Din Bil Teknik ApS レビュヌ 73

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik monteret ambient belysning i min Tesla model 3, og det gik tjept og smertefrit. Der var super kommunikation med butikken hele vejen igennem, og de havde endda gjort hele bilen ren indvendig ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Blev booket ind indenfor meget fÃ¥ timer (og udenfor normal forventet arbejdstid). Taget utroligt godt imod, tilbudt drikkelse flere gange og havde generelt en super god oplevelse. Servicen var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god oplevelse hos din bil teknik. Min Tesla model 3 havde lige pludselig en dÞr som ikke kunne lukke. Tesla havde mega langt ventetid, og gav et prisoverslag der var helt vanvittigt. Nabeel havd... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車電装業

圓該䌁業による蚘述

Eftermontering af elektronisk udstyr på Tesla & Mercedes Benz LÞsninger som: Apple Carplay,Android Auto, Android SkÊrme samt Ambient light (InteriÞr belysning)

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet og fremragende service!

Jeg har fået installeret deres ambient light i min Tesla Model Y, og er super tilfreds med resultatet. Servicen var professionel, arbejdet blev udfÞrt hurtigt og i hÞj kvalitet, og kommunikationen var i top hele vejen igennem. Super lÊkkert resultat - kan varmt anbefales!

2025幎11月28日

Upgrades for Tesla Model Y

Nabeel sourced and mounted the following on my Tesla Model Y 2024:
- Star trek rear lights
- 9 inch Android tablet for the backset
- Logo with black Tesla letters for my trunk

Service was great and I'm highly satisfied with the end result!
I'm definitely coming back sometime in the future for more upgrades (ambient lights, brake caliber, etc.) :-)

2025幎2月23日

DinBilTeknik kan bare trylle

DinBilTeknik kan bare trylle! 🌟

Hvis du gerne vil have din bil til at kunne mere og se bedere ud, så tage over til Nabeel, som gÞr dig overraskende glad!

Det er billigt og hurtig service! 💪

2024幎12月20日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har fundet mit stamsted

Tusinde tak for den behagelige oplevelse og den super gode service. Super rart personale med nyttige fÊrdigheder og rigtig gode kompetencer.

Det er altid fedt at blive mÞdt med et smil og med kompetente medarbejdere, der ved hvad de har gang i kontra mange andre konkurrenter. Jeg er tilfreds med resultatet og den varme velkomst jeg har modtaget. Jeg kommer bestemt igen! 😊

2024幎12月25日

Virkeligt flot professionel arbejde

Virkeligt flot professionel arbejde, kan klart anbefale Din Bil Teknik, det er ikke sidste gang jeg kommer der, Nabeel installerere ambilight i hele kabinen, det ser virkelig godt ud og alt er lavet ordenligt uden nogen kabler er klippet, utrolig rar mand der ved hvad han laver

2024幎11月17日
5぀星のうち5の評䟡

Ambient light i Tesla Model 3.

Din Bil Teknik kan varmt anbefales. Fik installeret ambient belysning som Nabeel stod for. Resultatet er virkelig lÊkkert og top professionelt der virkelig ser ud som om det er fabriks monteret. Kommer helt sikkert forbi igen, da jeg allerede har set flere ting jeg godt kunne tÊnke mig at få eftermonteret. Alt i alt en super oplevelse. Bilen klar til aftalt tid. Og stÞvsuget :-)
Fik også skiftet kabine luftfilter, da det var tid til det

2024幎11月16日

5 stjerner!

Jeg fik lavet lys til min dejlig bil lige efter mine Þnsker og behov!😍
Nabeel er super flink, som giver en service i verdens klasse!
5 stjerner herfra godt arbejde!
⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎9月21日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Din Bil Teknik. De er utrolig dygtige, isÊr når det kommer til at arbejde med belysning i bilens kabine. Lysinstallationen blev udfÞrt til perfektion, og hele processen bar prÊg af hÞj professionalisme og sans for detaljer. Udover det fik jeg også rigtig god vejledning, så jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet. Jeg kan på det varmeste anbefale Din Bil Teknik til alle, der Þnsker kvalitetshåndvÊrk og en service i topklasse!

2024幎10月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス