Igen levere de bare god service, og bilen til service, det fungere bare mega godt. Så det kan klart anbefales herfra så derfor 5 *
Jeg fik monteret ambient belysning i min Tesla model 3, og det gik tjept og smertefrit. Der var super kommunikation med butikken hele vejen igennem, og de havde endda gjort hele bilen ren indvendig ef... ãã£ãšèŠã
Blev booket ind indenfor meget fÃ¥ timer (og udenfor normal forventet arbejdstid). Taget utroligt godt imod, tilbudt drikkelse flere gange og havde generelt en super god oplevelse. Servicen var... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse hos din bil teknik. Min Tesla model 3 havde lige pludselig en dÞr som ikke kunne lukke. Tesla havde mega langt ventetid, og gav et prisoverslag der var helt vanvittigt. Nabeel havd... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eftermontering af elektronisk udstyr på Tesla & Mercedes Benz LÞsninger som: Apple Carplay,Android Auto, Android SkÊrme samt Ambient light (InteriÞr belysning)
BÊkkelunden 1, 2660, BrÞndby Strand, ãã³ããŒã¯
- feedback@dinbilteknik.dk
- dinbilteknik.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Blev booket ind indenfor meget fÃ¥ timerâŠ
Blev booket ind indenfor meget få timer (og udenfor normal forventet arbejdstid).
Taget utroligt godt imod, tilbudt drikkelse flere gange og havde generelt en super god oplevelse. Servicen var helt i top, ikke én finger at sÊtte på Nabeel!
Arbejdet udfÞrt til UG. Ikke sidste gang jeg benytter mig af Din Bil Teknik til at arbejde med min Tesla.
KÊmpe anbefaling herfra!
5 stjernet kundeoplevelse
5 stjernet kundeoplevelse. Der bliver taget hånd om bil såvel som kunde. Flot vÊrksted der er rent og pÊnt. Professionel tilgang og et arb der er yderst tilfredsstillende. Kan kun anbefales.
Lige fÞr jeg vil sige min bedsteâŠ
Lige fÞr jeg vil sige min bedste oplevelse indenfor service er opnået her
Bliver svaret på Facebook med det samme og hurtig aftale på benene
Jeg mÞder op og bliver mÞdt af en servicemindedâ€ïž
Vi hygge snakkede lidt og har begge stor interesse for de her gadgets til Tesla
Jeg ender med at få min bil 18 timer fÞr aftalt og produktet, DET SPILLER BARE!
Fantastisk kvalitet, god service og introduktion til produktet
Tydeligt de ved hvad de laver, fra nu af nÃ¥r jeg skal have lavet noget i min Tesla, kommer jeg herâ€ïž
Lille ekstra bonus, selvom han var syg, tog han mig indâºïž
Fantastisk Service
Fantastisk Service
Min kone og jeg bestilte skÊrm samt kamera til vores Tesla Model Y. Servicen og installationen blev udfÞrt med stor erfarring og flot håndvÊrk. Det hele var en skÞn oplevelse. DesvÊrre fungere Kameraet ikke efter hensigten, vi tager derfor kontakt til Din Bil Teknik som med det samme fejlsÞger problemet og vi finder en god lÞsning. Så endnu engang tak for en fantastisk oplevelse helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter Din Bil Teknik og kan varmt anbefale det til alle andre.
Fantastisk service
Wow en service min mand og jeg bestilte en ekstra skÊrm samt ekstra kamera til vores Tesla model y. Fik det monteret og det hele.
Da vi efterfÞlgende havde lidt problemer med at få det til at virke, blev vi hjulpet hele vejen igennem. Vil klart anbefale Din Bil Teknik til venner og familie.
Dejligt nemt at bestille igennem dem samt de udfÞre et fantastisk stykke arbejde.
DesvÊrre kunne man ikke give mere end 5 âïž
Det bliver ikke sidste gang vi bruger jer :)
Vi kÞbte ogsÃ¥ nye skÊrme til vores fÊlge, som selvfÞgelig ogsÃ¥ blev monteret og vores bil ligner jo en hel million nu ð€©
Skulle have installeret nogleâŠ
Skulle have installeret nogle eftermarkeds mods på i min Tesla. Alt foregik tjekket og roligt. Nabeel er super flink og serviceminded.
Kan bestemt godt anbefale DinBilteknik :)
Din Bil Teknik!
Kan varmt anbefale Din Bil Teknik!
Jeg var forbi i går, for at få lavet lidt lir på min Tesla Y. Jeg mÞdte Nabeel der var så serviceminded, og man fÞler sig virkelig velkommen. Et sted jeg vil anbefale til alle, for jeg skal helt sikkert tilbage igen snart, for Þvrige projekter.
KÊmpe oplevelse og kÊmpe stjerner herfra!
Bilen er blevet sÃ¥ fint med lyset iâŠ
Bilen er blevet sÃ¥ fint med lyset i kabinen. Rigtig god service og tilgÊngelighed ift. kontakt/aftale.. Kan varmt anbefales ð
Super service - kan varmt anbefales
Super service og mulighed for at få arbejdet udfÞrt uden for normal arbejdstid. Kan varmt anbefales.
Det kaldes suprême lÊkkert arbejde ð¥³
Mega lÊkkert stykke arbejde der er blevet lavet, havde en god samtale med DBT og vi fandt sammen ud af hvad der skulle laves, og det er mega mega godt arbejde. Der skal laves mere, og det er kun DBT der skal pille ved min bil. Havde også en rude der ikke sad som den ikke skulle, de fik også rettet den op. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde de fået det. Super lÊkkert lavet og er glad for alt det de har lavet.
Tesla Model Y
Han har styr på det. Fik sat alcantara covers på.
Fantastisk serviceâ
Kan klart anbefales! Jeg fik lavet et mega lÊkkert Ambient kit som jeg er super glad forð€© Fantastisk service og gode priserâ
Nabeel lavede et super stykke arbejdeâŠ
Nabeel lavede et super stykke arbejde med installation af ambientebelysning i min Tesla model 3. Super god pris og et fantastisk resultat. Kan varmt anbefales herfra ð
Super fin service.
Super fin service.
Fik lavet ambient lys og er rigtig glad for det. Din bil teknik kan anbefales pÃ¥ drt varmeste. God service og gode priser. ðð»
Jeg havde en super god oplevelse hosâŠ
Jeg havde en super god oplevelse hos Din bil teknik, som monterede Ambiente lys i vores Tesla Y. Nabeel var tydeligt fagligt stolt af sit gode arbejde, og meget venlig og informativ.
Jeg kan kun anbefale dem.
Professionel, kompetent og serviceminded
Jeg fik monteret rÞde bremsekaliber på min Tesla model 3.
Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det har virkelig opgraderet bilens udseende.
Nabil var meget professionel, serviceminded og kompetent. Arbejdet blev udfÞrt fejlfrit og han var meget pÊdagogisk i sin måde at forklare tingene på.
Bestemt ikke mit sidste besÞg hos Din Bil Teknik. Det har en masse kreative services.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse, fik monteret softclose på Frunk til Tesla Y og fik det vist på demobil inden valget, ligesom meget andet tilbehÞr kan fremvises i funktion.
Det blev hurtigt monteret og virker perfekt samt nÞje indstilling af hjelmen så det passer perfekt til bilens linjer.
Yderst serviceminded og det er ikke sidste gang jeg får lavet noget hos Din Bil Teknik.
12 v strÞm udtag.
God service priser der holder, og et flot stykke arbejde. Fik monteret et 12v strÞm udtag i bagagerummet, og kunne selv vÊlge hvor det skulle sidde.
God Service
God Service. Kan varmt anbefales.
De er meget dygtig til lave sit arbejde.
Fik lavet lys i min Tesla og bilen er helt anden bil efter fået den tilbage.
Jeg vil til enhver tid anbefale dinbilteknik
Meget prof udfÞrelse.
Meget prof udfÞrelse.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Det ser ud som om bilen er fÞdt med det ambilight. Det er en super opgradering. Har kun godt at sige om min oplevelse med Din Bil Teknik.