Grundig vinduespudsning inde og ude. Unge og friske gutter. Faldt for deres introduktions video! Og sÃ¥ bagefter websiden med lidt sjove facts om dem hver. De sms altid hvem af dem der kommer og i hvil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I kommer altid som aftalt, og I gÞr et godt arbejde. Hvad enten I "kun" skal pudse vinduerne udvendigt, eller I skal bÃ¥de pudse ude og inde, banker I pÃ¥ dÞren eller vinduet, sÃ¥ledes at man ikke bliv... ãã£ãšèŠã
Dimberg har vÊret her 2 gange- en gang bÃ¥de inde og ude hvor de ikke tÞrrede rammen hvilket jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥. De kommer som aftalt pÃ¥ dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... ãã£ãšèŠã
HÃJ KVALITET OG SUPER SÃDE MENNESKER! Jonas og Nelas, har nu i lÊngere tid pudset mine vinduer. Det er Sà sÞde, og man kan virkelig mÊrke at her fÃ¥r du en vinduespudser, som man har en relation til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af hÞj kvalitet og med et hÞjt service niveau i NÊstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, RÞnnebÊk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid vÊre sikker på, at der bliver efterladt et produkt af hÞj kvalitet og at der er smil på lÊben, når vi kÞrer igen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gutterne fra Dimberg giver virkeligâŠ
Gutterne fra Dimberg giver virkelig rene rudder. Derudover er der altid god stemning, når vi får pudset vinduer
De kunne komme hurtigt sÃ¥ vi nÃ¥edeâŠ
De kunne komme hurtigt så vi nåede inden fest
Det her er god service og godt arbejde
Man skal lede lÊnge efter et firma der er SÃ
dedikeret, for at give en FANTASTISK oplevelse samt service som Dimberg giver.
De her drenge har lige ordnet havefliserne hos mig og jeg er Super tilfreds med deres arbejdeðð»
De er mindst 5 stjerner vÊrd - Skynd sig og book demð€© De pudser ogsÃ¥ vinduer og er de gladeste drenge at fÃ¥ besÞg afð
Mine varmeste anbefalinger
ððððð
Mvh Anja
God service og holdt aftalen
God service og holdt aftalen, og godt humÞr under udfÞrelsen. Fik lavet algebehandling af tag :)
HÞj klasse
Skinnede rent, god kundeservice, smilende glade og imÞdekommnde.
vi er overud tilfredse med Dimberg vindues puds vi har netop indgået en fast aftale.
Respekt til de unge gutter som har styr på det.
Opgaven blev lÞst til min 100 %âŠ
Opgaven blev lÞst til min 100 % tilfredshed. Og den var ikke let.
Har brugt Dimberg et Ã¥rs tid til voresâŠ
Har brugt Dimberg et års tid til vores sommerhus. De er meget prÊcise, dygtige og det er nemt med betaling. Kun gode anbefalinger herfra.
Hilsen Eva og Jakob
Gode og pålidelige vinduespudser
Gode og pålidelige vinduespudser. Deres arbejde lever op til de forventninger jeg har. Nemt at betale regninger.
Fantastisk service!
De gjorde et flot stykke arbejde!
100% i orden arbejde ððŒ
100% i orden arbejde ððŒ
SÞde unge mÊnd.
Vi har vÊret utrolig glade for at haveâŠ
Vi har vÊret utrolig glade for at have Dimberg Vinduespuds til at sÞrge for vores vinduer. De leverer altid hÞj service og med et smil. De har pudset vinduer for vores virksomhed i det meste af 2023 og vi planlÊgger at fortsÊtte med dem i 2024
Hurtig og fin pudsning
Hurtig og fin pudsning, samt venlig opfÞrelse.
Perfektion fra fÞrste dag
Lige fra fÞrste dag har de to herrer pudset mine vinduer til perfektion. Det er tydeligt, at de virkelig går op i at levere det bedste stykke arbejde og de kommer altid som aftalt. Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger.
Friske og punktlige unge mÊnd kommerâŠ
Friske og punktlige unge mÊnd kommer som aftalt og gÞr et super stykke arbejde!
HÃJ KVALITET OG SUPER SÃDE MENNESKER!
HÃJ KVALITET OG SUPER SÃDE MENNESKER!
Jonas og Nelas, har nu i lÊngere tid pudset mine vinduer. Det er SÃ
sÞde, og man kan virkelig mÊrke at her får du en vinduespudser, som man har en relation til. Samtidig er arbejdet altid spot-on. Ingen streger på ruderne, og intet efterladt på karmene, som der eller var ved min tidligere pudser. I er altså bare gode drenge!
Verdensklasse serviceâ
Dimberg drengene leverer en verdensklasse service, som man ikke finder mange steder. Vinduerne skinner, smilende og dygtige gutter og generelt bare en service der spiller.
Vil anbefale Dimberg til alle der har brug for rene ruder og et godt smil âïžâïžâïžâïžâïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã