2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

9件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hold jer langt vÊk - kan ikke holde en aftale.

Hold jer langt vÊk!
Lavede en skriftlig aftale omkring kÞb af maskine, besigtiget sÞndag aften og godkendt mandag morgen.
Aftaler afhentning, og pludselig dagen efter er maskinen solgt til anden side.

EfterfÞlgende kan man ikke komme i kontakt med dem, og telefonen går direkte på svarer.

2026幎4月24日

Modtaget forkert vare

Modtaget forkert vare, og ingen information om varen var afsendt. Varen blev afsendt fra "privatperson" og ikke firma. Der var over en uges leveringstid, hvor man ingen information modtog om hvor vi var i processen.

2026幎3月9日

Ingen garanti på reservedele

KÞbte et varmelegeme til Rancilio Silvia der kun holdt i 10 måneder (var tÊret igennem i toppen) mod mange år på tidligere varmelegemer. Afkalker ellers vandet, kÞrer aldrig tÞr og behandler maskinen godt. Kunne med fotos dokumentere et kalkfrit varmelegeme, men med tÊring i toppen. Efter gentagne rykkere lykkedes det mig til sidst at få et svar efter 4 uger! Virksomheden skriver de har talt med deres "juridiske afdeling" (det er en enkeltmandsvirksomhed) som afviser reklamationsret på reservedele, hvis man selv installerer. Så hermed en advarsel mod at kÞbe reservedele herfra. Der er faktisk helt almindelig reklamationsret på reservedele, men virksomheden nÊgter altså, hvis du selv installerer dem på trods af det er normalt for den type dele. Pris og levering kan jeg ikke sÊtte en finger på, så derfor 2 stjerner og ikke 1 enkelt, men jeg kÞber alligevel ikke derfra igen.

2025幎12月2日

Vanvittig ringe service

Jeg ville gerne kÞbe kaffemaskine af denne sÊlger, men det har vÊret en virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Han lovede at tjekke sit lager for at finde maskinen, men derefter blev der fuldstÊndig tavshed. Jeg har gentagne gange forsÞgt at fÃ¥ fat pÃ¥ ham, men har aldrig hÞrt noget tilbage – og det er stadig tilfÊldet den dag i dag. Det virker uprofessionelt, isÊr nÃ¥r man ser, at han har masser af annoncer pÃ¥ DBA. DesvÊrre virker det som om, han ikke fÞlger op, nÃ¥r det virkelig gÊlder. Jeg kan ikke anbefale at handle med ham.

Hold jer langt vÊk fra Vasyl

2025幎1月16日
自発的なレビュヌ

Absolut god handel med pro

Absolut god handel med pro kaffemaskine, cafe kategori til privat brug. Indehaver er super flink, og god fragt samt priser er gode inkl. service.

Da fragtmand stod ved dÞren og jeg åbnede, ringede indehaver og sagde at fragt var fremme, jeg bor i BirkerÞd, det er service da!

2022幎1月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ