Diploma レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Tycker kurserna höll låg kvalitet. Kändes lite B. Jag gick två kurser via TRR i samband med arbetslöshet. Den ena var full av gamla exempel och föreläsaren kändes inte så vass. MEN med det sagt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag upplevde att det fanns väldigt många bra och innehållsrika utbildningar att välja mellan, jag genomförde dom som jag hade mest behov av. Känner att det berikade mitt kunnande och fick kännedom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Utbildningen som kan vara i allt från 30min till 10 timmar är uppdelade i 3-8min videosekvenser och efter varje del examinerar man, det är jättebra för då har man det färskt i minnet, samtidigt blir... もっと見る

企業情報

5. 教育センター

Diploma について

当該企業による記述

Störst i Sverige på onlineutbildning

Diploma är ett auktoriserat utbildningsföretag av Almega som erbjuder närmare 500 onlinekurser i en mängd olika kategorier.

Varför välja Diploma?

Bredd och Djup:

Vårt utbildningsutbud kombinerar en omfattande bredd med djupgående innehåll, vilket säkerställer att vi täcker ett brett spektrum av ämnen samtidigt som vi erbjuder detaljerade och ingående kunskaper inom varje område. Våra kurser är utformade för att ge både en övergripande förståelse och specialiserade kunskaper.

Strukturellt stöd och Beprövat:

Alla våra kurser är uppbyggda med ett starkt strukturellt stöd för att guida lärandet. Detta inkluderar tydlig kursstruktur, uppföljningsverktyg och tillgång till stödresurser. Under 2023 genomfördes det fler än 50 000 timmar av streamad utbildning på våra portaler och det togs fler än 41 000 diplom.

Prisvärt och Färdigt:

Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till att utveckla interna utbildningar från grunden. Genom att välja våra färdiga kurser sparar organisationer både tid och pengar, utan att kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

Effektivt och Användarvänligt:

Våra kurser är utformade för att vara både effektiva och användarvänliga. Med en plattform som är lätt att navigera kan användare snabbt komma igång med sitt lärande. Detta lägre tröskelvärde för insteg ökar delaktighet och engagemang bland användarna, vilket är avgörande för en framgångsrik utbildningsupplevelse.

Kvalitet och Professionalism:

Våra kurser håller en hög standard av kvalitet och professionalism. Varje kurs är noggrant designad, producerad och redigerad för att säkerställa en optimal lärandeupplevelse som speglar det senaste inom pedagogik och teknik.

Auktoriserad:

Som ett auktoriserat utbildningsföretag av Almega har vi genomgått noggranna granskningar och uppfyller höga standarder för utbildningskvalitet. Denna ackreditering är en bekräftelse på att våra kurser inte bara är professionellt utformade, utan också erkända och respekterade inom branschen.

Specialiserad Expertis:

Vårt kärnfokus är att leverera utbildning av högsta kvalitet. Vårt team består av branschkunniga personer, pedagoger och erfarna utbildningsdesigners som arbetar dedikerat med att skapa och förbättra våra kurser.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 57件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Bra utbildningar, lätt att hänga med

Bra utbildningar
och enkelt att gå dem.

2025年8月1日

Diploma からの回答

Tack Per för din kommentar. Vi är glada över att du upplever att våra utbildningar är enkla att följa och att de fungerar bra för dig. Din återkoppling betyder mycket för oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla plattformen.

Bästa hälsningar Diploma

Diploma からの回答

Tack Yngve för att du delar dina tankar. Vi är glada över att du uppskattar bredden i vårt kursutbud och att du finner utbildningarna intressanta. Det motiverar oss i vårt arbete med att kontinuerligt erbjuda nya och relevanta kurser.

Varma hälsningar från oss på Diploma

Diploma からの回答

Tack Yuet för din återkoppling. Vi är glada att höra att du upplevde utbildningen som enkel och lätt att förstå. Vårt mål är att skapa en tydlig struktur som gör det smidigt att ta till sig ny kunskap.

Med vänlig hälsning Diploma

5つ星のうち5の評価

Mycket olika utbildningar att välja på

Bra att kunna göra utbildningar hemma. Finns många olika att välja på.
Perfekt att skriva ut diplomet och samla till ett cv.

2025年8月11日

Diploma からの回答

Tack Anette för att du delar din upplevelse. Det gläder oss att du uppskattar möjligheten att studera hemifrån och att du ser värdet i att samla diplom till ditt cv. Att våra utbildningar kan bidra både till personlig utveckling och framtida möjligheter är något vi sätter stort värde på. :-))

Varma hälsningar Diploma

jag vet inte

ni är bra på allt

2025年9月13日

Diploma からの回答

Hej Sifin, stort tack för det korta men kärnfulla omdömet :-))))
Mvh
Diploma

5つ星のうち4の評価

Jag kan hantera det bra med Jobb och…

Jag kan hantera det bra med Jobb och studerar.

2025年9月5日

Diploma からの回答

Hej Tidarath, vad roligt att höra att du kan kombinera jobb och studier på ett bra sätt med våra kurser. Vi ser fram emot att fortsätta stödja din utveckling med vårt utbud.

5つ星のうち3の評価

Kommer inte ihåg

Kommer inte ihåg vad min utbildning va, jag har gått olika kurser hos många olika aktörer

2025年2月12日

Diploma からの回答

Hej Viveka, det är förståeligt att det kan bli svårt att hålla koll på alla kurser från olika aktörer, och vi uppskattar att du valt oss tidigare.

Med varma hälsningar från Diploma.

5つ星のうち4の評価

Smidigt att kunna starta och stoppa i…

Smidigt att kunna starta och stoppa i kursen för att kunna ta del av den när man har tid.

2025年9月3日

Diploma からの回答

Hej Tony, vi är glada att du uppskattar möjligheten att pausa och återuppta kursen efter eget behov. Det är en del av vår strävan att göra lärandet så flexibelt som möjligt för dig.

Smidigt med brett utbud

Smidigt med brett utbud

2025年4月1日

Diploma からの回答

Hej, tack för att du lyfter fram vårt smidiga utbud, det är något vi arbetar hårt för att upprätthålla. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig relevanta utbildningar.

5つ星のうち5の評価

Enkelt att hitta den utbildningen man…

Enkelt att hitta den utbildningen man söker

2025年1月20日

Diploma からの回答

Hej Vesna, vi är glada att du tycker det är enkelt att hitta rätt utbildning hos oss :-))
Det är en viktig del av vår plattform för att underlätta kompetensutvecklingen.

Med varma hälsningar från Diploma.

5つ星のうち5の評価

Brett utbud av utbildningar inom alla…

Brett utbud av utbildningar inom alla branscher. Uppskattar att utbildningskatalogen känns uppdaterad med t.ex. AI och Power BI. Det finns flera kända kurser som är dyra att gå utanför Diploma som t.ex. entreprenadjuridik, SAM, BAM (arbetsmiljö) mm.
Varje utbildning består av flera stycken och varje stycke examineras innan man kan gå vidare till nästa stycke, vilket säkerställer att man förtjänar sitt diplom genom verklig förståelse/kunskap.

2025年8月27日
自発的なレビュー

Diploma からの回答

Hej Anna, tack för dina fina ord om vårt breda utbud och de uppdaterade kurserna, det är något vi är stolta över. Vi uppskattar också att du ser värdet i vår strukturerade examinationsprocess som säkerställer din kunskap.

Med bästa hälsningar från Diploma.

5つ星のうち5の評価

Bra träffar/ förslag vid sökning

Bra träffar/ förslag vid sökning. Bra utbud och tydligt med info om kurserna.

2024年8月22日

Diploma からの回答

Hej Therese, tack för din fina feedback. Vad roligt att du uppskattar vår sökfunktion och att informationen om kurserna är tydlig.
Med vänlig hälsning, Diploma

Mångsidigt!

Diploma erbjuder kurser inom många olika områden, efter ca 50 kurser har jag lärt mig många nya intressanta saker och har fått bra förståelse i olika ämnen!

2025年8月20日

Diploma からの回答

Hej och tack för ditt omdöme. Det är fantastiskt att höra att du genomfört så många kurser hos oss och funnit vårt utbud mångsidigt och lärorikt.
Allt gott, Diploma

5つ星のうち4の評価

Fanns väldigt mycket att välja mella

Fanns väldigt mycket att välja mellan. Många olika kurser så det fanns alltid något som passade.

2025年4月14日

Diploma からの回答

Hej Susanne, tack för dina ord. Vi är glada att du uppskattar vårt breda kursutbud och att du hittade något som passade just dig.
Vänliga hälsningar, Diploma

Lärorikt!

Tacksam att jag fick möjligheten på TRR att gå utbildningar.

2025年8月20日

Diploma からの回答

Hej Sofia Guitz, tack för din fina kommentar. Vi är glada att du fann utbildningarna lärorika och uppskattade möjligheten du fick via TRR.
Med vänlig hälsning, Diploma

Bra information.

Bra information.
Arbetsmiljöverket har ändrat sin länk i filmen "Utmaningen" finns inte kvar längre.

2025年8月13日

Diploma からの回答

Hej Thomas, tack för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du gör oss uppmärksamma på den utdaterade länken och vi kommer att se över detta direkt.
Tack för hjälpen, Diploma

Bra utbildningar online.…

Bra utbildningar läste bland annat säljutb. Lätt att välja och hitta något som passade mig. Bra upplägg.

2025年6月1日

Diploma からの回答

Hej Carl och stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du uppskattade upplägget och att du enkelt kunde hitta en utbildning som passade dig.
Bästa hälsningar, Diploma

Trustpilot エクスペリエンス