Super service og hurtig respons! Processen fÞles helt tryg, hvor man tages i hånden fra start til slut med gode råd og vejledning.
Rigtigt fint resultat af fliserens. Tagrensning kan ikke bedÞmmes endnu, da behandlingen fÞrst skal virke. Hurtigt udfÞrt, god oprydning. Fik desuden markedsrabat. ImÞdekommende og fÃ¥r hurtigt svar p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sidste Ã¥r valgte vi at give op ift. mÊngden af alger pÃ¥ et ret stort fliseareal rundt om huset, og vi kontaktede DinFliserenser.dk. Han fik renset alt op og behandlet det, sÃ¥ vi stort set bare skul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget venlig og rar ung mand, som udfÞrte arbejdet meget rutinemÊssigt og hurtigt....mÃ¥ske lidt for hurtigt. Trods noget rabat lidt halvdyrt for sÃ¥ hurtigt et stykke arbejde, men det tror jeg imidlert... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
DinFliserenser.dk tilbyder algebehandlinger af både fliser, trÊ, tag & facade. Vi strÊber os efter at vÊre de bedste i branchen, både hvad angår kvalitet samt pris. Vi kÞre landsdÊkkende uden kÞrselstillÊg.
Bordinglund 1, 7441, Bording, ãã³ããŒã¯
- info@dinfliserenser.dk
- dinfliserenser.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig / effektiv / sympatisk

DinFliserenser.dk ããã®åç
Hurtig og effektiv med et super godtâŠ
Hurtig og effektiv med et super godt resultat.

Fliserens
Grundigt udfÞrt. Flot resultat. Kan varmt anbefale.

Meget flot arbejde
Vi fik renset 110 m2 fliser. Meget flot resultat. God kontakt og alle aftaler overholdt.

DinFliserenser.dk ããã®åç
super hurtigt og vel udfÞrt.

DinFliserenser.dk ããã®åç
Rigtigt fint resultat af fliserens
Rigtigt fint resultat af fliserens. Tagrensning kan ikke bedÞmmes endnu, da behandlingen fÞrst skal virke. Hurtigt udfÞrt, god oprydning. Fik desuden markedsrabat. ImÞdekommende og får hurtigt svar på spÞrgsmål sendt via SMS. Får de bedste anbefalinger.
Mvh. Else og Jan.

Super god service
Super god service, flot resultat og hjÊlpsomme medarbejder. Vil klart anbefale at bruge dem.

VeludfÞrt stykke arbejde
Blev mÞdt af en flink og smilende ung mand. Han kom til tiden og leverede et flot stykke arbejde. Er MEGET tilfreds!

Et ny startet firma
Et ny startet firma, af en dygtig ung mand, som laver et godt stykke håndvÊrk.
Kan kun anbefales.

DinFliserenser.dk ããã®åç
Godt og hurtigt arbejde med lÞbendeâŠ
Godt og hurtigt arbejde med lÞbende meddelelser om, hvornår arbejdet blev udfÞrt.

GOD STYKKE ARBEJDE
GOD STYKKE ARBEJDE, ER MEGET TILFREDS MED RESULTATET.
KAN KUN ANBEFALES.

Rigtig flot rensning
Rigtig flot rensning
Holdt aftaler kom til tiden
Kan varmt anbefale DinFLISERENSER
Erna & Harry

Super flot resultat
Super flot resultat, og hurtig levering
Kan kun give vores bedste anbefalinger om Din Fliserenser

DinFliserenser.dk ããã®åç
Meget fin kommunikation og veludfÞrtâŠ
Meget fin kommunikation og veludfÞrt arbejde