Ustabil og dÃ¥rlig service! Betalte fuld pris for rens og imprÊgnering af fliser sidste Ã¥r. Vi aftalte at de skulle kommet og hvert Ã¥r og lave service sÃ¥ vi ikke skulle ud i samme omgang igen og sÃ¥ v... ãã£ãšèŠã
KÊre Samuel, Tusind tak for det flotte arbejde pÃ¥ vores terrasse. Vi er vildt imponerede over hele forlÞbet. Positiv og tydelig kommunikation. Alt er gÃ¥et 100% efter aftalen, og der er ingen tvivl... ãã£ãšèŠã
Samuel reprÊsenterer alt vi som privat forbrugere Þnsker os af en virksomhed; 1. Ejeren kommer selv og udfÞrer arbejdet som om det var hans egne fliser, han er dedikeret, dygtig til sit fag, god til a... ãã£ãšèŠã
Vores gamle og medtagne fliser fik nyt liv og stÃ¥r sÃ¥ flot. Din Service HjÊlp er 100% pÃ¥lidelige og udfÞrer arbejdet til topkarakter. Fem fede stjerner fra mig - og mine varmeste anbefalinger af firma... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Har du brug for fliserensning, algebehandling, facaderens eller noget helt fjerde? Hos DSH har vi erfaringen og redskaberne til at klare enhver hÞjtryksopgave â gÞr noget godt for din ejendom, og kontakt os i dag!"
SvÊrtegade 5, 1118, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@dinservicehjaelp.dk
- dinservicehjaelp.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig lÊkkert at komme hjem til enâŠ
Rigtig lÊkkert at komme hjem til en renset terrasse og rene fliser. Gutterne fra din service hjÊlp havde vÊret forbi, mens at jeg var på arbejde. Da jeg kom hjem, var hele opgaven klaret. Jeg nåede ikke engang at takke dem for det gode arbejde.
Lever op til hvad de lover
Lever op til hvad de lover. Kvaliteten er i top, og så er det bare lÊkkert at spare 30%! Tak for hjÊlpen, jeg vil helt klart anbefale Din Service HjÊlp til andre.
Jeg er super glad for denâŠ
Jeg er super glad for den professionelle service, og mit tag ser ud som nyt efter en grundig algebehandling af SÞren.
Tak for god service
Tak for god service! Dejligt at spare 30% på sådan et godt stykke arbejde!
Din Service HjÊlp kom forbi og lavedeâŠ
Din Service HjÊlp kom forbi og lavede et fremragende resultat,jeg kan varmt anbefale deres fliserens til andre.
God og flekisble service
Din service hjÊlp var fleksible med tidpunkter hvilke var rigtig dejligt. Selve rensningen var super god! Nu står mine fliser knivskarpt
Det var nemt at konkludere at DinâŠ
Det var nemt at konkludere at Din service HjÊlp var de rigtige til jobbet. Man imÞdekommer et professionelt hold, med fantastisk service. FortsÊt det gode arbejde!