Digidoktor.se レビュー 26

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I’ve had a very positive experience using Ozempic through Digidoktor. Over the course of my treatment, I lost about 11 kg, which I’m really happy with. One of the biggest benefits for me was ho... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick en snabb och smidig kontakt och kom igång med behandlingen direkt. Vid frågor och funderingar får man svar direkt. Ett prisvärt alternativ med låg abonnemangskostnad om man tecknar avtal på sex... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk support , jag har gått ner 35 kilo och min mamma 20 kilo sen vi fick hjälp av digidoktor . Vi är så otroligt tacksamma . Tack för att vi fick tillbaka våran glädje och hopp .

5つ星のうち5の評価

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Digidoktor. Kundtjänsten svarade snabbt, var mycket tillmötesgående och professionell. Jag fick svar på alla mina frågor, och det märks att Digidoktor är en... もっと見る

企業情報

1. 診療室
  2. 医師

当該企業による記述

Digidoktor gör det enklare att få hjälp med sin hälsa - utan väntetider, utan krångel. Vi erbjuder digital, medicinskt baserad behandling för övervikt och obesitas, med fokus på långsiktiga resultat och riktig uppföljning. Du får: * Kontakt med legitimerad läkare * En tydlig plan framåt * Stöd längs hela behandlingen * Fast pris från 495 kr/månad Allt sker digitalt. Inga vårdcentraler, inga telefonköer, inga onödiga steg. Via vår plattform och app kan du följa din behandling, logga din utveckling och få struktur i din vardag – enkelt och diskret. Vi är ett svenskt bolag under tillsyn av IVO och arbetar enligt svensk lagstiftning, med patientsäkerheten som högsta prioritet. Vårt mål är att erbjuda en trygg, tydlig och mer modern form av vård - på dina villkor.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Great Results and Sustainable Lifestyle Changes

One of the biggest benefits for me was how it helped change my eating habits. I naturally started eating smaller portions and felt less hungry overall, which made it easier to maintain a healthier routine.

I didn’t feel like I was forcing a diet—it felt more sustainable and manageable in everyday life. Thanks to these changes, I now feel confident continuing without the medication for the time being.

Overall, the treatment helped me achieve my goals and build better long-term habits.

2026年3月31日

Digidoktor.se からの回答

Thank you, Josh, for your kind review!

Fantastisk support

Tack för att vi fick tillbaka våran glädje och hopp .

2026年3月13日

Digidoktor.se からの回答

Tack Jennifer för ditt fina omdöme! :)

Perfect

Get all the help thah I needed. Couldn't get any better help from anyone

2026年2月20日

Hej Cassandra,

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

Mycket bra

Tydlig och bra kommunikation. Enkelt och smidigt.

2026年1月28日

Digidoktor.se からの回答

Tack för ditt fina omdöme :)

Snabba svar om man har…

Snabba svar om man har funderingar/frågor. Känns som det finns snabbare och bättre stöd här än i våran ”vanliga” vård. Smidigt med recept och allt.

2025年12月10日

Digidoktor.se からの回答

Vilket fin omdöme! Tack så mycket, det värmer!

Super smidigt

Super smidigt ! Och finns alltid till hands, rekommenderas varmt !

2025年12月4日

Digidoktor.se からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada :)

Bra doktorn!

Vill verkligen rekommendera Digidoktorn, smidigt snabbt på alla sätt.

2025年11月16日

Digidoktor.se からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det värmer :)

Servis

Hej! Så himla bra servis och dem svara direkt på frågor det spelar inte någon roll om det e helg och vilken tid på dag det e. Super nöjd.

2025年9月13日

Tack Maria! Så fint omdöme :D

Väldigt nöjd

Jätteseriös, bra mottagande och uppföljning. Fick precis den hjälp jag behövde. Bra kundservice med snabba svar och bra vägledning.

2025年9月4日

Digidoktor.se からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

5つ星のうち5の評価

Jag är så nöjd med digidoktor

Jag är så nöjd med digidoktor! Jag har fått otroligt bra hjälp och stöd från första kontakt. De är seriösa och tar verkligen hand om sina patienter. Rekommenderar verkligen!

2025年8月21日

Digidoktor.se からの回答

Stort tack för din fina recension!

Supernöjd

Supernöjd. Proffsigt stöd och smidigt. Kan varmt rekommendera! 🌟

2025年8月14日

Digidoktor.se からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Glada att få ha dig som kund :)

5つ星のうち5の評価

Supernöjd med allt från första stund

Supernöjd med allt från första stund. Snabba på att svara på alla frågor man har och så är de supertrevliga också.

2025年8月7日

Digidoktor.se からの回答

Tack Linda för ditt fina omdöme! Vi är stolta att få ha dig som kund.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。