Dinitrol Center Vejle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ja ja, den er god med Dinitrol. Min far var oppe (for en del Ã¥r siden) og fÃ¥ lavet en undervognsbehandling, og alt var godt

Super service og professionel betjening. "Vi tager da lige og skifter forruden med det samme. Du fÃ¥r lige en lÃ¥nebil, og vi sender en SMS om en lille time, nÃ¥r den er klar", ja, sÃ¥dan yder man top-ser... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむダヌ サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Det er de fÊrreste bilejere, der ved, hvor meget der krÊves, når en bil skal rustbeskyttes. Samtidig er det svÊrt for forbrugerne at gennemskue om rustbeskyttelsen er udfÞrt efter forskrifterne. Ved Vejle Autoglas og Anti-Rust Center ved vi, hvad der skal til for, at din bil får den bedste undervognsbehandling. Vi har mange års erfaring inden for branchen og arbejder med de bedste produkter.

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

29件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Super service og god kvalitet

Super service og god kvalitet - Vores Nissan Micra har nu pÃ¥ 18. År - igen vÊret til behandling/ eftersyn hos Dinitrol Center Vejle, altid med stor tilfredshed fra vores side - bilen er blevet behandlet professionelt ikke for lidt og heller ikke for meget.
Vi bor i Nordjylland, og det viste sig vi var lidt sent ude, da bilen skulle til service, syn og undervognsbehandling, i nÊvnte rÊkkefÞlge, men det blev klaret i fin stil bl.a. takket vÊre Henrik og hans team, at få det presset ind inden ferien. Et fint samarbejde mellem Vejle Bilservice og Dinitrolcenter Vejle v/Vejle Autoglas.
Tusind tak til Henrik og teamet på Dinitrolcenter Vejle!

2026幎7月1日
自発的なレビュヌ

Tak til Henrik og hans team

Henrik ved Vejle Bil glas og Antirust har netop vÊret med til at redde vores sommerferie, som starter i morgen. Vi fik tirsdag et rigtigt grimt stenslag i vores forrude. Ringede til Carglas - 14 dages levering. Ringede til Autohuset Vestergaard, som kunne skaffe en ny rude til i dag torsdag. Men de havde ingen tider til at udskifte den. Men det blev lÞst af Danni ved Autohuset Vestergaard - som heldigvis kendte Henrik.
Nu er den skiftet og ferien starter i morgen ❀

KÆMPE stort tak til Henrik og hans team for god service, at finde en tid til os og bare vÊre nogle fantastiske mennesker. TAK

2026幎7月9日

Ja ja

Ja ja, den er god med Dinitrol.
.lige indtil de var pÃ¥ vej ud derfra, sÃ¥ blev de mÞdt med kontrollen (dem der tjekker kvaliteten af deres arbejde), min far blev spurgt om de mÃ¥tte tjekke det arbejde der var blevet udfÞrt, og det mÃ¥tte de gerne.
De havde dog ALDRIG set magen til fusk i hele deres liv, ifht undervognsbehandling.

2025幎6月1日

Uskik af lave reklame for Dinitrol Vejle

Jeg skrev en anmeldelse af Dinitrol Vejle fÞrst i september. Efter jeg havde set en reklame sat i min bils forrude fra firmaet opdagede jeg, at der sandelig også var sat en på bagruden. Det er desvÊrre ikke fÞrste gang at den slags uskik rammer min bil og dermed mig.

Derfor skrev jeg også til ejeren af Dinitrol Vejle, at jeg ikke brÞd mig om den slags gratis reklamer påklistret min bil.

For et par dage siden blev jeg ringet op af Dinitrol Vejle, at man ikke var glad for mit skriv på Trustpilot.

Jeg er noget forundret over at blive ringet op på grund af mit skriv på Trustpilot, men endnu mere at ejeren kunne fortÊlle, at han havde påsat tusinder af den slags reklamer, og kunne fortÊlle at alle andre var godt tilfredse.

Jeg kan naturligvis ikke tro på dette udsagn, men jeg undrer mig over at mange bilforretninger har den uskik at lave gratis reklame på andres biler.

Kan vi da ikke blive fri for den slags.

2024幎9月6日
自発的なレビュヌ

Dame der sidder på kontoret hos

Dame der sidder på kontoret hos Dinitrol i Vejle kan ikke finde ud af noget som helst.
Jeg talte med mandlig leder her til morgen, hun har ikke gjort det som vi har aftalt kl 08.00
Det er rystende det her.
Dinitrol evner ikke at sende mig et specificeret tilbud, som aftalt her til morgen.
Vi er medlem af Êldre sagen.
-15%
Vi fik et tilbud inkl. lånebil på en efterbehandling isidste uge på 4120kr inkl lånebil
Den blev blankt afvist
De 15% var ikke fratrukket !!!

Så får vi et nyt tilbud her til morgen på samme behandling.
SÃ¥ var prisen hen over weekenden steget 1000kr
Magen til opfÞrsel fra Dinitrol i Vejle.
Hold jer langt vÊk frs dette useriÞse firma Dinitrol i Vejle.
👎👎👎👎👎👎
👎👎👎👎👎☹☹

2024幎9月23日
自発的なレビュヌ

Professionel behandling og god service

I dag kunne jeg afhente vores Toyota Yaris efter en komplet behandling ved Dinitrol Vejle. Igen en god oplevelse med en professionel tilgang fra Henrik & Co. Vores anden bil en VW California fik sidste år samme behandling og det er bare godt udfÞrt. Kommer helt sikkert igen - hvem kan ikke lide god service og kvalitetsarbejde, når man vil passe på sin bil?

2024幎9月13日

Super service og professionel
kan varmt anbefale Vejle Autoglas

Super service og professionel betjening. "Vi tager da lige og skifter forruden med det samme. Du får lige en lånebil, og vi sender en SMS om en lille time, når den er klar", ja, sådan yder man top-service en time fÞr lukke tid på sidste arbejdsdag fÞr påskeferien, overfor en kunde, der skal have synet bil fÞrste dag efter påskeferien. Kan varmt anbefale Vejle Autoglas. 100% god service

2022幎4月20日

Undervognsbehandling

Kontakter dem tidligt morgen, for at hÞre om undervognsbehandling og får afvide at hvis jeg kunne nå at aflevere den inden 1 time, så kunne de allerede nå den samme dag..
Så bilen bliver leveret til tiden og tilmeld tilbyder Henrik selv den lÊkre service at kÞre mig hjem på min adresse igen, så jeg ikke skulle gå.. Sikke en dejlig service.. Henter den dagen efter om eftermiddagen og alt ser Tip Top ud og med en grundig beskrivelse af hvad de har lavet..

2022幎3月30日

Mit kundeforhold med Dinitrol Center

Mit kundeforhold med Dinitrol Center Vejle startede i april 2013, da de "reddede" min bil efter at den var kÞrt igennem et vejarbejde, hvor der ved et uheld var lÞbet tjÊre ud på tvÊrs af motorvejen. Hele bilen var sat til i det l*** og jeg var grÊdefÊrdig!
Henrik og hans team leverede bilen tilbage, rengjort som ny, og far var glad igen :-)
Siden da har de vÊret vores betroede partner for Dinitrol behandling af vores 2 biler.
Chefen, Henrik, er en super reel og Êrlig type, og han og hans team kÊler for deres håndvÊrk, så kunden får en god oplevelse. De gÞr dét som kendetegner mange små firmaer - går en mil ekstra for at passe på deres kunder.
Jeg kan kun anbefale at gå til Dinitrol Center Vejle for at give sin bil lidt rustbeskyttelses-kÊrlighed :-)

2022幎2月16日

Fantastisk service og kvalitet

Dinitrol Center Vejle har udfÞrt et perfekt og fejlfrit stykke arbejde på min bil, bilen blev afleveret til aftalt tid, rengjort og medfÞlgende rapport med billeddokumentation for udfÞrt arbejde udvendigt og indvendigt i hulrum, jeg kan varmt anbefale Dinitrol Center Vejle.
vh
Henrik Steffensen

2021幎2月22日
自発的なレビュヌ

Alt er som aftalt, og mere til👍

Alt er som aftalt, undervognsbehandling og forrudeskift fra dag til dag, og så en del under prisen fordi det ikke var nÞdvendigt med en dobbeltbehandling, og at de så valgte at give en god rabat.
Kommer igen om to år.
Stor anbefaling herfra, var efterhÃ¥nden ved at miste troen pÃ¥ danske vÊrksteder, men her holder de til fulde hvad de lover.👍👍👍

2020幎11月14日

Ærligt undervognscenter

Vi havde sendt vores nye bil derned, blot et år efter vi havde kÞbt den. Bilen var blevet undervognsbehandlet her, inden den blev afleveret fra forhandleren.

Personalet her var dog bundÊrlige og sagde, at det slet ikke var nÞdvendigt endnu.

Vi aftalte, at der blev monteret inderskÊrme til en fair pris og, at vi altid kunne komme forbi og få den tjekket for at vÊre sikre.

Vi vÊlger unden tvivl Dinitrol, Vejle til begge vores biler!

2020幎7月18日