Snabb service och trevligt bemötande
Snabb service, kom en trevlig och duktig kille
grimsbygatan 10b, 21755, malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snabb service, kom en trevlig och duktig kille
Supernöjd med allt från första kontakten tills nu nÀr min luftpump Àr på plats! O allt via mail precis som jag ville ha det utan massor med samtal o hembesök!
Fick pris på olika alternativ o valde en golvmodell vilken installerades proffsigt av bÀste Jonas! Tack för en enkel o smidig affÀr!
Mkt duktiga och kompetenta! Bra kontakt, snabbt och smidigt!
Jag accepterade pris på 1495,- (speciel pris ved bestÀllning innan nyår) i dag 8/1-26 Àr priset 995,-.
OCH dom priser dom reklamerar med Àr efter rotavdrag, inget stans Àr dÀr information om detta.
HÀrligt och proffsigt bemötande! KÀnde direkt att jag hamnat rÀtt efter ett antal samtal med olika företag, och körde pÃ¥ det! BÀsta maskiner och anpassade efter ens behov före sitt "sÀlj". Otroligt snabba och allt klart pÃ¥ 0 tid. Dessutom alltid kul att supporta familjeföretag ;) Rekommenderar starkt! ð
Jag anlitade Dilton Kyla för att installera en luftvÀrmepump, och jag Àr verkligen nöjd med resultatet. De hjÀlpte mig att hitta rÀtt modell som passade mina behov och gjorde installationen snabbt och utan problem.
Det mÀrks att de har stor erfarenhet allt gick smidigt, och de tog sig tid att förklara hur pumpen fungerar. Jag uppskattade också att de var så trevliga och lÀtta att ha att göra med.
Nu har jag en vÀrmepump som bÃ¥de vÀrmer och kyler mitt hem precis som jag önskat. Jag kan varmt rekommendera Dilton Kyla till andra och kommer definitivt kontakta dem igen nÀr det Àr dags för service! ð
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã