Har siden primo februar forsÞgt at fÃ¥ penge tilbage, da jeg aldrig modtog varerne (der viser sig at vÊre kopivarer og solgt pÃ¥ falske tests). Firmaet udsender endvidere falske oplysninger i sporinge... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 15. dage efter bestillingen - jeg havde ikke fÃ¥et en ordrebekrÊftelse og pengene blev hÊvet med det samme - tandpastaen var ikke med og jeg fÃ¥r at vide det er helt n... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ desvÊrre melde mig ind i koret om personer, der glemte at tjekke trustpilot fÞrst. Bestilte en Sonic 100 eltandbÞrste, som skulle vÊre bedst i test. Da jeg modtog pakken, kan jeg se, dels den er se... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 19âŠ
Jeg bestilte en tandbÞrste der kom 15. dage efter bestillingen - jeg havde ikke fået en ordrebekrÊftelse og pengene blev hÊvet med det samme - tandpastaen var ikke med og jeg får at vide det er helt normalt de sender i to pakker og at jeg bare skal vente på den dukker op - kan absolut ikke anbefales
Svindel og ingen service
Har siden primo februar forsÞgt at få penge tilbage, da jeg aldrig modtog varerne (der viser sig at vÊre kopivarer og solgt på falske tests). Firmaet udsender endvidere falske oplysninger i sporingen og overlader til kÞber selv at finde pakken gennem DAO. Det har jeg forsÞgt. DAO siger at de aldrig har udskrevet pakkelabel til den pågÊldende pakke og derfor ikke har haft den i hÊnde
= SVINDEL
Med i koret af kopivarer
Med i koret af kopivarer. Glemte at tjekke trustpilot- har modtaget en kopivarer fra Kina - bare Electric toothbrush.
Hold jer vÊk fra firmaet
Må desvÊrre melde mig ind i koret om personer, der glemte at tjekke trustpilot fÞrst. Bestilte en Sonic 100 eltandbÞrste, som skulle vÊre bedst i test. Da jeg modtog pakken, kan jeg se, dels den er sendt direkte fra Kina og at det i den grad bare er en kopivare - Ordet Sonic står ingensteder. Da jeg ville fortryde kÞb og trykkede på linket i bekrÊftigelsesmailen, blev min fortrydelsesmail ikke sendt til digipunktet, men til en ikke eksisterende mailadresse og mailkorrespondance er eneste måde man kan kommunikere med firmaet. Ingen telefonnummer eller adresse.
De hÊver pengene men ingen vare
De hÊver pengene men ingen vare. Har kÞbt to el tandbÞrster men har ikke set en skygge af dem
IKKE dansk firma
Har desvÊrre kÞbt et produkt, som skulle vÊre bedst i test? Annullerede dog straks efter kÞb, da jeg for sent kiggede anmeldelser. Firma har her allerede trukket penge! Efter utrolig mange mails lover firma nu at acceptere annullering og at de vil tilbagebetale penge, hvilke jeg dog tvivler på at se. Firma kan kun kontaktes på mail og hvis/når de svarer er det meget standardiserede svar og altid omkring kl. 17.00, hvilket passer med morgen i Þsten.
Du skal vÊre klar over
Du skal vÊre klar over, at firmaet trÊkker pengene få timer efter du har afgivet ordren. Det er stik imod dansk lovgivning der siger det fÞrst er når varen er afsendt.
Derudover tror du måske det er varer der bliver afsendt her fra Danmark. Det er det IKKE. Den vare jeg bestilte blev afsendt fra HongKong.
Så kunne jeg lige så godt have kÞbt den på en Kina side, langt billigere. Det er FUP.
Hold jer vÊk!!!
Jeg havde bestilt en vare den 12 januar. Den skulle senest komme den 24 januar. Alene det at det tager så langt tid at sende, tyder på at de intet lager har og må bestille i udlandet. Det er ingen måde at fÞre forretning på. Og at min vare ikke er nået frem til det aftalte tid, tyder på at dette firma er rent fup. Jeg skrev til dem at jeg vil have min vare eller penge. Efter at det tager for lang tid skriver jeg at jeg annuller og vil have mine penge retur.
Efter at have lÊst anmeldelserne her på sitet, er jeg lidt overrasket. Jo det tog alt for lang tid at modtage min vare, som jeg så ikke tog imod. Jeg blev varslet 10 dage for en tilbagebetaling jeg modtog dagen efter, så alt jeg kan kritisere er en alt for lang ventetid på en vare der blev hentet i udlandet. Og det kunne jeg jo selv have gjort.
Så er nÞdsaget til at give modvillige to stjerner.
Har modtaget min vare idag
Har modtaget min vare idag, kÞbte en skÊgtrimmer og indrÞmmer har vÊret skeptisk om den kom frem , efter jeg lÊste anmeldelserne herinde, plejer altid og tjekke trustpilot, men glemte det denne gang. Varen er nu ankommet , bestilte den 2. Januar og mener der står 12 til 17 leveringsdage, så det er nÊsten inden for tiden. Den er dog ikke afprÞvet endnu, så må se om den virker.
Skal nok lave en opdatering.
Bestilte en taske/ Êske til den og den var pakket ned i den .
KÞb ikke fra denne hjemmeside
Jeg vil absolut ikke anbefale Digipunktet.
Jeg bestilte en massagepistol i slutningen af november 2025 og modtog den fÞrst i slutningen af december.
PÃ¥ Digipunktets hjemmeside kan man ikke se at varerne bliver sendt fra Kina - ej heller ved man om varerne bliver produceret i Kina?
God oplevelse
Blev lidt nervÞs, da jeg lÊste de dårlige anmeldelser.
Det var der ingen grund til. Min tandbÞrste kom efter
en uge og den virker ganske fint. Da jeg skrev til Digipunktet support med et spÞrgsmål, svarede de dagen efter.
Jeg bestilte en tandbÞrste
Jeg bestilte en tandbÞrste, lÊste efterfÞlgende utroligt dårlige anmeldelser, og så derudover at leveringstiden var utroligt lang.
Jeg skrev til kundeservice, at jeg gerne ville annullere ordren. Dagen efter skrev de tilbage, at de ville se, hvad de kunne gÞre, og har netop i dag bekrÊftet, at ordren er annulleret - og pengene er tilbage på kontoen indenfor 2-5 bankdage - så det forventer jeg selvfÞlgelig.
SÃ¥ alt i alt en fin service.
Ingen mulighed for at returnere min vare
Nu har jeg den sidste uge bedt om at få en adresse jeg kan returnere min ordre til, men det er ikke muligt og kundeservice har svaret at jeg kan 50% af prisen tilbage? Jeg er da gevaldig mistÊnksom om jeg kan returnere min vare eller der bliver sendt 500,- (50 %) tilbage på min konto
ADVARSEL KINA IMPORT - svindel
ADVARSEL. Svindlere! Jeg bestilte 2 el-tandbÞrster til 999 kr. den 7/12. Det fremgik ikke at varerne kom fra Kina - eller ikke var på laget. Jeg Þnsker at hÊve kÞbet - ingen svar. Meget useriÞst. PrÞv at lÊse status i dag :
2025-12-16 00:00
hongkong,Departure from the original airport
2025-12-15 14:00
hongkong,Arrived at the port of departure
2025-12-15 12:00
hongkong,Customs Clearance Completed
2025-12-10 20:31
weighed At Warehouse.
2025-12-10 18:05
shenzhen,Departed from Facility in Shenzhen.
2025-12-10 17:02
received Shipment.
2025-12-10 15:18
shenzhen,Received the package in Shenzhen.
2025-12-10 07:37
processed At Origin Hub.
2025-12-09 18:46
logistics Provider Picked Up Shipment.
2025-12-09 04:24
item Despatched To Transshipment Hub.
2025-12-08 15:58
depart From Facility To Service Provider.
2025-12-08 04:40
Label created. Warehouse is processing this order. Please wait in patience.
2025-12-08 01:52
Shipment information received.
Fup og svindel, hold jer vÊk
Bestilte 2 x Sonic 100 tandbÞrster 999,-kr, d 28/11-25, har endnu ikke modtaget noget.
Pengene blev hÊvet d 2/12-25.
Fup og svindel, hold jer vÊk.
GOD OG HURTIG KUNDESERVICE ðð
Dejlig hurtigt og god kommunikation gjorde at et opstået transport
Problem blev lÞst hurtigt og professionelt ðð
HOLD JER VÃK FRA DETTE FIRMA!
HOLD JER VÃK FRA DETTE FIRMA!
Jeg må tilslutte mig koret af utilfredes kunder. Jeg bestilte en Sonic 100 tandbÞrste, men fandt siden ud af, at den bliver sendt fra Kina, havde jeg vidst det havde jeg ALDRIG kÞbt den eller handlet hos Digipunktet. Pengene er trukket fra min konto og nu er jeg spÊndt på hvornår jeg modtager min tandbÞrste, og isÊr på hvad jeg modtager.
Jeg bestilte min tandbÞrste den 29/11âŠ
Jeg bestilte min tandbÞrste den 29/11 og stadig ikke modtaget min tandbÞrste.
Jeg har så efterfÞlgende fundet ud af at varen kommer fra Kina!!
Det var en streg i regningen og havde jeg vist det, havde jeg aldrig bestilt.
Alt bliver tjekket fra nu af når der kÞbes noget på nettet.
Ãv hvor Êrgerligt..
Godt med trustpilot
Godt med trustpilot
SÃ¥ spare jeg de bekymringer
TAK