FUYEZ !!! Aucun sérieux, service client fantÃŽme. J'ai commandé des assiettes pour plus de 260 ⬠pour mon restaurant. Résultat : commande jamais reçue ! Impossible d'avoir la moindre réponse aux ré... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Update: Het duurde wekenlang maar uiteindelijk bericht gekregen dat het aankoopbedrag werd teruggestort. En dat ook inderdaad ontvangen. Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer ba... ãã£ãšèŠã
Hat alles super funktioniert. Habe ca. 10 zerbrechliche Dekoobjekte bestellt. Diese wurden einzeln gut verpackt und zugig zugestellt. Eins ist bei der Lieferung leider kaputt gegangen. Nach kurze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Ka...
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- dille-kamille.nl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MISKOOP!! Wasparfum Verbena van Dille & Kamille
Wasparfum Verbena, 50ml voor maar liefst ⬠19,95, absoluut een regelrechte miskoop! Was ruikt totaal niet, zelfs niet een beetje, ook niet na toevoegen van 2 volle pipetten (in plaats van de 3 tot 5 druppels die de was heerlijk zou moeten doen ruiken volgens de gebruiksaanwijzing).
Jammer, Dille & Kamille...
NIET KOPEN, WEGGEGOOID GELD!
Cadeaubon te laat ontvangen + fout bij levering
Cadeaubon last minute besteld voor een vriendin via de webshop. Deze nooit ontvangen en de klantendienst moeten contacteren pas na het weekend wanneer het eigenlijk al te laat was met de melding dat ik de cadeaubon niet hebt gekregen. Uiteindelijk wel de cadeaubon ontvangen, maar helaas te laat.
Daarnaast ook een pakketje besteld via de webshop om af te halen in de winkel. Maar krijg bericht dat ze het niet konden leveren in de winkel en dat het naar een postpunt gaat, dan kon ik even goed thuislevering aanduiden. Daarna mail gekregen dat ik het kon ophalen in de winkel, terwijl ik het al had opgehaald in het postpunt ⊠Nagevraagd bij de winkel en was een grote administratiefout. Ik twijfel of ik deze winkel wel nog binnenstap. Wel leuke producten, maar als je niet in de buurt woont en je wilt online bestellen, dan is het een boeltje.
prettige winkel, fijn assortiment
Een heel prettige winkel met een assortiment waar je blij van wordt. Koop er vaak zeepjes, shampoo-bars, maar ook dingen voor de keuken en af en toe een leuke plant. Geen ervaring met online bestellen.
Super schöne Sachen
Super schöne Sachen, mega schnelle Lieferung! Ich liebs!
Ware beschÀdigt/ausgelaufen- kein Ersatz
Die Ware (grobes Meersalz) kam mit nahezu komplett in durch den Transport geöffneten/ beschÀdigten Verpackungen an und war im Karton verteilt, da die Umverpackung so gut wie nicht ausgepolstert war. Ersatz wurde bislang vergeblich erbeten.
Theepot laat na gebruik in het eersteâŠ
Update:
Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer barsten zien en er lijkt wel een soort hars uit te komen. Mail gestuurd op 11 januari en nogmaals op 20 januari maar tot op heden geen oplossing of bericht terug anders dan we hebben uw mail ontvangen. Echt slecht!
RVS pan met halve cm hoge lijmresten
Mooie RVS pan gekocht in de winkel van Dille & Kamille. Eenmaal thuis is het onmogelijk om de keiharde lijmresten van een halve cm hoog waarmee de beschrijving was opgeplakt los te krijgen van de pan. Na bellen met de winkel blijkt dat het om een bekend probleem gaat.
Het advies: de lijmresten kun je wegkrijgen met huis-tuin- en keuken middelen (olie). Als dit niet werkt, kon ik teruggaan naar de winkel en dan zouden ze het oplossen met stickerverwijderaar. De tips werkten natuurlijk niet bij die harde dikke lijmlaag. Vervolgens met een föhn geprobeerd de lijm zachter te krijgen om weg te kunnen schrapen zonder succes.
Dus teruggegaan naar de winkel. Eenmaal in de winkel krijg je te horen: probeer het zelf eens met aceton, wij gaan niet aan de slag met stickerverwijderaar. Ze wilden dus opeens niet zelf aan de slag gaan met stickerverwijderaar terwijl dat aan de telefoon wel vermeld werd!
Hier ging ik niet mee akkoord want ik had geen zin om met chemische aceton op een mooie pan zelf te gaan kliederen met weinig kans van slagen en daarnaast gaf D&K aan dat ze het probleem zouden oplossen. Uiteindelijk met een nare ervaring en zonder pan wel het geld teruggekregen.
D&K zal nu wel met een hele lading RVS pannen zitten met lijmresten aangezien het een bekend probleem was.. Zonde van iedereens tijd.
Met deze kwaliteit jaag je klanten weg.
Zwar hat ein Teil den Versand nichtâŠ
Zwar hat ein Teil den Versand nicht ÃŒberlebt, aber dies wurde umgehend reguliert. Super!
Pas op met online cadeaubonnen.
De producten en het personeel in de winkel heb ik geen moeite mee! Ik shop er graag. Daarintegen zou ik nooit meer online bestellen bij deze winkel. Er was wat mis gegaan bij een bestelling waardoor al het geld van de cadeaubon was maar er geen bestelling was geplaatst. Dit ging om 50 euro. Ze reageren wel maar willen niet mee werken. Ze wijzen naar de deur. Ook als andere externe partijen het met hun op willen lossen. Erg jammer. Mijn kerstpakket dit jaar is in de lucht gevlogen.
Super toller Kundenservice
Super toller Kundenservice, leider kamen zwei Produkte bei mir beschÀdigt an, was nicht an der Verpackung liegen konnte vermutlich ist dies beim Transport passiert ich habe umgehend den Kaufpreis zurÌck bekommen sehr unkompliziert vielen lieben Dank ich wÌrde immer wieder bestellen!!!!
Kerstavond drukte
Kerstavond. We gingen in Breda vanmiddag klavertjevier kopen. Ik wilde 9 stuks hebben. Het was super druk, maar de jongedame die ik vroeg naar meer exemplaren hielp mij vriendelijk en rustig, ging nog even naar achteren om te kijken of er nog wat was. Ze hielp mee de planten in dozen te pakken, en naar de toonbank te brengen!
Ook daar werd ik door de collegaâs vriendelijk geholpen, er was veel personeel daar én oh ze het moest inpakken?
Nee dat was niet nodig!
Dus hielp ze de dozen mee naar buiten te brengen om in de fiets krat te doen!
Wat een service, wat een vriendelijkheid, zo vanzelfsprekend dat het schuurt aan de realiteit in andere zaken!
Geweldig!ð€©
Oplichterij
Praktijken die om beetje uitleg vragen, ik kocht zakjes bloemzaad aan 3,25⬠stuk. Voor kadootje familie. Nu trek ik de plakkertjes eraf voor inpakken. En zie ik dat op de zakjes zelf 2,95⬠staat. Nochtans zaadjes verpakt in dille en kamille zakjesâŠ
Teekanne aus Glas nicht brauchbar fÃŒr Teeliebhaber
Die Glasteekanne ist fÃŒr Teeliebhaber nicht zu gebrauchen. Es ist nicht möglich, den Deckel ohne den Einsatz auf die Kanne zu setzen. Wer Tee liebt, weiÃ, dass er nicht allzu lange ziehen darf, weil er sonst bitter wird. Also muss man den Tee in einem Rutsch trinken. Ein ÃŒbles Verfahren. Im Ãbrigen muss fÃŒr die RÃŒckesendung ein hoher Preis bezahlt werden. Hier wird Geld gemacht.
RAMPZALIGE KLANTENSERVICE
wat een klantenservice !!! Bestelling op 7 december, geen bevestiging ontvangen, centjes wel van de rekening. Gemeld via mail naar klantenservice, tot op heden 0 reactie ! Op website zou er reactie zijn na 4 dagen ? Verschillende keren opgebeld en krijg telkens zelfde reactie : we geven het door ! Belachelijke firma
Mooie winkel, gierig beleid
Prachtige winkel, prachtige artikelen. Wel erg aan de prijs.
Maar als je een leuk cadeau wil samenstellen een uitkomst.
Je koopt voor 160 euro(voor 2 personen), hoera gratis tas!
Eén 2e tas kan er niet vanaf. Beetje flauw op zoân flink bedrag.
Te lange levertijd
Bewust op woensdagmiddag een bestelling geplaatst omdat het een drukke tijd is voor pakketjes door Black Friday/feestdagen en ik de spullen op zaterdag in gebruik wilde nemen.
Ze laten op de website zien dat de bestelling de volgende dag bij een locker kan worden opgehaald, maar ik heb na 5 dagen nog niets!
Pakket is pas op vrijdag aangemeld bij de bezorgdienst en daar is het vandaag (maandag) binnengekomen.
Klantenservice gemaild op vrijdag, maar ook daar nog geen reactie op gehad want ze rekenen 4 werkdagen om te reageren.
boycot dille kamille
Op blackfriday de winkels en webshop dicht.
Dat slaat wel erg door. (naar links)
Ik boycot vanaf nu Dille & kamille maar.
Zowel de webshop als winkels.
Vandaag besteld, morgen...nou nee!!
Met de belofte vandaag "besteld, morgen in de locker", nog een paar kleine cadeautjes besteld, ipv zelf af te halen.
Inmiddels 4 dagen verder moet het pakje nog geleverd worden. Bijkomend: "binnen 5 dagen wel afhalen svp"...lastig als je juist die week afwezig bent. Was het pakketje op tijd of desnoods 2 dagen te laat, was het geen probleem geweest ..maar dadelijk 6??
Kortom, geen service en geen aanrader dus.
En ja het is druk, maar andere winkels leveren wel...ra ra?
Vermiste pakket
Besteling gedaan en betaald maar niet ontvangen. Klantenservice heeft mij netjes geholpen en onderzoek is gestart. Order is alsnog ontvangen. Bedankt!
Planten leven maar kort na aankoop.
Ik heb nu al bijna 10 Verschillende planten gekocht over een periode van 7 jaar bij Dille&Kamille .... ik ben er klaar mee!
In de winkel prachtig, een korte tijd in huis en de gehele plant gaat dood voor je ogen.
De hier opgegeven datum is de EINDdatum van de laatst gekochte plant (Een Hedera NB!) bij deze winkel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã