Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... もっと見る
企業が回答しました
Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... もっと見る
企業が回答しました
Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... もっと見る
企業が回答しました
Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... もっと見る
De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.
オランダ
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een Rotterdams filiaal meet met twee maten en als je er wat van zegt krijg je te maken met een zeer onbeschofte beveiliger.
Hoe is het mogelijk om een vastgebonden afgesloten rugzak op mijn vol te stoppen met gestolen goederen onder toeziend ook van een propvolle winkel met publiek en camera's.
Bij weigeren tassencontrole door een te jonge dame geeft de beveiliger mij een grote mond.
Blijkbaar werken de camera's niet en kunnen de beveiligers niet op heterdaad betrappen en boven alles dat andere wel door mochten lopen tijdens dat de gefrustreerde beveiliger zeidat iedereen altijd z'n tas moest laten controleren.
Dat is liegen dat het gedrukt staat.
Ik moest zelfs de kassatut er op wijzen dat ze niet moest vergeten ook die klant na mij te controleren, ze liep nogal rood aan.
Ik moest mij identificeren en ik vroeg om hun opsporingsbevoegdheid en daarop om de politie om alles officieel te maken.
Zonder controle na een hoop tamtam omdat de beveiliger zijn zin niet kreeg en ik geen antwoorden op mijn vragen kreeg werd ik uiteindelijk de winkel uitgezet en mocht niets afrekenen, waar ik theoretisch nog steeds gestolen zou kunnen hebben dus een erg dommig van hun kant om af te haken.
Zonder officieel winkelverbod deed de beveiliger mij een vaderlijk vingertje toe dat ik niet meer de winkel in mocht komen.
Deze winkel is helaas een makkelijke prooi voor echte winkeldieven.
Ik heb zelf lang geleden ook in een supermarkt gewerkt dus ik weet wat vooral wel en niet te doen maar niet een klant pakken die onmogelijk kan stelen, anders de spiegels en camera's gebruiken of waar zijn de dan eigenlijk voor?
Trouwens zijn jonge vrouwelijke collega hing er maar wat bij, ze er uit als een goede grap..
Een klacht doet Dirk af met een simpel standaard bericht zonder naam en toenaam.
De manier waarop deze winkel er alles aan doet iemand kwaad te krijgen zal ik van mijn leven geen Dirk van en Broek meer bezoeken.
Als kers op de taart zag ik die zelfde beveiliger al eens ruzie maken aldaar te Zuidplein voor de deur.
Hij deed niet erg zijn best om een conflict te voorkomen.
Stem verheffen en stampvoeten is hij goed in.!

Dirk Torenstraat Den Haag
-Aanbiedingen zijn meestal niet op voorraad. En discussiëren met personeel heeft geen zin. Er kan zelfs geen 'sorry' van af.
-Bediende kassa is meestal dicht
-Er zijn 3 contant kassa's maar die zijn niet naast elkaar geplaatst, maar verspreid wat erg onoverzichtelijk is.
-smalle gangpaden
Kort samengevat, als de winkel al goedkoper is, gaat dat zeer ten koste van het winkelgemak / de kwaliteitsbeleving.

Dirk van den Broek からの回答
Dirk is zeker een van mijn favoriete supermarkten.. Ik kom bijna ieder dag bij de Dirk even neuzen☺️

Dirk van den Broek からの回答
Dirk Sassenheim. Alle aanbiedingen, groot in de etalage vermeld, zijn op.
Dat komt onbetrouwbaar over, wanneer je het personeel hierover aanspreekt, reageert mijn laconiek. Een vervelende winkelervaring, blij dat in Lisse betere supers zijn: Hoogvliet

Dirk van den Broek からの回答
Veel te vaak lege (vers) schappen en supervaak een defecte statiegeldautomaat. Op woensdag gaat de nieuwe actie in, die op dinsdag al in de schappen wordt geplaatst. Hierdoor zijn de actuele aanbiedingen niet meer zichtbaar en de nieuwe staan klaar maar zonder prijskaartjes. Bloedirritant.

Dirk van den Broek からの回答
Bas van der heiden. Spijkenisse. Dam. Centrum. Graag eens weer een kassa in plaats van de zefcan 3 mensen doen daar helemaal niets ze kijken alleen maar en dan gaan ze controleren. Niet erg klantvriendelijk ga wel naar een andere bas die wel een kassa heeft

Dirk van den Broek からの回答
Al jaren doe ik mijn boodschappen bij het filiaal in Toolenburg - Hoofddorp. De schappen zijn soms wat leeg, andere keer weer niet. Het winkelpersoneel is zeker vriendelijk. In het verleden was het soms wat lastig om in de ochtend aan de kassa af te rekenen. Vaak moest ik naar een medewerker om te vragen of ik mocht afrekenen. Tegenwoordig gaat het aanzienlijk soepeler. De mensen blijven vriendelijk. Verder vind ik het een prettige winkel om mijn boodschappen te halen. Wel let ik goed op dat er geen rot fruit tussen zit, maar verder vind ik het aanbod van producten prima.

Dirk van den Broek からの回答
Eens een vaste klant, maar na de verbouwing niet meer gretig om daar te schoppen, welke (laat ik het vriendelijk zeggen) randdebiel om de statiegeldautomaten daar te plaatsen waar de mensen langsheen moeten, ze blokkeren de gangpad en naar achteren kan niet want daar staat weer een koeling.
Dan bij de kassa's complete chaos als her een beetje drukker wordt, ook daar veel blokkades, al met al diep triest

Hallo iedereen,
Ik ben een klant die veel shopt in verschillende winkels al jarenlang.
Ik vind Dirk zeker wel 1 van de beste supermarkten met uitzondering van Albert Heijn. Dirk heeft goede producten, goede prijzen, leuke aanbiedingen en vooral de kans koopjes zijn erg leuk. Goedkope groenten en fruit. Het enige min punt bij Dirk is , vind ik, dat de kwaliteit van de fruit en groenten snel bederft na aankoop, Dirk zou meer biologische fruit en groenten moeten hebben, dat scheelt in de portefeuille. Op deze punt is Albert Heijn toch iets beter.
Gr.
Ps. En als iemand mijn review niet leuk vind te lezen, lees het dan NIET !!

Dirk van den Broek からの回答
Nu bij de dirk rozemarijndonk 3 medewerker bij de snell kassa te niksen en een gewone kassa open mega druk ...echt niet leuk me boodschappen zijn half ontooid

Dirk van den Broek からの回答
Jammer dat ik naar de winkel bel vragen of ze nog de aanbieding in huis hebben, antwoorden zeker genoeg…. Kom ik, is er niks meer in het schap en nagevraagd “nee meneer u zult het verkeert hebben begrepen”
Na winkel 2 gebeld en het zelfde liedje 🥵
Als ik makkelijk naar de winkel kom komen (wegens ziekte) zou ik niet snel dit schijven.
Maar kan je zeggen dat was/is niet het geval….. bedankt DIRK

Dirk van den Broek からの回答
Verstuurd als klacht naar het emailadres van de klantenservice van Dirk
Aan: klantenservice zaterdag 6 september 2025 17:22 klantenservice
Onderwerp: Klacht
Geachte,
89 jaar is mijn oma.
Respectloos krijgt mijn oma bericht, van deze personen Kaylee en Erik, over wat mijn oma heeft doorgegeven.
Dit moet nog eens een keer gebeuren.
Gelezen heb ik het natuurlijk, nu de honden lussen er geen pap van.
Ja zo gaat dat bij Dirk. De schuld aan iemand anders geven.
Nu jullie zoveelste leverancier, heeft natuurlijk allang de klacht ontvangen, waarover het gaat
Nog een keer verstuurd
zaterdag 13 september 2025 15:33
Lees de e-mails van
26-08-2025 de klacht van mijn oma.
27-08-2025 antwoord van Erik.
30-08-2025 de reactie van mijn oma.
2-09-2025 reactie van Kaylee na bewijs van de kassabon en houdbaarheid.
En als je er nog niet uitkomt, vraag het aan deze personen over de slavinken
Een antwoord krijg je niet meer.

Dit schreef ik in juli,
Dirk Hillegersberg Bergsedorpsstraat
Dirk Hillegersberg Bergsedorpsstraat.
Bij de ingang op de dorpsstraat zijn de 3 zelfscan kassa's weggehaald. Er blijven 2 zelfscan kassa's + 1 bemande kassa achterin over. Wat een armoede is dit. Je moest al vaak lang wachten om te kunnen afrekenen, ben bang dat het nu helemaal rampzalig zal worden.
Oh ja, ze zijn tegenwoordig op zondag dicht, op de website staat 365 dagen per jaar open.......
Wat een amateurisme. Zullen er wel mensen zijn de dit negativisme noemen, maar ik kan er niks anders van maken!
Antwoord van Dirk van den Broek
1 aug 2025
Hoi S Zorg, na de vakantieperiode komt er weer een kassa bij, de website laat ik zsm aanpassen, want dat klopt niet!
Het is nu eind september maar echt geen kassa's erbij zoals het antwoord van Dirk. Ik kom er ook bijna nooit meer alleen voor een aanbieding en dan neem ik verder niks anders mee.
Je kan ook niet meer naar buiten aan de dorpsstraat kant alleen achter! Absurde situatie!

Dirk van den Broek からの回答
Vorige week Optimel drinkyogurt in de aanbieding voor 0,99. Gisteren stond dat bordje er nog steeds en heb ik er eentje meegenomen. Thuisgekomen kijk ik op de bon en kost diezelfde drinkyogurt 2,09. Vandaag weer boodschappen gedaan en hierover vragen gesteld. Een medewerker zei, dit hebben we gisteren vele malen meegemaakt want ze hebben de kassa niet aangepast. Kom ik bij de kassa en wordt ik doorverwezen naar een jochie dat daar manager blijkt te zijn. Die kijkt en zegt, tja, er staat vanaf. OK, zaak afgedaan.
DIT IS DUIDELIJK KLANTBEDROG.
Ik deed minimaal 3x per week boodschappen bij Dirk maar nu is het dus klaar en ga ik voortaan naar Albert Heijn.

Dirk van den Broek からの回答
Gisteren bij Dirk. Een rekening van €10.60. Ik wilde op de oude manier betalen met 10€ en 60 cent. Maar bij de Dirk kan cash enkel via een cash automaat. De Cassiere verwees mij met mijn 60 cent naar de cash automaat. Vervolgens werd ik terug betaald met munten, maar wel met een verschil van 40 cent. Ik werd dus terugbetaald alsof ik €10,20 had betaald ipv €10,60. Ik heb de klantendienst hier over geschreven. Nu wordt er van mij verwacht dat ik voor die 40 cent terug ga naar de winkel zodat zij het kunnen onderzoeken en met hun camera's kunnen controleren of ik inderdaad 60 ct in de cash automaat gegooid heb. Ik word dus niet geloofd en zij geloven niet dat die machine het fout kan hebben. Ook blijkt er geen communicatie tussen de klantendienst en de specifieke winkels. Ik moet persoonlijk die uitleg gaan doen bij de winkel en een onderzoek instellen. Het gaat mij niet om die 40 ct, maar om het feit dat die machine fouten maakt en als ik geen bon gevraagd had, had ik het niet eens kunnen controleren.
Managers zijn zeer asociale ben mishandeld in Dordrecht valse beschuldigingen vervolgens winkel verbod om iks zeer onbekwaamd personeel dus
De tweede dag op rij dat het legeblikjes automaat defect is vrijdag en nu zaterdag bij de Dirk Zoetermeer in het stadshart en natuurlijk weer een aankoop controle en of er lege blikjes in me tas zitten ja gek hè jullie automaat doet het weer niet maar wel 6 man bij de zelf scanners en weer een kassa op van de twee kassa's dit is nu mijn tweede klacht hier over
Ik heb 1 september een klacht ingediend over fruit
Het betreft
Bananen ,snel bruin
Galiameloen ,verrot
Goldkiwi,s ,overrijp
Mandarijnen, geen smaak en droog
Hierop zei de manager witte blouse en bril
Dat komt doordat het fruit in een boom groeit en daar hebben wij geen invloed op ,
Maar hoe zit het met het ondernemersrisico naar de klant toe
Ik heb dit bij verschillende supermarkten aangekaart en bij deze krijg ik wel een vervangend product
Voor mijn grote boodschappen ga ik normaal gesproken vlak voor het weekend naar Dirk, vooral vanwege de ondergrondse parkeergarage. Deze keer besloot ik voor het eerst op een dinsdagmiddag te gaan. Wat een teleurstelling.
De winkel was ronduit slecht bevoorraad: nauwelijks groenten, vlees of zuivel. Er stonden slechts één pak melk en twee pakken karnemelk in het schap. De aanbiedingen waren compleet uitverkocht en de schappen leeg.
Bij de actiebak achterin vond ik twee zakken Bonduelle-groenten in de aanbieding. Direct daarnaast lagen visproducten, waarvan ik vier stuks meenam. Omdat ik mijn boodschappen niet compleet kon doen, keek ik thuis op de website. Tot mijn verbazing bleken de visproducten helemaal niet in de aanbieding. Ik had in totaal €11 te veel betaald.
Waarom waren die producten niet duidelijk afgeschermd met een lint of voorzien van een bordje? De kassière had ons ook niet geïnformeerd. Als het in de actiebak ligt, ga je er automatisch van uit dat het om een aanbieding gaat.
Ik heb direct via WhatsApp gereageerd. Er werd beloofd binnen 10 minuten antwoord te geven, maar ik kreeg pas na 24 uur een reactie. De volgende ochtend ben ik met mijn ingevroren producten teruggegaan naar de winkel. De teamleider kon alleen melden dat er niets aan gedaan kon worden. Het prijsverschil werd niet verrekend.
Een mail naar de directie leverde slechts een standaard, nietszeggende reactie op. De klantvriendelijkheid bij Dirk is werkelijk ondermaats.
Voor mij is deze op=op-winkel met een beperkt assortiment definitief verleden tijd. Gelukkig heb ik inmiddels een andere supermarkt gevonden — mét ondergrondse parkeergarage.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。