レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Hvis du skal have renset fliser kan jeg klart anbefale Trygrenserne. Der er god kommunikation og service. Vores fliser skulle nok have vÊret renset for et par Ã¥r siden... SÃ¥ nÃ¥r man ser resultatet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores fliser er blevet super flotte. Lars fra Trygrenserne har udfÞrt et flot arbejde med bÃ¥de ekspertise og Þje for at rydde op og efterlade stedet uden snavs mm. God dialog undervejs. Derudover har... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores gamle, tilgroede, askegrÃ¥ havegang og terrasse skiftede pÃ¥ kort tid udseende til en smuk terracotta-rÞd 'ny' version af sig selv. Flot og grundigt arbejde, med styr pÃ¥ kemikalierne og nem komm... もっず芋る

䌁業情報

1. 高圧掗浄業

圓該䌁業による蚘述

ForlÊng levetiden af dine udendÞrsarealer med professionel fliserens og trÊterrasserens.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

Kom til tiden og leverede et pÊnt

Kom til tiden og leverede et pÊnt resultat.
Vi er meget tilfredse.

2025幎8月12日

KÊre Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🀩

De bedste sommerhilsner,
Trygrenserne

Fantastisk resultat og god service

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, som har givet mine fliser nyt liv og en flot, frisk overflade. Hele processen forlÞb meget let og professionelt, og hvor alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Hele dialogen med Trygrenserne var nem og behagelig, og jeg kan varmt anbefale Trygrenserne til alle, der Þnsker en grundig og holdbar behandling af deres fliser.

2025幎8月1日

KÊre Jesper,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Det sÊtter vi enorm pris pÃ¥ 🀩

Du Þnskes en dejlig sommer ☀

Trygrenserne

Du kan trygt vÊlge Trygrenserne :)

Vores fliser skulle nok have vÊret renset for et par år siden... Så når man ser resultatet, er reaktionen bare wow. Det ligner jo nye fliser igen.
Vi har desuden nogle plantesten (hvor der står hegn i), som grÊnser op til fliserne, dem har de også fået renset, hvilket fuldender billedet.

2025幎7月25日

KÊre Sune,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🀩

Det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥! 🙏

Varme sommerhilsner,

Nyt liv til terressen

Vores gamle, tilgroede, askegrå havegang og terrasse skiftede på kort tid udseende til en smuk terracotta-rÞd 'ny' version af sig selv. Flot og grundigt arbejde, med styr på kemikalierne og nem kommunikation.

2025幎8月1日

KÊre Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det var en fornÞjelse at rense jeres fliser! ☀

Stort tilfredshed med Trygrwnserne

Hurtig respons på bookning og derefter på dato for arbejdets udfÞrsel.
Alle aftaler overholdt, så vi er meget tilfredse med resultatet

2025幎7月11日

KÊre Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! ☺
Det var en fornÞjelse at rense jeres terrasse ☀

Dbh,

Flotte fliser

Flotte fliser, der ser ud som nye. Service i top!

2025幎7月3日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🀩

Det var en fornÞjelse at rense jeres fliser!

Trygrenserne

Det var en rigtig god oplevelse.

Det var en rigtig god oplevelse.
Jeg har fået de flotteste fliser, og vil klart bruge dem igen når tiden er til det 👍

De er også blevet anbefalet videre til andre.

2025幎6月18日

KÊre Louise,
Tusind gange tak for din flotte anmeldelse! Vi sÊtter enorm pris pÃ¥ dine anbefalinger 🀩

Trygrenserne

Super behagelig og medgÞrlig service

Super behagelig og medgÞrlig service selvom jeg havde rodet rundt i hvad det egentlige areal af mine fliser var på.
Rigtig flot resultat og gode tips til fremadrettet pasning af mine flotte fliser! 🙂

2025幎6月17日

KÊre Freja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥ ☀🫶

Trygrenserne

Trygrenserne har efterlader den fineste

Trygrenserne har efterlader den fineste flise terrasse. Alt er som det skal vÊre og de har overholdt alle aftaler også kom de med kort varsel.

2025幎6月17日

KÊre Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥! 🀩

KÊmpe anbefaling

Super fleksible med tidspunkter! Nemme at komme i kontakt med - både booking og ham der kom ud og rensede.
Virkelig flot resultat, exceptionel service hele vejen rundt 👌

2025幎6月12日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sÊtter vi bare kÊmpe pris pÃ¥ 😃

Trygrenserne

Flot behandling af mine trÊtte fliser.

Flot behandling af mine trÊtte fliser.
Kom hjem til et super flot resultat med flot oprydning.
Fik for nogle år siden ordnet andre fliser og kom hjem til et mudderbad uden lige dengang. Så super rart at se et flot og opryddet område som var klart.
De bedste penge givet ud og jeg giver mine varmeste anbefalinger.

2025幎6月5日

KÊre Eli,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sÊtter vi meget stor pris på :-)

Trygrenserne

Vores fliser er blevet super flotte

Vores fliser er blevet super flotte. Lars fra Trygrenserne har udfÞrt et flot arbejde med både ekspertise og Þje for at rydde op og efterlade stedet uden snavs mm. God dialog undervejs.
Derudover har kundeservice vÊret helt på tÊerne. Hurtige svar og nem booking mm. Vi er super tilfredse - stor anbefaling herfra.

2025幎5月22日

KÊre Tine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sÊtte vi meget stor pris pÃ¥! 🀩

Vi håber at I nyder de "nye" fliser!

Flot arbejde

Flot arbejde, rimelige priser og stor fleksibilitet i forbindelse med udfÞrelsen.

2025幎5月13日

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Peter! Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ ☺

Klar anbefaling herfra

Virkelig flot resultat - udfÞrt af en meget behagelig og yderst kompetent medarbejder. Jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet og var helt tryg ved arbejdets udfÞrelse.

2025幎5月12日

KÊre Ken,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sÊtter vi STOR pris på! Det var en fornÞjelse at rense dine fliser :-)

Trygrenserne

Flotte fliser, så er det TRYGRENSEREN

Nem bestilling, hurtig udfÞrt top kvalitets arbejde, venlige hÞjt professionelle medarbejdere. Stor tak til direktÞren Christian Lisby og den hyggelige Lars. 👍

2025幎5月8日

KÊre Stan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det var en fornÞjelse at rense dine fliser ☺

Trygrenserne

Kan helt klart anbefales at bruge trygrenserne

Lars fra Trygrenserne har gjort et virkelig godt stykke arbejde 👌🏻
Vi har MANGE kvadratmeter fliser, som trÊngte til en god rens.
Lars har vÊret virkelig grundig, og gået det efter flere gange.
Der har også vÊret god kommunikation med kundeservice.
Vi er meget glade og mere end tilfredse med resultatet 😄
Vil klart anbefale trygrenserne - de gÞr et virkelig godt stykke arbejde 🀩

2025幎5月5日

KÊre Simone,

Tusind tak for de sÞde ord og den flotte anmeldelse! Det var en fornÞjelse at rense jeres fliser! 🀩

Professional

Professional, problem solving, quick, nice and easy! I would reccomend this excellent service with no doubts

2025幎5月1日

Trygrenserne からの回答

Thank you for this amazing review, Simone! It was a pleasure helping you with the cleaning and making your beautiful terrace look brand new again ☺

Best,

flise rens

super dygtig mand sÞd og rar og hjÊlpsom og en fantastisk service kan kun anbefale dem

2025幎4月24日

KÊre Dorte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det var en fornÞjelse at rense hos jer!

I Þnskes et fantastisk forår og sommer :-)

Ikke mindre end perfekt

SÃ¥ flot arbejde, virkelig professionelt arbejde, meget tilfreds, meget behageligt personale/person.
Så flot rengÞring efter afrensning

2025幎4月14日

Trygrenserne からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, KÀthe!

I må endelig sige til, hvis vi kan hjÊlpe med andet i fremtiden :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。