3.0

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

SCAM

SnÀlla jag varnar er köp inte hÀrifrÃ¥n. Detta Àr största scamen man fÃ¥r inte klÀderna, och de tar en pengar. KÖP INTE HÄRIFRÅN DE LURAR ER. OCH DET STÖRIGA ÄR ATT DE FORTSÄTTER MARKNADSFÖRA PÅ SIN TIKTOK. STÖRSTA SCAM BOLAGET

2026幎5月1日
5぀星のうち4の評䟡

BestÀllningen som jag la innehöll ett...

BestÀllningen som jag la innehöll ett par skor, de var i sig helt okej, inte de mest bekvÀma skorna jag har haft men de fungerar bra för till exempel vardags aktiviteter. Hade först problem att spåra min bestÀllning, men sen fick jag ett mail med spårningskoden i vilket gjorde saken lÀttare efter att jag skrev och frågade deras kundsupport som svarade snabbt, vilket Àr ett plus. Allt som allt tog det runt 1 vecka att få hem bestÀllningen. Helt klart okej för priset men Àrligt tror jag nog inte jag kommer bestÀlla igen då andra affÀrer finns för runt samma priser men skönare varor.

2026幎4月27日
5぀星のうち4の評䟡

Jag bestÀllde två par i olika fÀrger...

Jag bestÀllde tvÃ¥ par i olika fÀrger samt storlekar och de kom efter ungefÀr 1,5 vecka. Ena paret satt perfekt och kÀnns riktigt sköna, medan det andra var lite tightare. Kvaliteten Àr verkligen helt okej för priset, inget premium men absolut godtagbart. Leveranstiden var lite seg men jag hade lÀst innan att det kunde ta tid sÃ¥ jag var litea förbered. Överlag ganska nöjd!

2026幎4月21日
5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde ett par skor och en jacka och...

BestÀllde ett par skor och en jacka och det tog ca 1 vecka innan jag fick hem allt. Skorna var faktiskt bÀttre Àn jag hade förvÀntat mig men jackan kÀndes lite tunnare i materialet Àn vad jag trodde. Passformen på båda var bra. Leveransen drog ner lite på min köp upplevelse då det kÀndes ganska Iågnsamt mot vad jag trodde. Skrev till deras kundservice och fick svar direkt nÀr jag hörde av mig så kÀnndes tryggt hela vÀgen.

2026幎4月23日
5぀星のうち1の評䟡

Scam.

Scam.

Jag bestÀllde klÀder för vad som nu kÀnns som tre livstider sedan. Inte förra veckan, inte förra månaden utan någonstans i en tidszon dÀr hopp och rimlighet går för att dö. Det mest imponerande med hela processen Àr hur konsekvent de lyckas leverera absolut ingenting. Det Àr nÀstan en konstform.

BestÀllningen bekrÀftades direkt, pengarna drogs lika fort, men sedan
 total radiotystnad. Det Àr som att mina klÀder har gÃ¥tt in i vittnesskyddsprogrammet. Jag börjar misstÀnka att plaggen lever ett bÀttre liv Àn jag, kanske pÃ¥ en strand i Bahamas med en drink i handen.

KundtjÀnst? Ja, om man definierar kundtjÀnst som att skicka meddelanden ut i tomma intet och fÃ¥ tillbaka automatiska svar som kÀnns skrivna av en trött brödrost, dÃ¥ fungerar det utmÀrkt. Jag har fÃ¥tt mer kÀnslomÀssigt stöd frÃ¥n min garderob Àn frÃ¥n det hÀr företaget – och den Àr tom pÃ¥ nya klÀder, tack vare dem.

Och det bÀsta? De fortsÀtter glatt att marknadsföra sina produkter som om leverans faktiskt vore en del av affÀrsidén. Spoiler alert: det verkar det inte vara.

2026幎4月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ