レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀtte nöjd med Annas engagemang och hjÀlp i sÃ¥vÀl igÃ¥ngsÀttande men ocksÃ¥ under tiden löper pÃ¥. En person som inte bara bryr sig om sin arbetsgivare utan mig som kund. Betalmodulen funge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

I bought something in this website tegne.no in Norway and after that I receive an email from this dinero.com saying thank you for creating an account, I HAVE NEVER ACCEPTED IT, I HAVE NO IDEA WHAT IS... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi kom i kontakt med Anna genom en branschkollega som varmt rekommenderade henne – och vi förstÃ¥r verkligen varför. FrÃ¥n första kontakt har Anna varit extremt tillgÀnglig, hjÀlpsam och lösnin... もっず芋る

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfekt till shopify markets

Bra!

Svarar snabbt och jobbar på lösa problem. Bra avgifter jÀmfört med andra leverantörer och shopify payments. Implementerade stöd för shopify markets och Multicurrency som vÀldigt många andra större leverantörer saknar.

Något långsamt för att lösa vissa saker i början och hade problem just i starten, med felaktigt namn i portalen och synlighet per land. Men fungerar fint nu!

2026幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

LURADE PÅ 3 MILJONER KRONO AV DINTERO - UNDVIK!

Uppdatering 9/1:
En vecka senare har inget förÀndrats. Dintero svarar fortfarande inte på våra mejl och inga pengar har betalats ut.

Trots att vårt avtal Àr uppsagt håller de fortfarande inne våra intÀkter utan att ge några besked om varför eller nÀr de ska betalas ut.

Vi vill varna andra handlare: att ha ett betalföretag som kan hålla inne dina pengar utan förklaring eller tidsplan Àr en enorm affÀrsrisk.

Media skriver ett inslag om betalleverantörers makt över handlare och kundrelationer.

Uppdatering 2/1:
Efter att vi publicerade vÃ¥rt första omdöme har Dintero nu valt att sÀga upp vÃ¥rt avtal – samtidigt som de fortfarande hÃ¥ller inne vÃ¥ra intÀkter.

Detta efter att de:
- Àndrade våra avtalade utbetalningsvillkor från 3 dagar till 4 veckor i efterhand
- frös alla våra medel utan förvarning
- krÀvde att vi skulle låsa 250 000 kr i deposition för att ens få löfte om utbetalningar
- och dÀrefter inte höll de löftena

IstÀllet för att lösa situationen har de nu valt att avsluta relationen – vilket i praktiken innebÀr att ett betalföretag hÃ¥ller inne miljonbelopp frÃ¥n en kund de samtidigt sÀger upp.

Vi har fortfarande:
-inga klara skÀl till varför pengarna hålls inne
-ingen tidsplan
-ingen fungerande kommunikation från KYC/Risk
- inga utbetalningar

Detta Àr ett extremt exempel på orÀttvist och repressivt beteende:
NÀr en kund uppmÀrksammar problem offentligt vÀljer Dintero att sÀga upp avtalet istÀllet för att lösa det – samtidigt som de fortsÀtter att hÃ¥lla kundens pengar.

All kommunikation och alla löften från Dintero Àr dokumenterade.
Ärendet har nu Àven uppmÀrksammats av media och branschorganisationer.

Uppdatering 31/12:
Än en gÃ¥ng gör Dintero exakt samma sak: de hör av sig, ber om ursÀkt, lovar att en utbetalning ska ske idag och ber mig samtidigt att se över mitt omdöme.

Men trots dessa löften har ingen utbetalning fortfarande genomförts.

Vid det hÀr laget börjar det bli uppenbart att detta inte lÀngre handlar om ett misstag, utan om att nÀstan 3 miljoner kronor hålls kvar utan grund. Om pengarna inte betalas ut omedelbart återstår inget annat Àn att driva detta vidare offentligt via media och rÀttsligt.

Ursprungliga omdömet 30/12:
Dintero frös nÀstan 3 miljoner kr av vÃ¥r likviditet – Àndrade villkor retroaktivt och hotade vÃ¥r verksamhets överlevnad.

Jag driver flera e-handelsbolag och valde nyligen att flytta en av våra verksamheter till Dintero efter att de erbjudit oss konkurrenskraftiga villkor baserat på vår omsÀttning.

Vi tecknade avtal om 3 dagars utbetalningstid – alltsÃ¥ att försÀljning dag 1 betalas ut dag 4. Det Àr ett helt avgörande villkor för vÃ¥r likviditetsplanering.

Under Black Week omsatte vi stora volymer. Tre dagar senare, nÀr utbetalningarna skulle komma – ingenting hÀnde.

NÀr jag kontaktade Dintero fick jag beskedet att deras riskavdelning nu, i efterhand, beslutat att Àndra vår utbetalningstid från 3 dagar till 4 veckor.

Alltså:
De godkÀnde vårt bolag
De satte priser
De skrev avtal
De tog emot våra kunders pengar

och först dÀrefter gjorde de sin riskanalys och Àndrade villkoren retroaktivt.

Detta innebar att över 2 miljoner kronor av vår försÀljning plötsligt låstes.

Vi sÀljer svenska lagerförda produkter, inga dropshippade varor, snabba leveranser, lÃ¥g returgrad och god kundservice. ÄndÃ¥ valde Dintero att frysa vÃ¥ra pengar.

För ett mindre tillvÀxtbolag Àr 4 veckors utebliven likviditet direkt existenshotande. Vår verksamhet tog extrem skada.

Under denna period fick vi dessutom nÀstan inga svar från Dintero trots upprepade försök att få klarhet.

Först efter att vi publicerade ett 1-stjÀrnigt omdöme och kontaktade media började Dintero åter kommunicera. De bad oss först och frÀmst att plocka bort omdömet och lovade Àven en god lösning för oss.

DE VILLE FÖRST HJÄLPA OSS OM VI PLOCKADE BORT OMDÖMET PÅ TRUSTPILOT!

Då föreslog de en “lösning”:
Om vi gick med på att låsa 250 000 kr i reserv i 30 dagar skulle de börja betala ut dagligen igen.

Vi gick med på detta – i desperation.

Men Àven detta höll de inte.
Utbetalningarna blev oregelbundna.
De 2+ miljoner som skulle slÀppas efter 4 veckor kom aldrig.

Idag (30 december 2025):

Totalt ca 2,9 miljoner kronor Àr låsta hos Dintero

Inga utbetalningar har skett sedan 19 december

Inga svar från kontaktpersoner eller risk/KYC

Ingen tidsplan, inga besked, inga pengar

Vi står inför en likviditetskris som helt och hållet orsakats av Dinteros agerande.

Detta Àr utan tvekan det vÀrsta jag upplevt under mina 10 år som e-handlare.

Jag kan inte nog understryka detta:
Dintero har brutit mot avtalade villkor, Àndrat regler i efterhand och frusit miljontals kronor utan fungerande kommunikation.

Jag rekommenderar ingen seriös e-handlare att anvÀnda Dintero.
Risken för att de nÀr som helst låser din kassa Àr alldeles för stor.

2025幎12月30日

dintero.com からの回答

Vi har en aktiv dialog med dig direkt, men svarar Àven hÀr för att ge en rÀttvisande bild av hur våra processer fungerar, då vi ser att det finns flera missförstånd och direkta faktafel i din beskrivning.

Som ett licensierat betalningsinstitut under tillsyn av Finanstilsynet, och med licenser från Visa och Mastercard, verkar vi under omfattande och strikta regelverk. Dessa stÀller höga krav på hur vi monitorerar transaktioner och hanterar risk, vilket innebÀr en skyldighet för oss att agera proaktivt vid eventuella avvikelser. Samtidigt medför dessa licenser och regleringar en strikt sekretess som gör att vi inte kan gå in på specifika detaljer i enskilda Àrenden offentligt.

HÀr följer ett förtydligande av våra processer och rutiner:

Svarstider och tillgÀnglighet: Vi vÀrdesÀtter snabb kommunikation. NÀr vi går igenom historiken i detta Àrende ser vi att vi har svarat fortlöpande, i regel inom en arbetsdag. För att hjÀlpa er har vi haft dialog och besvarat era frågor så sent som igår, på nyårsafton (efter ordinarie stÀngningstid), samt återigen idag på nyårsdagen.

Reglerad riskhantering och licenskrav: Dintero Àr enligt lag och avtal med kortnÀtverken och partners som Klarna skyldigt att utföra kontinuerlig monitorering av alla kundförhållanden. Om riskindikatorer förÀndras, eller om riktlinjer inte efterlevs, Àr vi skyldiga att justera utbetalningsvillkor eller i yttersta fall avsluta konton för att sÀkerstÀlla skyddet för konsumenterna och en ansvarsfull betalningshantering. Att inte följa dessa krav Àr aldrig ett alternativ, bland annat då det skulle Àventyra vår licens och kunna medföra betydande sanktioner.

Felaktiga uppgifter om belopp: Vi vill förtydliga att de påståenden som görs om att nÀrmare 2,9 miljoner kronor skulle vara reserverade Àr fullstÀndigt felaktiga. Denna siffra ger en djupt missvisande bild av Àrendets faktiska omfattning.

Syftet med reserverade medel (på generell basis): För att förklara hur vi arbetar rent generellt: En buffer Àr inte något som tillÀmpas för alla våra kunder, utan Àr en åtgÀrd som anvÀnds i specifika fall baserat på en individuell riskbedömning. Syftet Àr att garantera att det finns tÀckning för slutkundernas (konsumenternas) rÀtt till återbetalning vid exempelvis uteblivna leveranser eller reklamationer. Dessa pengar tillhör alltid företaget (vår kund), men kan hållas tillfÀlligt inne för att sÀkra att lagstadgade krav på konsumentskydd efterlevs. Pengarna betalas ut så snart risken bedöms som normaliserad.

Dialog och omdömen: Vi vill vara mycket tydliga med att vi aldrig villkorar support eller lösningar mot att omdömen tas bort. Vårt mål Àr att lösa alla frågor genom en konstruktiv och saklig dialog, oavsett feedback på publika plattformar.

Vi fortsÀtter dialogen med dig direkt för att nå en lösning som Àr förenlig med gÀllande lagar och regleringar.

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Anna har varit otroligt proffsig och

Anna har varit otroligt proffsig och hjÀlpsam från start. Alltid snabb återkoppling, lÀtt att få tag i och vÀldigt lösningsfokuserad.

Vi har kÀnt oss trygga hela vÀgen – riktigt bra support!

2025幎11月27日

dintero.com からの回答

Tusen tack, Sasha, för de fina orden! 😍 Superkul att höra att Anna varit sÃ¥ proffsig, hjÀlpsam och att ni kÀnner er trygga!

Dintero & Anna 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi kom i kontakt med Anna genom en branschkollega som varmt rekommenderade henne – och vi förstår verkligen varför.

Från första kontakt har Anna varit extremt tillgÀnglig, hjÀlpsam och lösningsorienterad. Hon svarar snabbt, Àr alltid tydlig i sin kommunikation och har varit en avgörande del i att vårt samarbete med Dintero kommit igång så smidigt.

Vi kÀnner verkligen att vi har en partner som Àr engagerad i vår framgång, och det uppskattas enormt.
Tack Anna för ett grymt bemötande och för att du alltid Àr dÀr nÀr vi behöver dig!

/Teamet på HomeSafe

2025幎10月9日

dintero.com からの回答

Wow, tack för de fina orden, team HomeSafe! 🙏 Vi Àr otroligt stolta över Annas engagemang och glada att hon gjort er uppstart sÃ¥ smidig. Vi ser fram emot fortsatt samarbete!

Fantastisk service frÃ¥n Anna på

Fantastisk service från Anna på Dintero!

Vi har haft kontakt med Anna gÀllande tjÀnster från Dintero, och hon har varit otroligt hjÀlpsam från första stund. Hon Àr snabb i kommunikationen, lyhörd för våra behov och vÀldigt kunnig inom sitt område. Dessutom Àr hon otroligt tillgÀnglig hon svarade mig till och med vid 20 tiden en vardagskvÀll, vilket verkligen visar hur engagerad hon Àr i sina kunder.

Allt har kÀnts smidigt, tryggt och professionellt.
Kan verkligen rekommendera Queen Anna till alla företag som behöver en seriös och kompetent partner för finansieringslösningar. Riktigt bra upplevelse!

dintero.com からの回答

Tack Mohammed! Queen Anna 👑 hÀlsar tillbaka! Kul att du upplever att allt fungerar sÃ¥ vÀl!

Jag Àr jÀtte nöjd med Annas engagemang

Jag Àr jÀtte nöjd med Annas engagemang och hjÀlp i såvÀl igångsÀttande men också under tiden löper på. En person som inte bara bryr sig om sin arbetsgivare utan mig som kund.

Betalmodulen fungerar som den ska på hemsidan och det Àr nÀra till hands till teknisk hjÀlp om så behövs.

Bara plus från min sida.

Rekommenderas starkt.

2025幎11月25日

dintero.com からの回答

Tack, Stefan! Roligt att höra att allt fungerar så vÀl och att ni fått så bra service av Anna!

Tusen tack Anna och Dintero

Anna har hjÀlpt mig och min verksamhet på bÀsta sÀtt med betallösning och fantastisk service. Rekommenderas varmt.

2025幎11月24日

Tack Ulrika! 🙏 Kul att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med Anna och Dintero!😃

Supernöjda!

Superbra service, enkla att göra med och bra betallösning. Vi Àr supernöjda!
Anna får toppenbetyg!

2025幎11月13日

dintero.com からの回答

Supernöjda kunder Àr vÃ¥rt mÃ¥l! 🎉 Tack Nikola för de fina orden!

Grym service, topp betallösning

Grym service, man får alltid hjÀlp snabbt och professionellt . Betallösningen Àr smidig och dem har en mycket rimlig procentsats.
SÀljaren Anna var helt fantastiskt och höll sina löften!

2025幎10月20日

dintero.com からの回答

Roligt att höra att vi lever upp till förvÀntningarna!🎉 Vi gör alltid vÃ¥rt bÀsta!

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ otroligt nöjd med Dintero och

Så otroligt nöjd med Dintero och speciellt Anna (!!!) Anna ger allt och lite till. Hade jag kunnat ge fler stjÀrnor så skulle jag göra det. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月12日

dintero.com からの回答

Åtta stjÀrnor! 🀩 Tack Linda! Vi Àr superglada att ha dig som nöjd kund!

Ola & Dintero

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk betalingslÞsning - enkelt og med lave priser!

Vi har fire nettbutikker som alle har integrert med Dintero. Integreringen gikk utrolig enkelt, og alle butikkene var oppe og kjÞrte pÃ¥ kort tid – helt uten nedetid under overgangen.

Tidligere brukte vi en delt lÞsning, men med Dintero har vi samlet alle betalingsmetoder pÃ¥ ett sted. Det har gitt oss bÃ¥de bedre oversikt og betydelige besparelser – bÃ¥de gjennom gode priser og mer effektiv drift.

Jakob hos Dintero har vÊrt fantastisk hjelpsom, og vi har fÞlt oss svÊrt godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi anbefaler Dintero til alle i bransjen som Þnsker en trygg, effektiv og moderne betalingslÞsning.

dintero.com からの回答

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at vi kunne hjelpe deg med en mye bedre lÞsning! Og ja, Jacob hos oss er veldig flink🌟
Takk for de fine orden!

Alt godt,

5぀星のうち4の評䟡

Great personal service both from

Great personal service both from account manager & support team.
Not full star rating due to lack of overview of features and settings.

dintero.com からの回答

Thanks, Linda, for those fine words! Please do let us know how we can improve further - we are always looking to give our customers the best solutions in payments!💳 Just ping your AM, or send us feedback to support@dintero.com🙏

Skadedyrproffen AS er fornÞyd kunde av Dintero

Skadedyrproffen AS valgte å teste ut Dintero til vår nettbutikk, og har hatt en veldig god opplevelse. Integrasjoner ble gjennomfÞrt smooth, og lÞsningen har fungert stabilt og fint i snart ett år. Kundene våre liker betalingslÞsningen (noe som er viktig!), og vi opplever å bli godt tatt imot av både Mats Arstad og kundesupport når vi har spÞrsmål. I tillegg har vi fått kuttet våre kostnader slik at vi sitter igjen med ennå mer på bunnlinjen. Vi anbefaler Dintero til dem som spÞr oss om hvem de bÞr bruke.

2025幎2月24日

Dintero – Pålitelig betalingspartner med personlig service

Vi har vÊrt svÊrt fornÞyde med Dintero som betalingspartner for nettbutikkene vÃ¥re. Samarbeidet har vÊrt bÃ¥de problemfritt og effektivt – fra raske transaksjoner til en stabil og sikker betalingslÞsning. Dintero leverer en tjeneste som gjÞr det enkelt for oss Ã¥ fokusere pÃ¥ vÃ¥r kjernevirksomhet, samtidig som kundene vÃ¥re opplever en smidig betalingsprosess.

2025幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med Dintero som lÞsning

Veldig fornÞyd med Dintero som lÞsning og ikke minst den gode oppfÞlgingen. Jeg driver et mediebyrå / Shopify byrå som hjelper kunder med optimale lÞsninger. Dintero har blitt vår anbefaling #1 til alle nye og eksisterende kunder - både innenlands og utenlands.
Samtidige kunder har vÊrt veldig fornÞyde!

2025幎2月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス