BrÊnde fra DitBrÊnde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret prÊcist og pÊnt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chauffÞren virker helt perfekt og kan se det blev lÊst - 2 paller fr... ãã£ãšèŠã
BrÊndet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen fÞr med forventet leverings-tidspunkt. ChauffÞren var meget flink og tjenstvillig og kÞrte brÊnde-buret helt ind i carporten. BrÊn... ãã£ãšèŠã
UdmÊrket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terrÊn gående palle lÞfter, så kunne få brÊnde ind på grunden, tÊt på brÊndeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Har lige, sammen med naboer, fÃ¥et leveret tÞrt fint brÊnde i gode stÞrrelserðªµ. Super levering 4 dage efter ordren blev sendt, ðð Ikke fÞrste gang vi har bestilt, og bestemt heller ikke sidste gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntÞrret birkebrÊnde og bÞgebrÊnde samt piller med smidig hjemlevering.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- ditbrÊnde.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Alt godtâŠ
TrÊ af virkelig fin kvalitet og en hyggelig og serviceminded svensk chauffÞr, som hjalp med at få placeret pallen, hvor den bedst kunne placeres efter omstÊndighederne (sne og frost i februar 2026)

DitBraende.dk ããã®åç
Nem bestilling og fint trÊ
Nem bestilling og fint trÊ, og god levering

DitBraende.dk ããã®åç
Rigtig god oplevelse (som altid).
Rigtig god oplevelse (som altid).
Godt brÊnde og rigtig god chauffÞr.( meget hjÊlpsom).
Er godt tilfreds.

Hurtig levering
Hurtig levering. Meget hÞflig chauffÞr. BrÊndet pÊnt stablet og flÊkket i passende stykker. Så det var en rigtig god handelsoplevelse.

DitBraende.dk ããã®åç
Det er godt brÊnde bragt lige tilâŠ
Det er godt brÊnde bragt lige til brÊndeskuret, og en utrolig rar og venlig chauffÞr

DitBraende.dk ããã®åç
Hurtig levering på trods af vejret.
Hurtig levering på trods af vejret.
Blev stillet lige der hvor jeg havde bedt om det selv om jeg ikke lige var på stedet.
Super brÊnde også - Klart min favorit leverandÞr i fremtiden

Fortsat rigtig tilfreds efter 3. levering
Fortsat rigtig tilfreds efter 3. gangs levering - ovntÞrret kvalitetsbrÊnde til en god pris, levering med et smil og kÞrt ind i carport. Leveres desuden i et praktisk plasticnet uden at man står tilbage med et kÊmpe bur, der skal bortskaffes.

Fantastisk service
Fantastisk service, levering til det sted du Þnsker. Gode priser samt gode store pakninger. Kun ros herfra ðð

DitBraende.dk ããã®åç
BrÊnde af rigtig god kvalitet
BrÊnde af rigtig god kvalitet, og leveringen var intet mindre end fantastisk. Virkelig god service.

DitBraende.dk ããã®åç
Som altid er chauffÞren utroligtâŠ
Som altid er chauffÞren utroligt serviceminded! Trods store mÊngder sne blev brÊndet afleveret på aftalt sted. Derudover er brÊndet god kvalitet og har stor brÊndvÊrdi

DitBraende.dk ããã®åç
ChauffÞren var så sÞd og hjÊlpsom
ChauffÞren var så sÞd og hjÊlpsom, da han kom med brÊndet. Fik det kÞrt lige derhen hvor vi ville have det. Super godt brÊnde med hÞj brÊndvÊrdi. Vil helt klart kÞbe der fremover. Vil til en hver tid anbefale dem

Top kvalitet brÊnde
Som altid top kvalitet brÊnde og hurtig levering.

Meget flink og hjÊlpsom chauffÞr
Meget flink og hjÊlpsom chauffÞr

DitBraende.dk ããã®åç
Levering til den aftalte tid (2 uger).

DitBraende.dk ããã®åç
Alle aftaler blev overholdt.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Godt brÊnde med store solide stykker.

Fantastisk service
Fantastisk service! Har ikke prÞvet brÊndet endnu, men det virker til at vÊre nogle gode solide stykker. ChauffÞren var også enormt flink, som hjalp med at tage toppen af stablen så det kunne komme gennem carporten, og videre ind i vores garage. Vi kommer til at kÞbe alt vores trÊ her fremover!

Super firma.
Altid tilfreds med ditbrÊnde. Super godt brÊnde - det placeres prÊcis hvor jeg Þnsker det.
Trevliga mÀnniskor som levererar ved ððªµð¥