Köpte en CleanTech vattenflosser den 2/3. Den 30/3 har jag fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon produkt. Leveranstiden skulle vara 6-10 dagar, nu har det gÃ¥tt 28. Fakturan pÃ¥ Klarna Àr pausad. Fick telefonnumm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
NÀr jag köpte min Vattenflosser fick jag hem den pÃ¥ bara 6 dagar. I början visste jag inte riktigt hur jag skulle anvÀnda den, men Nelly hjÀlpte mig och visade steg för steg hur man sÀtter upp och an... ãã£ãšèŠã
Lureside som ogsÃ¥ linkes via falsk nettside der produktet liksom er best i test. Betalte over 1700kr for et headset (Picun 05 Max) pÃ¥ digipunktet (Norske versjonen av denne siden). Du mottar produktet... ãã£ãšèŠã
My package was missing after delivery confirmation? And the claim handling was really at top level to reach customer trust. Digipunkten was 1 of 3 stake holders in this deviation and solve the probl... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte en CleanTech vattenflosser denâŠ
Köpte en CleanTech vattenflosser den 2/3. Den 30/3 har jag fortfarande inte fått någon produkt. Leveranstiden skulle vara 6-10 dagar, nu har det gått 28. Fakturan på Klarna Àr pausad. Fick telefonnummer från Klarna som jag skulle ta kontakt med på aktuellt företag. Personen visste ingenting.
BestÀllde en eltandborste för 999 krâŠ
BestÀllde en eltandborste för 999 kr (bÀst itest) som jag genast ångrade skickade ett mail (då dom inte har någon kundtjÀnst som har ett telnr)inget svar skickade tre!nya .(inget svar)efter4.dagar besvarades mitt första mail att tyvÀrr var min t borste skickad och gick ej att avbryta. kollade på temu samma tborste kostar dÀr under 100 kr.(det Àr så man tjÀnar pengar!) Så mitt råd Àr köp inget från dom. Om du inte vill bli blåst.ps tandborsten Àr vÀrdelös!(bÀst itest) man undrar ju.
En kundservice i toppklass
En kundservice i toppklass. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett ansvarstagande som verkligen sticker ut. NÀr jag valde att returnera produkten hanterades Àrendet smidigt och professionellt. Hela köpesumman återbetalades utan krångel.
My package was missing after deliveryâŠ
Digipunkten was 1 of 3 stake holders in this deviation and solve the problem with replacement delivery, even if they probably not was root cause.
Lita inte pÃ¥ de bra recensionerna, KÃP INTE HÃRIFRà N!
Borde ha fattat att det var nåt lurt med den hÀr sidan men aja. Skulle köpa en waterflosser åt min mamma som hade hittat en som var bÀst i test, vilket lÀt bra tyckte jag sure vi kör. Går in på sidan tycker den ser lite konstig ut men kör på och bestÀller. Sen går det lite tid och jag undrar var sjutton den Àr nånstans stod ju 7-12 arbetsdagar på deras sida (LOL), går in i bekrÀftelse mejlet o kollar och ser att den fasiken levereras från kina. Kollar upp den dÀr "bÀst-i-test" sidan. Ser direkt att den sidan Àr sÀkert Àgd av samma muppar som Àger den hÀr vilket förmodligen Àr samma personer som skriver de bra recensionerna. Söker sen upp waterflosser på Alibaba och hittar exakt samma för 70 kr hahahahahaha. Bara underutvecklade barn som dropshippar, dock smart med bÀst i test grejen
Hela bestÀllningen rullade pÃ¥ bra utanâŠ
Hela bestÀllningen rullade på bra utan några problem och varan vi köpte, water flosser, funkar som förvÀntat. Men det har tagit tid att vÀnja sig hantera den rÀtt.
Rapid response and generous solution
Rapid response and generous solution to our problem.
Beskrivning stÀmmer vÀl överens medâŠ
Beskrivning stÀmmer vÀl överens med upplevelsen
Anbefales ikke
Anbefales ikke! Virker som de videreselger billige produkter med god fortjeneste. Ville returnere varen. Fikk fÞrst tilbud om 50% avslag, deretter 85% avslag. Fikk tilbake pengene etter endel mail fram og tilbake.
Avbokade direkt och fick svar attâŠ
Avbokade direkt och fick svar att åtgÀrd skulle vidtas. Två dagar senare meddelar ni att varan nu skickats. Illa!!!
De hörde inte av sig pÃ¥ en mÃ¥nad..sÃ¥âŠ
De hörde inte av sig på en månad..så gjorde en polisanmÀlan som blufföretag. Fick efter det ett trasigt paket. Efter 6 v fick jag en returlapp.
Snabb reaktion frÃ¥n kundserviceð
En mÃ¥nad sedan jag bestÀllde min varaâŠ
En månad sedan jag bestÀllde min vara och inte fått den Àn, nÀr jag kontaktade företaget för att avbryta min order, då varan skulle leveratats mellan 7-12 dagar. Deras svar handlade mer om irritation att jag stoppat min faktura via klarna Àn om varan. Sedan fick jag ett nytt mail dÀr de ville erbjuda 50 % rabatt om jag drog tillbaka min kontakt med klarna, sedan nytt mail med 80 % rabatt... min kÀnsla Àr att de sÀtter i system att dröja med varan så man hinner betala och sedan en svår process att göra retur.
Snabbt svar pÃ¥ min frÃ¥ga via erâŠ
Snabbt svar på min fråga via er kundservice.
Fantastisk hjÀlp
NÀr jag köpte min Vattenflosser fick jag hem den på bara 6 dagar. I början visste jag inte riktigt hur jag skulle anvÀnda den, men Nelly hjÀlpte mig och visade steg för steg hur man sÀtter upp och anvÀnder den.
Kan verkligen rekommendera produkten Vattenflosser!
Riktigt nöjd
Riktigt nöjd! Massagen gÃ¥r djupt utan att göra ont och den Àr enkel att hantera. Perfekt för stela axlar och rygg. MÀrkte förbÀttring redan efter första anvÀndningen. Nelly i kundservice va jÀtte hjÀlpsam hon visade mig hur jag skulle sÀtta upp den. Rekommenderarððð
Oduglig CleanTech vattenflosser
Köpte en CleanTech vattenflosser som enligt Techtest.se var bÀst i test. Visade sig vara en helt oduglig produkt från Kina med en svag vattenstråle som inte alls rengör tÀnder o tandkött. Köp ingenting dÀrifrån! Företaget Àr rena bluffen med usla varor de importerar från Kina.
Inget bra företag att handla av trotsâŠ
Inget bra företag att handla av trots att det går via Klarna. De försöker förhala min retur genom att erbjuda halva priset och att jag skulle visa via en video vad som var fel på produkten. Jag kommer att skicka tillbaka den Àndå utan deras adresslapp. Den står ju på paketet jag fick levererat. à terlÀmnar en dålig produkt som inte fungerar som den ska.
Styr unna
Styr unna. De viderselger produkter fra Temu, til 5 - 6 ganger prisen. Når du vil retunere produktet blir du fÞrst tilbudt 50% avslag. Takker du nei så blir du tilbudt 75% avslag . Takker du nei blir du tilbudt 85 % avslag.
+ testene som de viser til har de laget selv
Massagepistol
BestÀllde produkt som jag fick inom angiven tid dvs 7-12 dagar. Den flögs från Kina. Suck. Hade jag vetat det hade jag inte köpt den.
TyvÀrr funkade den inte. Gick inte att ladda då det inte fanns medföljande laddare och man skulle ladda med 12 volt USB-C, vilket inte finns.
MisstÀnker att CE-mÀrkningen var ren bluff.
Meddelade företaget. Fick svar att jag får rabatt på fungerande laddare. Suck.
Ville returnera. Fick ingen adress. Kollade upp. Företaget Àr skrivet i bostadsområde. En av styrelseledamöterna Àr skriven på adressen. Skickade till honom. Meddelade också Klarna.
Fick så småningom tillbaka mina pengar.
150 kr fattigare dock pga returfrakten.
Uppfattar att företaget Àr några lirare som förmedlar produkter från Kina.
Baserat på nÀr mailsvaren skickats bedömer jag att det Àr ngt de gör på kvÀllarna som komplement till annat jobb (all heder åt det!)
Dock, prylen var några hundralappar billigare Àn Elgiganten. Det Àr inte vÀrt det.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ