeid tot een grote hartverscheurende situatie. Na veel zoeken in een heel kort tijdsbestek zijn wij in Den Ham bij de Dierenkliniek terechtgekomen. Ons hondje werd direct geholpen en wij werden tot in diepte goed voorgelicht over de situatie in normaal Nederlands. En het zag er niet best uit. Een acuut nierfalen wat eindigde met het overlijden van ons huisgenootje (middels euthanasie).
Ik kan niet anders zeggen dat men in Den Ham hun uiterste best hebben gedaan. Het ging zo heel snel met onze hond dat het gewoonweg niet meer te redden was. Naar mijn gevoel treft Dierenkliniek Den Ham geen blaam. Wij hebben thuis afgesproken dat wij voortaan met onze hondjes naar Dierenkliniek Den Ham zullen gaan. Ondanks het verdriet in ons huis willen wij Dierenkliniek Den Ham een dikke pluim geven voor hun inzet en liefde voor onze hond.

2025幎5月26日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijne dierenkliniek

Super fijne dierenkliniek
Met een brede kennis en goed overleg en zeer behulpzaam kort om goed en gezellig team

2025幎3月12日
Dierenkliniek Den Ham ロゎ

Dierenkliniek Den Ham からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij onze dierenkliniek! Bedankt voor uw mooie woorden. We doen ons best om altijd deskundig en vriendelijk te zijn, en het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen uw huisdier in de toekomst weer met zorg te mogen helpen!

Team Dierenkliniek Den Ham

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス