Jeg har efterhÃ¥nden handlet ved dinkageverden en god hÃ¥ndfuld gange. Alle gange har bestilling, ordre, levering, afhentning og produktet vÊret fantastisk. At de ofte kÞrer med rabatkode er jo gul... ãã£ãšèŠã
Bestilte nogle ting fra webshoppen og da jeg modtog pakken dagen efter, var der 2 vare som var beskadiget. Jeg skrev til dinkageverden, og fik 3 valgmuligheder. Uden de overhovedet havde set billeder!... ãã£ãšèŠã
I am very happy with their service! Their products (not always) are slightly more expensive than other similar online shops, BUT their shipment/delivery service is cheaper and way faster. Keep up the... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og virkelig god service. Da der var udsolgt af en bestilt vare, modtog jeg i stedet samme type men i stÞrre mÊngde, uden ekstra beregning. Virkelig fint!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dinkageverden.dk har alt i bageudstyr til nybegynderen såvel som den helt Þvede.
Mejerivej 15a, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- kontakt@dinkageverden.dk
- dinkageverden.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Very satisfied with the products andâŠ
Very satisfied with the products and delivery!
Bedste service og lÊkre priser
Bedste service og lÊkre priser ! Hurtig klargÞring ved afhentelse.
Er bare tilfredes
Der er alt grund og vÊre fuld tilfredes med det hjeg har fået send har fået orden i min kÞk og spise komme så det dejligt
Ny vare efter smadret pakke.
Jeg hentede min pakke i går hos meny, og da jeg kom hjem så jeg at pakken var smadret i bunden. Alle tingene i pakken var fine på nÊr den ene udstikker som var total smadret. Jeg skrev til firmaet og de har sendt en ny med det samme, uden ekstra betaling. Det er virkelig god service!
Fantastisk
Fantastisk!
Fine vare, hurtig levering og overkommelige priser. Intet brok her fra :)
Super hurtig levering og varerne leverâŠ
Super hurtig levering og varerne lever op til min forventning.
God service!
Jeg fik leveret en forkert vare, som naturligvis var en trÊls fejl. Da jeg gjorde opmÊrksom på det, fik jeg et afslag på mine varer og fik de rigtige varer tilsendt på 1 dag. Jeg fik lov at beholde den forkerte vare.
Hele vejen igennem rigtig god service ð
Varerne svarer til billederne og hurtigâŠ
Varerne svarer til billederne og hurtig levering.
Dinkageverden anbefalesð Altid hurtigâŠ
Dinkageverden anbefalesð Altid hurtig levering.ðºFik bestilt mine varer og de kom dagen efter.
Fantastisk hurtig service nÃ¥r manâŠ
Fantastisk hurtig service når man bestiller inden kl 13
Hurtig ekspedition og fuld tilfredshedâŠ
Hurtig ekspedition og fuld tilfredshed med hulplade-til-ovn
Lynhurtig levering og varen prÊcis som
Lynhurtig levering og varen prÊcis som beskrevet
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering. Fik bagestål dagen efter bestilling.
Service i verdensklasse
Service i verdensklasse. ð
Altid til at få fat på. LÊkre vare til billige penge.
Kan kun anbefale denne online butik.
Super god service og kÊmpe anbefaling
Super god service, fine produkter og hurtig levering - det bliver ikke bedre og kan kun anbefale at handle her.
Gode produkter og hurtig levering ð
Hurtig og god service!