dinHypnose – Hypnose, HypnotisÞr og Hypnoseterapi レビュヌ 28

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik Michael anbefalet til min datter pÃ¥ 12 Ã¥r der havde fÃ¥et et knÊk i selvtilliden pÃ¥ hÃ¥ndboldbanen. Hun fÞlte sig hÊmmet pÃ¥ banen og troede ikke pÃ¥ sig selv. Hun fik 3 sessioner hos Michael og k... もっず芋る

En AHA oplevelse af den helt positive slags. Som med ord er svÊrt at beskrive. Angsten er stadig en del af mig, men den holdes ud i strakt arm, og er blevet distanceret fra min krop og hjerne. Mich... もっず芋る

䌁業が回答したした

Michael Beligiannis er fantastisk dygtig til at skabe den ro og tillid, der er nÞdvendig for at fÞle sig tryg, sÃ¥ man tÞr 'give slip' og dykke ned i sit underbevidste. Efter tre sessioner hos ham fÞle... もっず芋る

Michael er bÃ¥de yderst behageligt og professionelt selskab. Hans viden om hypnosen og evne til at formidle til udenforstÃ¥ende gjorde oplevelsen bÃ¥de tryg og drÞn interessant! Han har gjort at jeg nu h... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス
  2. 代替医療の療逊垫

圓該䌁業による蚘述

Til dagligt hjÊlper jeg folk med deres udfordringer så de kan nå deres mål, personligt og professionelt via hypnose. Jeg har i en årrÊkke specialiceret mig i angst. Der er god evidens for at hypnose kan hjÊlpe ved bl.a. angstproblematikker, smertehåndtering, og stress. Derudover er hypnose utroligt effektivt til at Þge energi og og prÊstationer. Giv mig et kald og lad os tale om, hvordan jeg evt. kan hjÊlpe dig.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

De bedste anbefalinger til dinHypnose

Jeg kan give dinHypnose de bedste anbefalinger med. Jeg har fået teknikker, sessioner og efterfÞlgende noter tilsendt, så jeg hele tiden har en reminder liggende, hvis jeg skulle blive i tvivl om noget, af det vi har gennemgået.
Jeg har taget kÊmpe skridt i den rigtige retning på min personlige rejse ved hjÊlp af Míchaels behandlinger. Når jeg taler så varmt for hans behandlinger, er det fordi, jeg selv kan vÊre med til at lave Êndringer, igennem de Þvelser han giver mig med.
Man fÞler sig 100 procent tryg, fordi han er sådan en varm og omfavnende person med en professionalisme, der ikke er til at tage fejl af.
- Denise Rasmussen

2017幎11月14日

Stop rygningen

Hej alle der går med tanker om at holde op med at ryge.Jeg kan på det varmeste anbefale at besÞge DinHypnose , Michael er yderst profesionelle og meget engageret i sit arbejde med at få en til at holde op med at ryge , jeg vil dog gÞre opmÊrksom på at Michael ikke kan det alene . Det krÊver også et stort stykke arbejde af den enkle . Michaels hjÊlp til mig har vÊret uvurderlig ,har nu vÊret forhenvÊrende ryger i seks uger .
DinHypnose metoden har ikke givet mig nogen abstinenser fra den fÞrste session hvor jeg gik ud af dÞren hos Michael har jeg ikke haft lÞst til at ryge
Tom

2016幎11月2日

Kompetent og tillidsfuld hypnose

Jeg kan kun varmt anbefale Michael. Jeg fik behandling for flyskrÊk og oplevede efter tre sessioner at min angst blev markant mindre. Michael er utrolig god til at tilrettelÊgge behandlingen på en måde, der fik mig til at vÊre tryg og hele tiden vidste hvad han gjorde og hvorfor. Jeg fik tre sessioner for flyskrÊk, men behandlingen gav mig mere end kun det.

2016幎9月8日

Trygt og behageligt

Michael Beligiannis er fantastisk dygtig til at skabe den ro og tillid, der er nÞdvendig for at fÞle sig tryg, så man tÞr 'give slip' og dykke ned i sit underbevidste. Efter tre sessioner hos ham fÞler jeg klart mindre stress og uro i min krop. Kan varmt anbefales!

2016幎2月6日

Meget professionel

Michael er meget dygtig til sit arbejde. Sammen tilrettelagde vi en proces, der var målrettet forbedringer. Hele vejen igennem forklarede Michael, hvad han gÞr, hvorfor og hvordan. Resultatet er forblÞffende, og jeg kan virkelig mÊrke en forskel.
Mine aller-varmeste anbefalinger.

2015幎10月4日

Hypnose

God oplevelse. Michael er rar og behagelig. Hans behandling har hjulpet og jeg kan klart anbefale ham

2015幎9月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。