レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har siden primo februar forsÞgt at fÃ¥ penge tilbage, da jeg aldrig modtog varerne (der viser sig at vÊre kopivarer og solgt pÃ¥ falske tests). Firmaet udsender endvidere falske oplysninger i sporinge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 15. dage efter bestillingen - jeg havde ikke fÃ¥et en ordrebekrÊftelse og pengene blev hÊvet med det samme - tandpastaen var ikke med og jeg fÃ¥r at vide det er helt n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

MÃ¥ desvÊrre melde mig ind i koret om personer, der glemte at tjekke trustpilot fÞrst. Bestilte en Sonic 100 eltandbÞrste, som skulle vÊre bedst i test. Da jeg modtog pakken, kan jeg se, dels den er se... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 19

Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 15. dage efter bestillingen - jeg havde ikke fået en ordrebekrÊftelse og pengene blev hÊvet med det samme - tandpastaen var ikke med og jeg får at vide det er helt normalt de sender i to pakker og at jeg bare skal vente på den dukker op - kan absolut ikke anbefales

2026幎4月5日

Svindel og ingen service

Har siden primo februar forsÞgt at få penge tilbage, da jeg aldrig modtog varerne (der viser sig at vÊre kopivarer og solgt på falske tests). Firmaet udsender endvidere falske oplysninger i sporingen og overlader til kÞber selv at finde pakken gennem DAO. Det har jeg forsÞgt. DAO siger at de aldrig har udskrevet pakkelabel til den pågÊldende pakke og derfor ikke har haft den i hÊnde
= SVINDEL

2026幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk fra firmaet

Må desvÊrre melde mig ind i koret om personer, der glemte at tjekke trustpilot fÞrst. Bestilte en Sonic 100 eltandbÞrste, som skulle vÊre bedst i test. Da jeg modtog pakken, kan jeg se, dels den er sendt direkte fra Kina og at det i den grad bare er en kopivare - Ordet Sonic står ingensteder. Da jeg ville fortryde kÞb og trykkede på linket i bekrÊftigelsesmailen, blev min fortrydelsesmail ikke sendt til digipunktet, men til en ikke eksisterende mailadresse og mailkorrespondance er eneste måde man kan kommunikere med firmaet. Ingen telefonnummer eller adresse.

2026幎3月16日

IKKE dansk firma

Har desvÊrre kÞbt et produkt, som skulle vÊre bedst i test? Annullerede dog straks efter kÞb, da jeg for sent kiggede anmeldelser. Firma har her allerede trukket penge! Efter utrolig mange mails lover firma nu at acceptere annullering og at de vil tilbagebetale penge, hvilke jeg dog tvivler på at se. Firma kan kun kontaktes på mail og hvis/når de svarer er det meget standardiserede svar og altid omkring kl. 17.00, hvilket passer med morgen i Þsten.

2026幎2月17日

Du skal vÊre klar over

Du skal vÊre klar over, at firmaet trÊkker pengene få timer efter du har afgivet ordren. Det er stik imod dansk lovgivning der siger det fÞrst er når varen er afsendt.
Derudover tror du måske det er varer der bliver afsendt her fra Danmark. Det er det IKKE. Den vare jeg bestilte blev afsendt fra HongKong.
Så kunne jeg lige så godt have kÞbt den på en Kina side, langt billigere. Det er FUP.

2026幎1月29日
5぀星のうち2の評䟡

Hold jer vÊk!!!

Jeg havde bestilt en vare den 12 januar. Den skulle senest komme den 24 januar. Alene det at det tager så langt tid at sende, tyder på at de intet lager har og må bestille i udlandet. Det er ingen måde at fÞre forretning på. Og at min vare ikke er nået frem til det aftalte tid, tyder på at dette firma er rent fup. Jeg skrev til dem at jeg vil have min vare eller penge. Efter at det tager for lang tid skriver jeg at jeg annuller og vil have mine penge retur.
Efter at have lÊst anmeldelserne her på sitet, er jeg lidt overrasket. Jo det tog alt for lang tid at modtage min vare, som jeg så ikke tog imod. Jeg blev varslet 10 dage for en tilbagebetaling jeg modtog dagen efter, så alt jeg kan kritisere er en alt for lang ventetid på en vare der blev hentet i udlandet. Og det kunne jeg jo selv have gjort.
Så er nÞdsaget til at give modvillige to stjerner.

2026幎1月24日
5぀星のうち4の評䟡

Har modtaget min vare idag

Har modtaget min vare idag, kÞbte en skÊgtrimmer og indrÞmmer har vÊret skeptisk om den kom frem , efter jeg lÊste anmeldelserne herinde, plejer altid og tjekke trustpilot, men glemte det denne gang. Varen er nu ankommet , bestilte den 2. Januar og mener der står 12 til 17 leveringsdage, så det er nÊsten inden for tiden. Den er dog ikke afprÞvet endnu, så må se om den virker.
Skal nok lave en opdatering.
Bestilte en taske/ Êske til den og den var pakket ned i den .

2026幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

KÞb ikke fra denne hjemmeside

Jeg vil absolut ikke anbefale Digipunktet.

Jeg bestilte en massagepistol i slutningen af november 2025 og modtog den fÞrst i slutningen af december.

PÃ¥ Digipunktets hjemmeside kan man ikke se at varerne bliver sendt fra Kina - ej heller ved man om varerne bliver produceret i Kina?

2026幎1月11日

God oplevelse

Blev lidt nervÞs, da jeg lÊste de dårlige anmeldelser.
Det var der ingen grund til. Min tandbÞrste kom efter
en uge og den virker ganske fint. Da jeg skrev til Digipunktet support med et spÞrgsmål, svarede de dagen efter.

2025幎12月25日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte en tandbÞrste

Jeg bestilte en tandbÞrste, lÊste efterfÞlgende utroligt dårlige anmeldelser, og så derudover at leveringstiden var utroligt lang.

Jeg skrev til kundeservice, at jeg gerne ville annullere ordren. Dagen efter skrev de tilbage, at de ville se, hvad de kunne gÞre, og har netop i dag bekrÊftet, at ordren er annulleret - og pengene er tilbage på kontoen indenfor 2-5 bankdage - så det forventer jeg selvfÞlgelig.
SÃ¥ alt i alt en fin service.

2025幎12月20日

ADVARSEL KINA IMPORT - svindel

ADVARSEL. Svindlere! Jeg bestilte 2 el-tandbÞrster til 999 kr. den 7/12. Det fremgik ikke at varerne kom fra Kina - eller ikke var på laget. Jeg Þnsker at hÊve kÞbet - ingen svar. Meget useriÞst. PrÞv at lÊse status i dag :
2025-12-16 00:00
hongkong,Departure from the original airport
2025-12-15 14:00
hongkong,Arrived at the port of departure
2025-12-15 12:00
hongkong,Customs Clearance Completed
2025-12-10 20:31
weighed At Warehouse.
2025-12-10 18:05
shenzhen,Departed from Facility in Shenzhen.
2025-12-10 17:02
received Shipment.
2025-12-10 15:18
shenzhen,Received the package in Shenzhen.
2025-12-10 07:37
processed At Origin Hub.
2025-12-09 18:46
logistics Provider Picked Up Shipment.
2025-12-09 04:24
item Despatched To Transshipment Hub.
2025-12-08 15:58
depart From Facility To Service Provider.
2025-12-08 04:40
Label created. Warehouse is processing this order. Please wait in patience.
2025-12-08 01:52
Shipment information received.

2025幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!
Jeg må tilslutte mig koret af utilfredes kunder. Jeg bestilte en Sonic 100 tandbÞrste, men fandt siden ud af, at den bliver sendt fra Kina, havde jeg vidst det havde jeg ALDRIG kÞbt den eller handlet hos Digipunktet. Pengene er trukket fra min konto og nu er jeg spÊndt på hvornår jeg modtager min tandbÞrste, og isÊr på hvad jeg modtager.

2025幎12月15日

Jeg bestilte min tandbÞrste den 29/11

Jeg bestilte min tandbÞrste den 29/11 og stadig ikke modtaget min tandbÞrste.
Jeg har så efterfÞlgende fundet ud af at varen kommer fra Kina!!
Det var en streg i regningen og havde jeg vist det, havde jeg aldrig bestilt.
Alt bliver tjekket fra nu af når der kÞbes noget på nettet.
Øv hvor Êrgerligt..

2025幎11月29日