ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I kommer altid som aftalt, og I gÞr et godt arbejde. Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal bÃ¥de pudse ude og inde, banker I pÃ¥ dÞren eller vinduet, sÃ¥ledes at man ikke bliv... ãã£ãšèŠã
Dimberg har vÊret her 2 gange- en gang bÃ¥de inde og ude hvor de ikke tÞrrede rammen hvilket jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥. De kommer som aftalt pÃ¥ dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... ãã£ãšèŠã
HÃJ KVALITET OG SUPER SÃDE MENNESKER! Jonas og Nelas, har nu i lÊngere tid pudset mine vinduer. Det er Sà sÞde, og man kan virkelig mÊrke at her fÃ¥r du en vinduespudser, som man har en relation til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af hÞj kvalitet og med et hÞjt service niveau i NÊstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, RÞnnebÊk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid vÊre sikker på, at der bliver efterladt et produkt af hÞj kvalitet og at der er smil på lÊben, når vi kÞrer igen.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kommer til tiden og gÞr et pÊnt stykkeâŠ
Kommer til tiden og gÞr et pÊnt stykke arbejde.
Grundig vinduespudsning inde og ude
Grundig vinduespudsning inde og ude. Unge og friske gutter. Faldt for deres introduktions video! Og sÃ¥ bagefter websiden med lidt sjove facts om dem hver. De sms altid hvem af dem der kommer og i hvilket tidsrum. Ãndrer jeg tiden kommer straks bekrÊftelse.
Kommer som planlagt
Kommer som planlagt. Gode til at informere. God pris. Jeg er ganske tilfreds med arbejdetð€ godt arbejde. ⊠og isÊr fordi jeg ikke selv skal stÃ¥ pÃ¥ den hÞje stige ð I er gode til arbejdet ð
Flot og hurtigt og imÞdekommende ungeâŠ
Flot og hurtigt og imÞdekommende unge mennesker det ved hvad de har med at gÞre
Generelt tilfreds
Generelt tilfreds.
Det er vigtigt med forventningsafstemning.
Marcus og Lucas lytter til mig som kunde og vi finder en lÞsning de fÃ¥ gange der er behov for smÃ¥ justeringer. dem vil jeg give en ekstra stjerne til âïž
Vinduespudserne kommer til tiden og harâŠ
Vinduespudserne kommer til tiden og har gjort arbejdet godt.
Hvis man vil have rene vinduer ogâŠ
Hvis man vil have rene vinduer og sublim service og kvalitet så er man hos Dimberg i rigtig gode hÊnder. Dimberg får mine allerbedste anbefaling.
Altid super godt arbejde og flinkeâŠ
Altid super godt arbejde og flinke hÞflige unge mÊnd.
De gÞr det bare skide godt
De gÞr det bare skide godt og så er de så hÞflige og ordentlige!
det er nogle herlige unge mennesker ogâŠ
det er nogle herlige unge mennesker og så er der pusning bare i orden
HÞfligt personale som er seriÞs i deresâŠ
HÞfligt personale som er seriÞs i deres arbejde
PÊnt og omhyggeligt arbejde.
Altid rene vinduer
Altid god kommunikation, aftaler der overholdes og ikke mindst: rene vinduer.
Dimberg får min bedste anbefaling.
Kommer altid til den aftalte tid
Kommer altid til den aftalte tid. Vinduerne er rene og skinnende når de går herfra.altid glad og venlig personale, kan helt klart anbefale dem.
Et mega flot stykke arbejde de gÞr detâŠ
Et mega flot stykke arbejde de gÞr det godtâïžâïžâïžâïžâïž
Tak for jerâ€ïž
Altid serviceminded og dygtige tilâŠ
Altid serviceminded og dygtige til deres arbejde. Alle anbefalinger herfra!
PÃ¥lidelige
Altid fin information og overholdes af aftaler.
Hurtig svar ved henvendelse pr mail.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã