BrÊnde fra DitBrÊnde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret prÊcist og pÊnt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chauffÞren virker helt perfekt og kan se det blev lÊst - 2 paller fr... ãã£ãšèŠã
BrÊndet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen fÞr med forventet leverings-tidspunkt. ChauffÞren var meget flink og tjenstvillig og kÞrte brÊnde-buret helt ind i carporten. BrÊn... ãã£ãšèŠã
UdmÊrket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terrÊn gående palle lÞfter, så kunne få brÊnde ind på grunden, tÊt på brÊndeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Har lige, sammen med naboer, fÃ¥et leveret tÞrt fint brÊnde i gode stÞrrelserðªµ. Super levering 4 dage efter ordren blev sendt, ðð Ikke fÞrste gang vi har bestilt, og bestemt heller ikke sidste gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntÞrret birkebrÊnde og bÞgebrÊnde samt piller med smidig hjemlevering.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- ditbrÊnde.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super godtbrÊnde
Super godtbrÊnde. Hurtig og venlig levering .

DitBraende.dk ããã®åç
Super hurtig og effektiv levering
Super, hurtigt levering og god service. Savner dog at man kan få dem i 25 cm stÞrrelse, da min brÊndeovn er lille.
ChauffÞren kunne kun tale svensk men det er OK.

DitBraende.dk ããã®åç
Fantastisk service og lÊkkert brÊnde
Hurtig levering og FANTASTISK service!
Det er anden gang, jeg bestiller brÊnde fra jer - og jeg kommer helt sikkert til KUN at bestille fra jer fremover :-)
Jeres chauffÞrer yder en fantastisk service og har begge gange hjulpet med at tage lidt af toppen af brÊndetårnet, så det har kunne komme ind i min carport. Denne gang var jeg ikke hjemme, men det brÊnde, der var blevet fjernet fra toppen, lå pÊnt stablet i den ene side :-) og så er brÊndet af en super kvalitet.
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det!

DitBraende.dk ããã®åç
Det er meget fint brÊnde og en megetâŠ
Det er meget fint brÊnde og en meget venlig levering helt hen til hvor det skal opbevares. Kan anbefales. Tak

DitBraende.dk ããã®åç
Perfekt levering ind i carporten
Leveres direkt i carporten med et smil

DitBraende.dk ããã®åç
BrÊndet er sÃ¥ flot at det nÊsten erâŠ
BrÊndet er så flot at det nÊsten er synd at brÊnde det. Levering perfekt, blev kÞrt helt op til havedÞr så jeg kan nå det fra uden uden at gå ud, det er ca 30 meter til garagen.

DitBraende.dk ããã®åç
Levering som aftalt og en meget venligâŠ
Levering som aftalt og en meget venlig chauffÞr.
BrÊndet er dejligt tÞrt og i gode reelle stykker.

DitBraende.dk ããã®åç
Kvalitet & service er simpelthen i sÊrklasse
Kvaliteten er i sÊrklasse. Servicen er fantastisk hver eneste gang, og chauffÞren er den bedste, sÊtter brÊndet helt ind i carportenððŒ
Jeg kunne ikke drÞmme om at kÞbe brÊnde andre steder.âïžâïžâïžâïžâïžâïž

God service!
Mit brÊnde blev afleveret 2 dage efter jeg bestilte det!

DitBraende.dk ããã®åç
DitbrÊnde.dk leverer altid som planlagtâŠ
DitbrÊnde.dk leverer altid som planlagt
Ca 1 gang om året får vi besÞg af de sÞdeste glade svenske brÊndemennesker
BrÊnde levering er som aftalt og chauffÞr gÞr alt hvad han kan for at stille brÊndet så langt ind i vores skur som muligt

2 gang i år vi får brÊnde
2 gang i år vi får brÊnde. Det er tÞrt og lige til at gå til. Bliver kÞrt helt ind i carporten så det ikke bliver vådt 10/10 hele vejen igennem. Fantastisk!

Virkelig fantastisk service
Virkelig fantastisk service! ð Kan kun anbefales.

DitBraende.dk ããã®åç
Det var en rar og venlig chauffÞr
Det var en rar og venlig chauffÞr det var god service
Og det var en hurtig levering.så vi kÞber gerne brÊnde igen mange hilsner Steen Rosenvard.

Rigtig god oplevelse
Super god oplevelse, kunne dog godt bruge en ca dag hvor det forventes brÊndet blev leveret. Det endte med at jeg fik besked dagen fÞr, og dagen efter havde jeg en del aftaler. Så måtte bare krydse fingre for at det ikke ramlede sammen.
Men brÊndet kom kl 0715 , chauffÞren skrev 25 min fÞr. Samme chauffÞr var simpelthen bare den mest behagelige og sympatiske mand. Han var frisk og inden jeg fik set mig om, var alle 3 bure placeret der hvor jeg ville have dem.
Er ikke begyndt at bruge af brÊndet, så ved ikke med str på alt brÊndet. Men umiddelbart ser det super fint ud.
Pris incl levering var rigtig god

DitBraende.dk ããã®åç
Det er altid en rigtig god oplevelse atâŠ
Det er altid en rigtig god oplevelse at få brÊnde derfra. De tårne vi bestiller bliver altid stillet på grunden hvor vi har aftalt det og en sÞd og rar svensker, der altid har 2 minutter til at sludre lidt.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre.

DitBraende.dk ããã®åç
Altid tilfreds med levering og brÊndet.

Fuld tilfredshed
God pris, prÊcis levering, venlig og hjÊlpsom chauffÞr.