Havde vildt ondt i maven og var ekstremt nervÞs , blev mÞdt af en meget sympatisk tandlÊge det formÃ¥ede at gÞre mig rolig og fjerne toppen af min nervÞsitet. Behagelig stemning og meget rart personal... ãã£ãšèŠã
Meget sÞde og behagelige modtagelse med grundig forklaring hvad der bÞr laves og en pris fÞr behandlng De er dygtige og behandlinger er smertefri med de nye bor der bruges nu. Ellers tilbyder de b... ãã£ãšèŠã
Kom ind til den aftalte tid og tandlÊgen samt personalet var meget hjÊlpsomme og spurgte ind til om alt var som det skulle vÊre og hele tiden forklarede hvad der skulle ske, rigtig godt.
Hanif tog sig i dag tid til at forklare mig, hvad han sÃ¥ samt viste billeder af det pÃ¥ skÊrmen. Det er en god og betryggende mÃ¥de for mig , at fÃ¥ âsyn for sagenâ, sÃ¥ man ikke bare fÃ¥r at vide, hvad ta... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er 8 medarbejdere pÃ¥ klinikken. 2 tandlÊger, 2 tandplejere, 1 klinikassistenter og 3 elev. Vi udfÞrer alt inden for tandpleje, og vi tilstrÊber at nÊsten alle behandlinger kan udfÞres her pÃ¥ klinikken. Ved sÊrligt komplicerede behandlinger har vi et tÊt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlÊger samt kirurger. Vores mÃ¥l er at bevare tÊnderne sunde livet igennem. At opnÃ¥ et godt resultat er altid et spÞrgsmÃ¥l om tillid og samarbejde. Vi har forudsÊtningerne for at nÃ¥ dette mÃ¥l: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige â velafprÞvede â behandlingsprincipper!
Fisketorvet 2, 2. tv., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- mail@dittandcenter-slagelse.dk
- dittandcenter-slagelse.dk
Professionel og omhyggelig behandling
Tandplejer Lene er en utrolig sÞd og behagelig person. Lene er meget professionel og omhyggelig med tandrensning og man fÞler sig i gode hÊnder ð€ SÃ¥ Lene kan varmt anbefales ð€
Dygtige og behagelige mennesket
Jeg blev mÞdt af en sÞd klinikassistentâŠ
Jeg blev mÞdt af en sÞd klinikassistent for derefter at komme ind til tandlÊgen som var meget omhyggelig omkring min situation og fortalte mig hvad han gjorde rigtig god oplevelse alt i alt ðð»ðð»
Professionel
Professionel, inddragende, grundig og imÞdekommende service
Fantastisk oplevelse har tandlÊge skrÊkâŠ
Fantastisk oplevelse har tandlÊge skrÊk af helvedes til men de er helt nede på jorden og er gode til at berolige en og forklare ting prÊcis hvad der skal ske de eneste sted jeg vil komme fremadrettet
Professionelt arbejde og god vejledning
Professionelt arbejde og god vejledning
Super oplevelse!
Jeg har vÊret meget tilfreds.
Jeg har vÊret meget tilfreds. Jeg synes alle personale er meget dygtige og meget venlig og omhyggelige.
Super behandling
Som altid en behagelig og professionel behandling af Hanif ð
Omhyggelig og oplysende behandling
Omhyggelig og oplysende behandling. Og som altid sÞde og rare.
De var forstÃ¥ende og tÃ¥lmodige over minâŠ
De var forstående og tålmodige over min tandlÊgeskrÊk!
FÞrst jeg har tandlÊge skrÊk menâŠ
FÞrst jeg har tandlÊge skrÊk men alligevel skal de have ros jeg overlevede ok alvor de er dygtige de ved hvad de laver
De er dygtige og venlige
God oplevelse for en der ikke âgiderâ tandlÊge .. ðµâð«ð«£
Max tandlÊgeskrÊk, sÞd, venlig og imÞdekommende team.
Tog sig tiden også selvom det blev senere end antaget.
Jeg kommer igen - tak Nadia og team.
ImÞdekommenhed og omsorgsfuld klinik
Hensynstagende og omsorgsfulde når man er skrÊkslagen, altid imÞdekommende og smilende personale.
Super oplevelse
Har altid vÊret inde hos Hanif, han både dygtig, omhyggelig og altid så sÞd.
Venlige og rolige
Venlige og rolige
Jeg har Aldrig fÞlt mig så tryg hos en tandlÊge fÞr nu jeg fik trukket en rod ud og mÊrkede nÊsten ikke da jeg blev bedÞvet tusind tak for jeg
Super service
Lene gjorde det der var aftalt, en tandrensning og en polering, det gjorde lidt av, derfor ikke fem stjernerð. Ellers super service og et dejligt smil, og de spÞrg altid hvordan man har det ð.