レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aplikacja jest świetna, bardzo pomocna. Pilnujesz kaloryczności i budujesz sama posiłki na bazie tego, co jest zaproponowane. Jak nie masz jakiegoś produktu, to moÅŒna go wymienić. To jest bardzo elast... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jestem na początku współpracy z DNÅ» ale juÅŒ na typ etapie mogę polecić. Dieta jest dostosowana do mojego stylu ÅŒycia i pod moje preferencje ÅŒywieniowe. Posiłki są szybkie i łatwe do zrobienia oraz id... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Przepisy mi się podobały, ale w ankiecie było pytanie w jakim sklepie robię zakupy, nie było to jednak wzięte pod uwagę w diecie. Prosiłam teÅŒ o danie, które jem codziennie niestety teÅŒ go zabrakło... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Największym plusem jest dopasowanie diety bezpośrednio do moich preferencji i stylu ÅŒycia. Na wstępnym etapie mamy bardzo dokładne pytania o zdrowie, co równieÅŒ zasługuje na pochwałę. Wisienką na torc... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Budujemy zdrowe i sprawne społeczeństwo. Indywidualna dieta, współpraca z dietetykiem online, smaczne przepisy i sprawny kontakt z dietetykiem.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Są najlepsi

Z dietetyką nie na ÅŒarty osiągnęłam zamierzoną wagę, co więcej nauczyłam się planować posiłki - skutecznie! Od 5 miesięcy utrzymuję stałą wagę. Wypracowałam nowe nawyki ÅŒywieniowe i zaakceptowałam swoje ciało. Moja psychodietetyk zachęciła mnie do większej aktywności fizycznej. Dieta dopasowana była do moich preferencji smakowych, posiłki byłe pyszne i syte. Bardzo gorąco polecam.

2024幎2月1日

Dietę wziąłem jakieś 2-3 lata temu

Dietę wziąłem jakieś 2-3 lata temu, miałem ją kilka miesięcy, moÅŒe pół roku. Pomimo tego, ÅŒe to było dość dawno, do dziś wspominam miłą i profesjonalną Panią dietetyczkę, która podchodziła realistycznie do moich potrzeb. Przede wszystkim miałem prostą dietę tak, jak chciałem. Wszystkie produkty były dostępne w jednym sklepie, to teÅŒ na +. Najbardziej utkwiła mi sytuacja, w której napisałem dietetyczce, ÅŒe idę na imprezę i na pewno będę tam pił alkohol, zapytałem co najlepiej pić, ÅŒeby było jak najmniej kalorii. Gdy juÅŒ było jasne, ÅŒe stoi przed faktem dokonanym, poinformowała mnie o kaloryczności danych alkoholi i zaproponowała colę zero + rezygnacja z przekąsek w tym dniu. Podobał mi się brak oceny i próby morazliowania (jak juÅŒ to uÅŒyła nieoceniających, łagodnych metod odwiedzenia mnie od pomysłu picia, z poszanowaniem wolnej woli) tylko spełnienie moich oczekiwań i zredukowanie szkód w takim stopniu w jakim było to moÅŒliwe.

2023幎9月11日

Zdecydowanie polecam!

Jestem bardzo, bardzo zadowolony ze współpracy z DNNŻ.
Od kilku lat kręcę się w temacie dietetyki i sportu, więc raczej solidne podstawy juÅŒ miałem, ale zdecydowałem się na współpracę, ÅŒeby zobaczyć jak to moÅŒe wyglądać, gdy pomaga Ci wykwalifikowany dietetyk. Dodatkowo, męczyły mnie klasyczne "problemy jelitowe" od dawna, raz mocniej, raz gorzej.

Współpracowałem z dietetykiem Weroniką, która od samego początku podeszła do zadania na powaÅŒnie. Sam wywiad początkowy był szczegółowy i od razu pozwalał na wykluczenie pewnych produktów czy informację o zdrowiu czy ulubionych produktach.

Przez 3 miesiące współpracy zrzuciłem ok 5 kg (zaczynając od 84 kg do ok 79 kg) i praktycznie zniewelowaliśmy moje "problemy jelitowe".
Jako, ÅŒe jestem dość aktywny fizycznie, utrata 5 kg masy ciała pozwoliła na "odkrycie" całkiem przyjemnej, plaÅŒowej sylwetki.

Co jednak najwaÅŒniejsze, współpraca z Weroniką pozwoliła mi na poszerzenie mojego wcześniejszego, utartego schematu ÅŒywienia i wprowadziła powiew świeÅŒości do mojej kuchni.
Dania były mega ciekawe i dopasowane. Szybko i smacznie. Generalnie wszystko mi podchodziło, ale ja teÅŒ wybredny nie jestem mocno :)
Teraz nauczyłem się patrzeć na ÅŒywienie duÅŒo bardziej elastycznie i jest do dla mnie najcenniejsza lekcja.

Po 3 miesięcznym okresie redukcji, wykupiłem dodatkowy miesiąc współpracy (są zniÅŒki ;), aby wejść na zero kaloryczne i nie ÅŒałuje.

Podsumowując, zdecydowanie warto i to nie tylko dla osób początkujących, ale teÅŒ juÅŒ bardziej "zaawansowanych".

2023幎9月9日

Dietetykanienazarty からの回答

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak szczegółową i pozytywną opinią! Cieszymy się, ÅŒe współpraca z naszą dietetyczką, Weroniką, przyniosła tak znaczące efekty – zarówno w redukcji wagi, jak i poprawie zdrowia jelit. Takie opinie jak Twoja motywują nas do dalszej pracy i rozwijania naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów!

Pozdrawiamy,

Kontakt z klientem

Marketing, przystępny i ÅŒartobliwy sposób przekazywania wiedzy, podejście do klienta, kontakt z dietetykiem.

Dzięki za opinię Bartek!

Opieka dietetyka

Dietetycy słuchają uwag klienta i praktycznie od ręki wdraÅŒają je w ÅŒycie.
Pełne zainteresowanie pacjentem i wielką ÅŒyczliwość.
DuÅŒo dzięki się im nauczyłem.
Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z pomocy DnÅ»

2023幎12月2日

Dietetykanienazarty からの回答

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, ÅŒe doceniasz nasze podejście, w którym potrzeby klienta to nasz priorytet. Trzymamy za Ciebie kciuki i jeśli rozwaÅŒasz powrót to czekamy z otwartymi rękoma :)

5぀星のうち5の評䟡

Zawsze z przyjemnością wracam czy to do ebooków czy do współpracy z dietetykami jeśli akurat tego potrzebuje. Diety są ciekawe, czasami zaskakujące a niektóre przepisy zostały ze mną na stałe. Zdecydowanie moÅŒna nauczyć się lepszego odÅŒywiania i stosować porady w codziennym ÅŒyciu :)

2024幎5月31日

Dietetykanienazarty からの回答

Dziękujemy za opinię i ÅŒyczymy samych smacznych dni z naszymi przepisami!

Świetna firma dietetyczna

Diety są łatwe w przygotowaniu i smaczne, a obsługa szybka, rzeczowa i miła. Łatwo się dogadać w sprawie zmian i rozwiązywać problemy. Będę nadal korzystał z ich usług!

Dietetykanienazarty からの回答

Dzięki za opinię! Cieszymy się, ÅŒe nasze diety przypadły Ci do gustu i ÅŒe ich przygotowanie jest dla Ciebie łatwe i przyjemne. To dla nas bardzo waÅŒne, aby nasze plany ÅŒywieniowe były zarówno smaczne, jak i proste w realizacji.

Doceniamy równieÅŒ Twoje słowa na temat obsługi. Staramy się, aby kaÅŒdy etap współpracy przebiegał sprawnie i w miłej atmosferze, dlatego cieszy nas, ÅŒe to zauwaÅŒyłeś. Elastyczność i otwartość na sugestie klientów to dla nas priorytet, więc cieszymy się, ÅŒe wspólne rozwiązywanie problemów było dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem.

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, ÅŒe planujesz nadal korzystać z naszych usług.

Trzymamy kciuki za progres,

5぀星のうち1の評䟡

Nie jestem zadowolona.

Nie jestem zadowolona.. utrudniony kontakt z dietetykiem przez ciągłe urlopy i zwolnienia, brak reakcji na prośbę o sensowne zmiany i brak efektów. Zero prób kontaktu kiedy przestałam odwiedzać ich stronę mimo opłaty. Brak wsparcia co do próśb o suplementację. Przeniosłam się do konkurencji, szybko udało się zdiagnozować co było problemem z utratą wagi i bum, udało się o dziwo uzyskiwać zamierzone efekty

2024幎7月1日

Dietetykanienazarty からの回答

Dziękujemy za szczerą opinię i bardzo nam przykro, ÅŒe współpraca nie spełniła Twoich oczekiwań. Zdajemy sobie sprawę, jak waÅŒne jest regularne wsparcie i szybkie wprowadzanie zmian, aby osiągnąć zamierzone efekty.

Będziemy wdzięczni za kontakt mailowy (diety@dietetykanienazarty.pl), abyśmy mogli dokładniej przeanalizować przebieg współpracy i poszukać obszarów do poprawy. Chcemy zrozumieć, co poszło nie tak, i znaleźć sposób na naprawienie tej sytuacji.

Naszym priorytetem jest wsparcie naszych klientów na kaÅŒdym etapie współpracy, dlatego Twoje uwagi są dla nas niezwykle cenne. Mamy nadzieję, ÅŒe będziemy mogli zrekompensować Ci to doświadczenie i przywrócić Twoje zaufanie do naszych usług.

Pozdrawiamy serdecznie,

5぀星のうち5の評䟡

Dietetyka nie na ÅŒarty to zdecydowanie

Dietetyka nie na ÅŒarty to zdecydowanie najlepszy team na jaki moÅŒna trafić :)
Moja dietetyczka jest idealnie dopasowana do mojego trybu ÅŒycia i priorytetów sportowych. Dopasowuje wszystko idealnie do moich potrzeb i preferencji, zawsze mogę liczyć na jej wsparcie i szybką odpowiedź na pytania w razie potrzeby.

Dietetykanienazarty からの回答

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, ÅŒe nasz zespół, a w szczególności Twoja dietetyczka, spełnia Twoje oczekiwania i doskonale dopasowuje plan ÅŒywieniowy do Twojego trybu ÅŒycia i priorytetów sportowych. To dla nas priorytet, aby kaÅŒdy klient czuł się indywidualnie zaopiekowany, dlatego Twoje słowa to dla nas mega komplement.

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszych usług!

Pozdrawiamy serdecznie,

5぀星のうち5の評䟡

Dieta uwzględnia wszystko o co

Dieta uwzględnia wszystko o co prosiłam,
nawet słodycze. Bardzo dobry kontakt z dietetykiem, posiłki sycące i świetnie zbilansowane. Polecam kaÅŒdemu kto chce nauczyć się jeść normalnie bez względu na powód.

2024幎7月22日

Dietetykanienazarty からの回答

Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię! Cieszymy się, ÅŒe dieta spełnia wszystkie Twoje oczekiwania, w tym uwzględnienie ulubionych słodyczy. Staramy się, aby nasze plany ÅŒywieniowe były jak najbardziej dostosowane do indywidualnych potrzeb i preferencji, dlatego Twoja opinia do dla nas mega komplement!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam współpracę z dietetykami, stały kontakt oraz zróŌnicowane i proste w przygotowaniu posiłki.

2024幎4月23日

Dziękujemy za opinię!

Polecam dietetyków!

Polecam dietetyków, otwarci, mili, dopasowują posiłki pod system pracy, a w dodatku są mega dobre, szczerze polecam!

2024幎4月25日

Dziękujemy za opinię!