Jeg har gennemført Top 1% coach uddannelsen igennem Distancerunning. Det var top motiverende og lærerigt. Det har givet mig en grundlæggende forståelse af hvordan man bliver en god løbe coach, og hvo... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er rigtig glad for, at jeg tog den her løbecoach-uddannelse. For mig har det især givet en bedre forståelse for, hvordan man arbejder med forskellige typer løbere i praksis – ikke kun hvo... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan varmt anbefale dette fantastiske løbefællesskab ⭐️⭐️⭐️ Udover at lære Thomas Vidøs løbeteknik (KAPA) at kende (og selvfølgelig anvende) får man guides til at strukturere sin træning op... もっと見る
企業が回答しました
Mit forløb med DistanceRunning startede i takt med at jeg løb 50-60km i ugen uden den store fremgang. Et skræddersyet program med opfølgning hver 4. uge + et super fedt fællesskab i ‘Klubhuset’ ha... もっと見る
Unikt træningssystem forankret i prof. træner Thomas Vidø's metoder med KAPA Pro Technique™ og Løbepyramiden™. Virksomheden udbyder både holdundervisning med Elite Runners Academy™ og skræddersyede træningsforløb, High Performance Breakthrough™. Senest har DistanceRunning.dk lanceret sin helt egen løbetræneruddannelse, Top 1% Coach™. Målgruppen er den ambitiøse motionist.
Nymøllevej 50, 2800, Kgs. Lyngby, デンマーク
Jeg har købt Thomas' forløb på eliterunnersacademy.dk for at forbedre mit løb.
Det er utrolig grundigt og man får nogle gode værktøjer til, hvordan man kan forbedre sit løb via simple værktøjer og øvelser, som er lette at føre ud i livet.
Thomas er god til at bruge "hjælpemidler" som f.eks. videooptagelser, illustrationer, ankel skelet mv. til at understøtte sin formidling.
Udover undervisningen bliver du en del af en Facebookgruppe, hvor folk deler tips & tricks, hepper på hinanden og fejrer deres resultater.
Super professionel og dygtig!
Jeg købte skræddersyet program og må sige at jeg ikke er det mindste skuffet. Med fede resultater og opbakning hele vejen er det ingen sag at skulle udføre hvad der står på programmet. Virkelig sympatisk og motiverende. Jeg er personligt gået fra at løbe 19:36 på 5km til halvandet år efter at løbe 15min og 13 sekunder på 5km. Samtidig er jeg også efter kun halvandet år kommet på u20 landsholdet (atletik, mellem og langdistance løb). Uanset ens niveau vil man kunne rykke sig!😃.
Kan klart anbefale DistanceRunning.dk til enhver der vil tage sit løb til det næste niveau!🤩👌.
Et skræddersyet program fik mit løb til at udvikle sig helt vildt (gik fra 1:57 til 1:40 på HM). Kan klart anbefales
Thomas Vidø (Coach T), har uden tvivl været den største faktor i min udvikling som løber! Med hans hjælp er jeg gået fra at løbe i blinde, træne for hårdt og konstant være skadet, til at jeg i dag løber hurtigere end jeg selv havde troet var muligt, er 2x Danmarksmester i trail og en del af det Danske Traillandshold. DistanceRunning.dk's fokus på løbeteknik og struktur gør hele forskellen, og jeg vil anbefale det til alle der ønsker at forbedre deres løb og blive skadefri. Og så har vi det fedeste klubmiljø :D
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。