䌁業情報

1. コピヌ機修理業
  2. 印刷蚭備提䟛業者
  3. ゜フトりェア補造販売業者

圓該䌁業による蚘述

Digital Group is a solution-oriented house that primarily deals with print, copy and other document management.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

14件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Vi har haft en meget dårlig oplevelse

Vi har haft en meget dårlig oplevelse med denne leverandÞr.

Sidste gang vi indgik en aftale, gjorde vi det helt klart, at vi ikke Þnskede at blive bundet i yderligere 60 måneder, da vi vidste, at vi senere ikke skulle bruge alle printerne. SÊlgeren forsikrede os om, at det ikke ville vÊre et problem at få fjernet nogle af maskinerne senere.

Da vi så nåede dertil, viste det sig, at det kun kunne lade sig gÞre, hvis vi indgik en ny aftale med endnu 60 måneders binding. Det oplever vi som stÊrkt misvisende og meget utilfredsstillende.

I dag står vi med 6 Êldre maskiner, hvoraf vi kun bruger 3.

Derudover har vi modtaget en faktura, som er hÞjere end det belÞb, vi har en aftale om, uden nogen klar forklaring.

Samlet set giver det en oplevelse af manglende gennemsigtighed og dårlig rådgivning. Det er desvÊrre ikke en leverandÞr, vi kan anbefale.

2026幎3月19日

Hej Pernille
Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi bestrÊber os på at alle kunder har en god oplevelse hos.
Du har valgt ikke at dele efterspurgte oplysnigner, der kan henvise til din virksomhed, jeres kÞb eller jeres aftale hos os og vi har derfor ikke mulighed for at fÞlge op på dit kundeforhold eller den beskrevne oplevelse.

Vi havde en serviceaftale på en maskine

Vi havde en serviceaftale på en maskine som var kÞbt kontant. Serviceaftalen, som lÞb over 12 kvartaler, kunne vi ikke komme ud af, om så maskinen eksploderede. Desuden blev vores davÊrende bogholder overrumplet af en konsulent/sÊlger, som nÊrmest tvang hende til at underskrive en ny, forlÊnget, og meget dyrere aftale (Sammenfalende med at "Evergreen" sad fast i Suez, hvilket blev brugt som undskyldning for prisstigningen). ALDRIG mere Digital Group.

2025幎6月30日

Hej Klaus

Det er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Du har valgt ikke at svare, da vi bad om uddybende oplysninger, så det har ikke vÊret muligt at finde noget på dig i vores systemer.

Det du beskriver i din anmeldelse er angiveligt noget der er sket for mange år siden ("Evergreen" sagen, som du henviser til, var i marts 2021). Det er temmellig svÊrt at kommentere på noget der måske er sket for over 4 år siden, specielt når du ikke vil fortÊlle hvilken virksomhed du kommer fra, eller noget andet, der kan henvise til dit kundeforhold.

I forhold til lÞbetiden på serviceaftalen, så er det oplyst på forsiden på den aftale I har underskrevet og bÞr derfor ikke komme som en overraskelse.
På lÊngere serviceaftaler af denne type, er det standard, at de ikke kan siges op uden, at der vil komme en ekstra omkosnting for kunden. Det skyldes, at prisen er beregnet som et gennemsnit over kontraktlÊngden (nÞjagtigt ligesom, hvis du havde lavet en serviceaftale på en bil eller andet).

Endelig har jeg meget svÊrt ved at tro, at vores konsulent har tvunget nogen til at skrive under. I modsatte fald kan jeg ikke forstå, at du ikke straks har taget kontakt til os, men i stedet venter over 4 år med at lave en anmeldelse.

Min kunde fik en opringning

Min kunde fik en opringning. Flere ting var lidt mystiske, men efter lidt mail og opringninger, var alt ok. ingen problemer. Jeg/vi tjekkede også trustpilot, hvilket var lidt bekymrende, men faktisk ikke hvad vi oplevede. Hurtige svar. (minutter) Påskeferie eller ej.

2025幎4月15日

Digital Group A/S からの回答

Vi bestrÊber os altid på at give vores kunder den bedste lÞsning. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Ufin forretningsmodel!

Hvis du har en kontrakt med digital Group vil jeg anbefale dig at få den undersÞgt.

Min oplevelse er at de manipulere med forbrug og print i forbindelse med kontrakter.

Jeg kan på ingen måde anbefale at indgå i et samarbejde med Digital Group.

2023幎8月7日

Hej Frank
Vi har vÊret inde og se på din serviceaftale ved os og står noget uforstående overfor din anmeldelse.

Du har lavet en serviceaftale med et fast belÞb der bliver afregnet hvert kvartal. Her ud over er du ikke blevet afregnet for forbrug og print.

Der ud over, har vi jo ikke adgang til den printer, der står på din adresse, så vi har ikke mulighed for at manipulere med forbruget.
Hvis du mener, der bliver printet mere end der skal, kan du selv fÞlge forbruget lÞbende på printeren. Kontakt os eventuelt for at hÞre om mulighederne.

Hvis der er noget du er i tvivl om, svare vi gerne på spÞrgsmål. Du kan tage kontakt til din konsulent, eller skrive en mail til os på digitalgroup@digitalgroup.dk. Angiv gerne maskinens serienummer, fakturanummer eller virksomhedsnavn, så vi kan finde dig i vores systemer.

Total dårlig service og alt koster

Total dårlig service og alt koster ekstra selv scanning af papire vil de ha penge for
Dont doo it!!
Jo kun hvis du vil af med penge

2023幎5月3日

Hej Vivi
Jeg beklager du har fået en oplevelse af dårlig service. Det er bestemt ikke hvad vi strÊber efter.
Du har lavet anmeldelsen fra en personlig profil og nÊvner ikke virksomhedens navn, så vi har ikke mulighed for at tjekke op på hvad der er sket. Vi vil derfor anbefale, at du skriver en mail til os, så vi får mulighed for at se på det.

I forhold til hvad vores ydelser koster, er vi noget uforstående overfor din påstand. Alle vores priser angivet i vores aftaler, herunder på prisbladet i vores standardbetingelser, så prisen har du kendt inden du lavede en aftale med os. Hvis du mente priserne var for hÞje kunne du jo have sÞgt efter et billigere alternativ.

Hold jer vÊk.

Man skal vÊre meget opmÊrksom på det, der står skrevet "med småt".
Anbefales ikke herfra.

2023幎1月17日

Hej Lissi
Vi er noget uforstående overfor din anmeldelse, da vi netop gÞr meget ud af at beskrive alt på en tydelig måde, så der netop IKKE er noget "med småt".

Da du ikke har angivet virksomhedsnavn, er det svÊrt for os at se hvem du er og fÞlge op på anmeldelsen.
Du er meget velkommen til at skrive en mail til os, så vi kan se på udfordringerne der ligger til grund for den dårlige anmeldelse.

Kan man give nul stjerner?

Som lille soloselvstÊndig virksomhed (TKZ-Skolen) kan jeg kun sige - hold jer vÊk.
Havde en Êldre Xerox, hvor serviceaftale overgik fra x&co til DG. DG oplyser i år, at de ikke lÊngere kan servicere maskinen - dele til maskinen er svÊre at få, da den er af Êldre model. Fair nok.
Kigger på aftale om ny maskine, men vi kan ikke blive enig om pris og behov, så jeg opsiger aftalen efter gÊldende regler og betingelser. Nu er der så kommet en faktura med et opgÞrelsesgebyr (som jeg forÞvrigt ikke blev gjort bekendt med ifm. opsigelsen).
Det er simpelthen ikke ok.
Måske skulle jeg bare have ladet tiden gå og så se, hvad DG ville gÞre, når de ikke kunne leve op til deres egne betingelser med service og forbrugsstoffer.

2022幎12月21日

Hej Tina
Vi lever af tilfredse kunder og gÞr hvad vi kan for at kunne få et godt og langvarigt forhold til vores kunder. Det er derfor beklageligt, at du ikke fÞler du har fået en god service fra os.

I forhold til det du skriver, er det helt normalt, at maskiner, når de når en vis alder, ikke lÊngere vil kunne serviceres, hvorfor serviceaftalen opsiges. I disse tilfÊlde gÞr vi hvad vi kan, for at lave en aftale omkring en nyere og mere moderne lÞsning, som kan serviceres fremadrettet.

I forhold til den opsigelse du har lavet og det opgÞrelsesgebyrer, der er tilskrevet, er det ikke korrekt, at du ikke er gjort bekendt med opgÞrelsesgebyret. Alle priser og betingelser fremgår af vores standardbetingelser, som du har skrevet under på ved indgåelse af aftalen. Vi har ikke gebyrer, ud over dem der er synliggjort i kontrakten og den tilhÞrende standardprisliste.

Har I Jeres penge kÊr sÃ¥ gÃ¥ LANGT

Har I Jeres penge kÊr så gå LANGT UDENOM DIGITAL GROUP.
FÞrt bag lyset.
Meget, meget tvivlsomme forretningsmetoder!

Indgå IKKE aftaler med dette firma.

Vi fik leveret en Xerox produktionsprinter/scanner af tidl. X & Co, senere overtaget af Digital Group. Vi har betalt service aftalen til Digital Group. Pludselig fakturerede de et kvartals gebyr pÃ¥ over DKK 1100,00 + moms for scanning af PDF dokumenter - ikke en del af aftalen – sikke en arrogant og ligegylÊdig holdning Digital Group har til deres kunder. De ser ikke deres kunder som kunder men som pengemaskiner.
Leasing aftalen udlÞb så tidligere i år på produktionsmaskinen og der var aftalt en scrap vÊrdi DKK 14.900,00 + moms (og plus - som altid - en masse gebyrer, herunder fakturerings og miljÞ gebyrer) Samtidig var Digital Group så venlige at informere os om at Xerox havde meldt denne maskintype end of life 31/12 2022 = ingen service mulig derefter, hverken på maskinen eller software RIP. Digital Group kunne så lige hjÊlpe os med en anden kontor maskine. Og de ville samtidig betale scrap prisen og tillige sende os en bank overfÞrsel på samme belÞb hvis vi tog deres forslag til en print lÞsning. BehÞver jeg nÊvne at deres lÞsning var over 3 gange så dyr som anden leverandÞr og med 1 års lÊngere aftalÊetid på leasing aftalen?
Vi spurgte ind til hvad kontant prisen på deres maskinlÞsning var men det kunne vi ikke få oplyst.
Samtidig via efterfÞlgende insider viden i Xerox miljÞet fandt vi ud af at allerede inden produktionsmaskinen blev leveret vidste X & Co og Digital Group allerede datoen for hvornÃ¥r maskinen havde end of life - med andre ord DE VIDSTE GODT AT VI VILLE STÅ MED EN VÆRDILØS MASKINE VI OVENIKØBET SKULLE BETALE SCRAP VÆRDI PÅ OG SOM EFTERFØLGENDE INTET VAR VÆRD. Har I Jeres penge kÊr sÃ¥ gÃ¥ LANGT UDENOM DIGITAL GROUP.

Kommentar efter virksomhedens svar: I og med DIGITAL GROUP har overtaget aftalen fra X & Co burde DIGITAL GROUP stå på mål i forhold til at de burde sÞrge for vi ikke skal betale scrap vÊrdi på en maskine der er vÊrdilÞs. Det er korrekt at DIGITAL GROUPs gebyr for scanning blev krediteret. Betyder det så at de af DIGITAL GRUPs kunder der råber hÞjt bliver tilgodeset? Det gebyr skulle ALDRIG have vÊret opkrÊvet - hverken for os eller nogen anden af DIGITAL GROUPŽs kunder.

Konklusionen er stadig den samme. Hold Jer langt vÊk fra DIGITAL GROUP.

2022幎11月11日

Hej Andreas
Den aftale du har indgået gennem X&CO og de vilkår aftalen er indgået på, kan du ikke bebrejde Digital Group for. Digital Group har overtaget X&CO efter du har indgået aftalen gennem dem.
I Digital Group benyttes normalt ikke scrapvÊrdier, af netop de årsager som du skitsere. Så den kritik hÞrer til et andet sted end hos os.

I forhold til din påstand om gebyr på scanning, så har du aldrig betalt disse, da gebyret er krediteret.

Jeg er glad for, at du har fundet en aftale til 1/3 af den pris som vi har tilbudt. Jeg håber for dig, at den aftale indeholder det samme, så du ikke sammenligner Êbler og pÊrer og at du i Þvrigt bliver tilfreds med den nye leverandÞr - også når slutopgÞrelsen skal laves efter aftalen udlÞb.

Meget tvivlsomme forretningsmetoder.

Meget tvivlsomme forretningsmetoder.
Hold jer langt vÊk fra dette firma - de fÞrer kunderne bag lyset, og oplyser ikke hvad de egentlige omkostninger er ved leasing af fx. en printer.

2022幎10月26日

Hej SÞnderjysk Autoophug.
Vi beklager I har haft en dårlig oplevelse.
Det er dog ikke gennem Digital Group I har en leasingaftale, men gennem et uafhÊngigt leasingselskab. Digital Group er blot leverandÞr af hardwaren og lÞbende service på maskinen.
Vi hjÊlper dog gerne vores kunder med at formidle kontakten til leasingselskaber. Jeg vil derfor opfordre til at sende en mail til os, med beskrivelse af problemstillingen, så vi kan se om vi kan finde en lÞsning for jer.

Meget tvivlsomme forretningsmetoder!

Må på det kraftigste advare mod at indgå aftaler med denne virksomhed. Har tegnet en leasing- og serviceaftale, hvor leasingydelsen var baseret på en ny maskine, men har efterfÞlgende konstateret, at der er blevet leveret en meget brugt maskine. Få dage efter underskrivelse af kontrakt, kommer sÊlger personligt forbi og beder om endnu en underskrift på en "originalkontrakt", hvor der er tilfÞjet "brugt" under kategori, uden at der gÞres opmÊrksom på dette. Meget usympatiske forretningsmetoder.

2022幎10月5日

Hej Jan
Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse.
Du har lavet anmeldelsen, kun med angivelse af dit navn, så jeg har ikke mulighed for at fÞlge op på sagen. Jeg vil derfor opfordre dig til at sende en mail til os, med beskrivelse af sagen og dit firmanavn, så vi kan få mulighed for at fÞlge op på sagen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。