Autodo レビュヌ 1,863

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes, at det var dejligt, at jeg kunne aflevere bilen hos Applus, og at Autodo, sÃ¥ hentede og bragte bilen tilbage dertil. Jeg blev informeret om fire forhold, som jeg skulle vÊre opmÊrksom pÃ¥,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nemt Jeg brugte Autodo’s samarbejde med Applus. Det er genialt og enkelt. Aflevere bilen ved Applus Padborg nord og hente den dagen efter. Og information fra Autodo med pÃ¥mindelser fÞr afleveri... もっず芋る

Stor ros til Autodo som tog min utilfredshed hos Suvo Lystrup meget alvorligt. Indkaldte bilen til FDM som gennemgik bilen, hvor der var en del pÃ¥taler. Disse blev herefter udbedret. Meget profess... もっず芋る

Man skal aflevere bilen i nÊrheden af bopÊlen. Den hentes og bringes af firmaet. FÞr, under og efter fÃ¥r man rigeligt med info, inkl. fotos af det udfÞrte arbejde. SÃ¥ behÞver man ikke selv at bukke si... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむダヌ サヌビス
  2. 自動車修理店
  3. カヌ ディテヌリング業

圓該䌁業による蚘述

Vi er ikke som de andre! Autodo er en uafhÊngig leverandÞr af rustbeskyttelse, som gÞr det nemt og sikkert for dig at rustbeskytte din bil. Glem alt om industrikvarterer og besvÊrlige telefonopkald - du kan indlevere din bil til rustbeskyttelse i din lokale synshal, altid nÊr dig. Du får naturligvis garanti for at rustbeskyttelsen er korrekt udfÞrt.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1863件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Det handlede om en bitte lille ting

Det handlede om en bitte lille ting, som alm info, og rigtig god service fra forretningens side. Men, som slet ikke skete her. Og om at det var den mest skrabede lånebil, en UP, man kunne komme til at kÞre i.
Den brugte sÃ¥ al strÞmmen, nÃ¥r man ikke huskede at slukke al lys, ved start, sluk. Som jeg ikke var blevet instrueret og informeret om. Det var den ringeste dÃ¥rligste oplevelse nogensinde. Jeg blev kaldt en f
..g i
.t eller k
..g. Det var sÃ¥ groft og grÊnseoverskridende opfÞrsel. Ever. Der var ingen venlig kundeservice. ImÞdekommenhed. En lyttende voksen person, som lyttede til mig, til jeg var fÊrdig med at sige det jeg havde pÃ¥ hjerte. Der var ingen forstÃ¥else for min frustration og situation, over, at bilen ikke virkede. Jeg skulle bare tage og hidse mig lidt ned. Det var da ikke noget og blive sÃ¥ hidsig over. Jeg blev mÞdt med en enorm vrede, som om det var personligt angreb, hvilket det jo ikke var. Det var den vÊrste afstumpede person ever. Jeg sluttede kort og kontant samtalen.
Han var helt og aldeles den ringeste ringeste dårligste person, ever, til at sidde og tage telefonen, og snakke med kunder.. Det var slet ikke ok opfÞrsel.

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Bilen var kun samlet halvt

Bilen var kun samlet halvt, så der kom en mekanikkerregning oveni, hvilket er lidt surt.

2026幎4月6日
Autodo ロゎ

Autodo からの回答

Hej Bente

Det er jeg ked af at hÞre vil du sende mig en kopi af regningen på mail@autodo.dk Så skal jeg kigge på hvordan vi kan hjÊlpe dig.

Mvh Kvalitets ansvarlig Jonas

Nemt og informativt.

Jeg synes, at det var dejligt, at jeg kunne aflevere bilen hos Applus, og at Autodo, så hentede og bragte bilen tilbage dertil.
Jeg blev informeret om fire forhold, som jeg skulle vÊre opmÊrksom pÃ¥, 👍👍.
Positiv oplevelse!

2026幎3月17日
Autodo ロゎ

Autodo からの回答

KÊre Kristine
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Vi er rigtig glade for, at du oplevede forlÞbet som bÃ¥de nemt og informativt – og isÊr at afhentning og aflevering via Applus fungerede godt for dig.
Det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt informeret undervejs, så du vidste prÊcis hvad du skulle vÊre opmÊrksom på.
Tak fordi du valgte os – og for de 👍👍!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。