Disco Bingo レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Digitale versie van de babybingo gekocht, enige nadeel was dat na 1x downloaden de link het al niet meer deed. Gelukkig was alles opgeslagen

5つ星のうち5の評価

Bedankt voor de snelle levering. Wegens de opnieuw verscherpte Corona maatregelen moeten we tijdens het bruiloft feest s’avonds van mijn dochter een nieuwe invulling geven aan de avond omdat het e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Wat een leuk entertainment; goed ontvangen en belangrijk het is "taal-vrij" dus ook goed te spelen met een internationale groep. Wij hebben gespeeld 1 rij , 2 rijen, kaart vol met bijna 40 man en het... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Het was een gezellige avond. Naaat Digitale check lijst van getrokken nrs is het aan te bevelen een checklist te hebben op papier. Dat maakt het controleren sneller. Ook handig om tips te geven dar... もっと見る

企業情報

1. ゲーム専門店

当該企業による記述

Een nieuwe party experience! Speel nu Disco Bingo, het spel dat je kent uit de kroeg of van festivals, gezellig thuis met vrienden en familie. Of pimp je birthday met Disco Bingo en ban de saaie kringverjaardagen. Iedereen krijgt een bingokaart gevuld met songs en artiesten i.p.v. getallen. De muziek speel je af vanuit de gratis app. Ga voor het volle rijtje en je hebt Bingo! Maar let wel goed op: bij valse (of dubbele) bingo's trek je een schaamkaart en voer je de tegenprestatie uit. Hilarische avondjes gegarandeerd.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, alleen jammer dat de verzendkosten bijna € 9,- waren!!

2021年8月30日

Disco Bingo からの回答

Hoi, dankjewel voor je mooie review. We wensen je veel plezier met spelen.
Vervelend dat het zo is gelopen met de verzendkosten. Je verzending stond op Aangetekend verzenden. Voor een eventuele volgende keer kun je dit aanpassen naar een standaard zending en dan betaal je een stuk minder.

heel leuk spel

heel leuk spel! Het is echt makkelijk te regelen met de app. Je schaft simpel weg de bingo kaarten aan en je kan met elke editie via de app aan de slag.

2021年8月23日

Dankjewel 😁

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen! Contact gehad over de Big Box die toen uitverkocht was. Iemand heeft extra moeite gedaan om te kijken naar andere mogelijkheden. Contact was fijn én de extra moeite die ze erin stoppen wordt gewaardeerd. Daarnaast hele snelle levering en de Big Box ziet er mooi uit!

2021年7月26日

Feest avond gered

Bedankt voor de snelle levering.
Wegens de opnieuw verscherpte Corona maatregelen moeten we tijdens het bruiloft feest s’avonds van mijn dochter een nieuwe invulling geven aan de avond omdat het een zit feest moest worden.
Dit is mede door jullie Disco Bingo een geweldige geworden!
Iedereen was erg enthousiast en wilde er meer van weten waar je dit kan bestellen.

2021年7月17日

Disco Bingo からの回答

Hi Marianne, dankjewel voor je mooie review. Het is voor ons een eer dat jullie Disco Bingo op de bruiloft hebben gespeeld! 🙏🏻

5つ星のうち3の評価

De koop van de bingokaarten ging super…

De koop van de bingokaarten ging super makkelijk en snel. Helaas werkte de app niet helemaal top. Liep vast of je kon geen keuzes maken in het menu.

2021年7月16日

Disco Bingo からの回答

Hi Anne, we mailen je even i.v.m. de problemen die je hebt ondervonden. In principe zou alles prima moeten werken, dus we willen even iets meer van je weten. Alvast dank voor je reactie.

5つ星のうち3の評価

Het spel ziet er leuk en gevarieerd…

Het spel ziet er leuk en gevarieerd uit. We spelen het pas half augustus.
Helaas was het teleurstellend dat het niet duidelijk was dat buitenlandse zendingen toch verzendkosten vragen (ondanks de 50 euro die we besteedden).
Ook was de bestelling er niet de volgende dag hoewel we voor het vooropgestelde uur bestelden. Een aanpassing van de website naar buitenlandse klanten is misschien aangeraden

2021年7月2日

Hi Gudrun,
Dankjewel voor je review. Wat geweldig om te horen dat je het er leuk uit vindt zien. 🤗
We hebben, dankzij jouw mailtje, de website weer een stukje completer kunnen maken: er is nu duidelijker te lezen dat gratis verzendingen alleen voor Nederland gelden. Excuses voor de eventuele verwarring.
Helaas konden we jouw pakket niet dezelfde dag verzenden omdat het huisnummer in de order ontbrak. Gelukkig is dit de dag erna goed gekomen.
Bestellingen geplaatst voor 14u, worden dezelfde werkdag verzonden. Helaas betekent dit niet altijd dat het pakket ook de volgende dag geleverd wordt. Daarvoor zijn we overgeleverd aan de postorderdienst.
Desalniettemin kijken we uit naar jouw ervaring met het spelen van Disco Bingo. Alvast heel veel plezier en mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden! 😊

Geweldig spel!!

De gasten die de discobingo op locatie doen zijn geweldig!! Dat ze dit concept in zo’n leuk spel hebben weten te krijgen, is een prestatie…. Ook het spel een enorme aanrader voor een leuke avond…

2021年6月30日

🙏

Eerst twijfels...maar blij verrast

Eerlijk gezegd had ik eerst een beetje mijn twijfels omdat ik de prijs nogal aan de lage kant vond...maar nooit geschoten is altijd mis...
Het spel geeft je gegarandeerd een superleuke avond! Heb nu verschillende edities gespeeld en de 90's edition is nog steeds favoriet. Heb het spel nu een jaar in bezit en alle uitbreidingsetjes gekocht. Wat mij leuk lijkt is een soort wedding edition/ vrijgezellen edition..lijkt mij ook geweldig om dit op een vrijgezellenfeest te spelen.

Disco Bingo からの回答

Thanks voor de tip, daar gaan we zeker iets mee doen 👍🏻

Superleuk!

Wat superleuk dit! Gezellige, hilarische avond gehad met vrienden en familie. We kijken alweer uit naar onze volgende Disco Bingo avond!

🙌🏼👍🏻

Heel leuk

Heel leuk! Het gezellige familie en vrienden spel dit is echt leuk als je wil lachen dansen (limboën) heel geslaagd

🙏🤗

Altijd een succes!

Superleuk spel. Ik speel het met vrienden en familie, maar soms ook met mijn leerlingen in de klas. Altijd een succes!

😘

Trustpilot エクスペリエンス