レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aplikacja jest świetna, bardzo pomocna. Pilnujesz kaloryczności i budujesz sama posiłki na bazie tego, co jest zaproponowane. Jak nie masz jakiegoś produktu, to moÅŒna go wymienić. To jest bardzo elast... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jestem na początku współpracy z DNÅ» ale juÅŒ na typ etapie mogę polecić. Dieta jest dostosowana do mojego stylu ÅŒycia i pod moje preferencje ÅŒywieniowe. Posiłki są szybkie i łatwe do zrobienia oraz id... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Przepisy mi się podobały, ale w ankiecie było pytanie w jakim sklepie robię zakupy, nie było to jednak wzięte pod uwagę w diecie. Prosiłam teÅŒ o danie, które jem codziennie niestety teÅŒ go zabrakło... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Największym plusem jest dopasowanie diety bezpośrednio do moich preferencji i stylu ÅŒycia. Na wstępnym etapie mamy bardzo dokładne pytania o zdrowie, co równieÅŒ zasługuje na pochwałę. Wisienką na torc... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Budujemy zdrowe i sprawne społeczeństwo. Indywidualna dieta, współpraca z dietetykiem online, smaczne przepisy i sprawny kontakt z dietetykiem.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Polecam :)

Szczegółowa ankieta i rozmowa z dietetykiem przez telefon pozwoliła dokładnie określić plan działania, zaproponowano mi wykonanie dodatkowych badań i od ich wyniku było uzaleÅŒnione wdroÅŒone leczenie. W trakcie urlopu mojego opiekuna, przyznano mi innego, z którym równieÅŒ byłam w stałym kontakcie. Obecnie jestem na diecie lowfodmap. Dostałam szczegółowe instrukcje dot. suplementacji, a jadłospis spełnia moje oczekiwania, jest prosto, smacznie, szybko, nawet jeśli jakiś składnik albo całe danie nie do końca mi pasowało, to po zgłoszeniu dietetykowi, zmiany wprowadzane były od razu. Na czacie z dietetykiem mogę liczyć na wsparcie, a cotygodniowy raport pozwala monitorować efekty i reagować, jeśli coś jest nie tak. Na plus jest teÅŒ łatwa w obsłudze aplikacja, która w jednym miejscu przechowuje jadłospis, listę zakupów, czat i pomiary.

2025幎10月16日

Same zalety, zero wad!

Jestem bardzo zadowolona z tego, ÅŒe zdecydowałam się na zakup pakietu w DietetyceNieNaZarty. Mają bardzo wygodną aplikację, w której ma się wypisane posiłki na dany dzień z kaloriami i wartościami odÅŒywczymi. Posiłki moÅŒna modyfikować (np. Dodać/usunąć produkt, zmienić gramaturę) albo teÅŒ wymieniać między sobą. Mega jest teÅŒ opcja stworzenia listy zakupów na podstawie wybranych posiłków. Dla mnie bardzo komfortowe jest teÅŒ bycie w stałym kontakcie z dietetykiem prowadzącym, czasami ma się jakieś wątpliwości i fajnie, jak moÅŒna od razu dopytać specjalisty :) posiłki są PRZEPYSZNE, uwzględniające preferencje danej osoby. Naprawdę, same zalety, ÅŒadnych wad nie zauwaÅŒyłam! :)

2025幎10月2日

Strzał w dziesiątkę

To moje kolejne podejście do redukcji z wykorzystaniem dietetyka online i aplikacji. Ankieta była bardzo szczegółowa i w przygotowanej diecie faktycznie, pierwszy raz, w pełni uwzględniono moje preferencje, moÅŒliwości czasowe i finansowe. Posiłki są nie wymagające czasu ale bardzo smaczne i porcje dające sytość na dłuÅŒszy czas. Dzięki temu nareszcie nie podjadam i o dziwo nie mam ciśnienia na słodycze. Po pierwszym miesiącu 1,5 kg mniej na liczniku. Aplikacja bardzo pomaga w zakupach i planowaniu.

2025幎9月16日
5぀星のうち5の評䟡

Prowadzenie w diecie low fodmap

Przechodzę wszystkie etapy diety low fodmap z dietetykiem, jestem na etapie reintrodukcji i jestem bardzo zadowolona zarówno z diety, jak i kontaktu z dietetykiem. Wszystkie moje wątpliwości i obawy są rozwiewane na bieŌąco, w kaÅŒdej chwili mogę zwrócić się o pomoc i ją otrzymać. Diety są bardzo róŌnorodne, dopasowane indywidualnie i kreatywne - nie mówiąc o tym, ÅŒe skuteczne. Dodatkowo suplementacja wybrana specjalnie pode mnie. Myślę, ÅŒe przedłuŌę współpracę w przyszłości :)

2025幎8月22日

Inwestycja na całe ÅŒycie

Indywidualne podejście. Miałem dietę tylko, ÅŒeby zrobić wagę do zawodów, a korzystam z niej na codzień juÅŒ kilka lat. Oraz korzystam ze wszystkich nawykow ÅŒywieniowych, których się nauczyłem dzięki współpracy. Jem bardzo smacznie, tanio, zdrowo i szybko. Polecam kaÅŒdemu, bo to dobra inwestycja na całe zycie

2025幎7月10日
5぀星のうち5の評䟡

Świetnie dopasowany plan na redukcję

Świetnie dopasowany plan na redukcję, w ÅŒadnym z posiłków nie trzeba było wprowadzać zmian, bo uwzględniały wszystkie produkty, które lubię. BieŌący kontakt z dietetykiem, który jest po drugiej stronie i zawsze słuÅŒy radą i pomocą (i to moÅŒe nawet waÅŒniejsze wtedy gdy potknie się noga) Pozdrawiam Panią Monikę Samojedny, dzięki której dieta jest dla mnie przyjemnością ❣

2025幎5月1日

Bardzo polecam!!!

Jestem w trakcie diety redukcyjnej, którą układa dla mnie Gosia - efekty juÅŒ po miesiącu są cudowne, posiłki są proste i smaczne, zaplanowane specjalnie pod moje preferencje oraz choroby. Nie mogę się doczekać efektów na koniec współpracy :)

2025幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Polecam wzdłuÅŒ i wszerz!

Dietetyczka w sposób doskonały skomponowała jadłospis uwzględniając moÅŒliwości, potrzeby, cele i upodobania smakowe. Po miesiącu efekty więcej niÅŒ zadowalajace, dietetyk w stałym kontakcie, pełnia wsparcia, zrozumienia i opieki która motywuje i daje poczucie wiary w rezultat końcowy 💜

2025幎2月15日

Sprawna redukcja

Pod opieką dietetyka jestem od ponad miesiąca, jestem bardzo zadowolona ze współpracy, kontakt z dietetykiem jest bardzo sprawny i otrzymuje duÅŒo porad dotyczących redukcji. Jadłospis jest pyszny, a dzięki aplikacji mogę równieÅŒ komponować i dodawać swoje posiłki co bardzo ułatwia redukcje przy moim stylu ÅŒycia - gdzie często jestem poza domem.Polecam!

2025幎1月15日

Bardzo dobra opieka na 3 miesiące

W ramach pakietu 3 miesięcznego mam stały dostęp do dietetyka, który dostosował dietę pod moje potrzeby i na bieŌąco ją aktualizuje jeśli jest taka potrzebą. Jest to duÅŒo lepsze niÅŒ jednorazowe wizyty, które potrafią zostawić odchudzającego się samemu sobie bez wsparcia i feetbacku co moÅŒe poprawić. Dodatkowo, w ramach opieki dietetyk rozwiewa wątpliwości albo tłumaczy kwestie dietetyczne.

2024幎9月26日

Pełna satysfakcja

Pierwszy raz jadłospis spełnił moje oczekiwania, został dopasowany do moich preferencji i potrzeb jednocześnie będąc prostym i przyjemnym. Wszystkie produkty są łatwo dostępne. Efekty widać nie tylko po wadze i wyglądzie ale po samopoczuciu i zadowoleniu brzuszka ;)

2024幎9月26日

Polecam współpracę z DNŻ

Zakupiłam współpracę z DNÅ» ÅŒeby zrzucić nadmiarowe kilogramy. Redukcja idzie sprawnie, zaproponowane dania są pyszne i proste w przygotowaniu, i co waÅŒne dają uczucie przyjemnej sytości. Dietetyczka jest bardzo wspierająca i zawsze proponuje rozwiązanie moich problemów.

2024幎9月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス