Havde vildt ondt i maven og var ekstremt nervÞs , blev mÞdt af en meget sympatisk tandlÊge det formÃ¥ede at gÞre mig rolig og fjerne toppen af min nervÞsitet. Behagelig stemning og meget rart personal... ãã£ãšèŠã
Meget sÞde og behagelige modtagelse med grundig forklaring hvad der bÞr laves og en pris fÞr behandlng De er dygtige og behandlinger er smertefri med de nye bor der bruges nu. Ellers tilbyder de b... ãã£ãšèŠã
Hanif tog sig i dag tid til at forklare mig, hvad han sÃ¥ samt viste billeder af det pÃ¥ skÊrmen. Det er en god og betryggende mÃ¥de for mig , at fÃ¥ âsyn for sagenâ, sÃ¥ man ikke bare fÃ¥r at vide, hvad ta... ãã£ãšèŠã
Kom ind til den aftalte tid og tandlÊgen samt personalet var meget hjÊlpsomme og spurgte ind til om alt var som det skulle vÊre og hele tiden forklarede hvad der skulle ske, rigtig godt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er 8 medarbejdere pÃ¥ klinikken. 2 tandlÊger, 2 tandplejere, 1 klinikassistenter og 3 elev. Vi udfÞrer alt inden for tandpleje, og vi tilstrÊber at nÊsten alle behandlinger kan udfÞres her pÃ¥ klinikken. Ved sÊrligt komplicerede behandlinger har vi et tÊt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlÊger samt kirurger. Vores mÃ¥l er at bevare tÊnderne sunde livet igennem. At opnÃ¥ et godt resultat er altid et spÞrgsmÃ¥l om tillid og samarbejde. Vi har forudsÊtningerne for at nÃ¥ dette mÃ¥l: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige â velafprÞvede â behandlingsprincipper!
Fisketorvet 2, 2. tv., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- mail@dittandcenter-slagelse.dk
- dittandcenter-slagelse.dk
Venlige og rolige
Venlige og rolige
Jeg har Aldrig fÞlt mig så tryg hos en tandlÊge fÞr nu jeg fik trukket en rod ud og mÊrkede nÊsten ikke da jeg blev bedÞvet tusind tak for jeg
Super service
Lene gjorde det der var aftalt, en tandrensning og en polering, det gjorde lidt av, derfor ikke fem stjernerð. Ellers super service og et dejligt smil, og de spÞrg altid hvordan man har det ð.
God behandling og god service fraâŠ
God behandling og god service fra tandlÊgen. Eneste problem er at de fandt et hul :(
De er dygtige
De er dygtige, hurtige, fagligt kompetente og meget rimelige i pris.
Grundig og nÊnsom tandrensning.
Grundig og nÊnsom tandrensning.
TandlÊgen var god til at forklare og vejlede.
Meget tilfreds
Dygtig og grundig tandlÊge
Dygtig og grundig tandlÊge. SpÞrger om man er okay. Forklarer godt. Super fin oplevelse.
Fagligt kompetente
Fagligt kompetente - imÞdekommende- utrolig venlige - rent og pÊne omgivelser.
SÞd og behagelig tandlÊge
SÞd og behagelig tandlÊge, som tog hensyn til min tandlÊgeskrÊk. Jeg fik en akut tid selvom tandlÊgen ikke er min normale tandlÊge.
Det er bedste tandlÊge ð©ð°ð§ðŠ
SÞd og venlig betjening
SÞd og venlig betjening, samt giver sig tid til god information og bevarelse af spÞrgsmål
Super fin behandling af meget venlig ogâŠ
Super fin behandling af meget venlig og grundig tandplejer.
TandlÊgebesÞg
Jeg har lige vÊret til et tandeftersyn. EfterfÞlgendene vil de sÃ¥ gerne haâ en anmeldelse af besÞget. Den kommer sÃ¥ her:
Et tandlÊge besÞg er for de fleste nok ikke noget de ser frem til. Jeg hÞrer så nok ikke til dem som har tandlÊgeskrÊk.
Her blev jeg sÃ¥ modtaget af venlige mennesker og trods det ikke denne gang var min ânormaleâ behandler, serviceret godt og venligt.
Gjorde det ondt? Nej, kun i tegnebogen. ð
Meget professionel og god behandling
Meget professionel og god behandling. Klinikken kan varmt anbefales.
Forstående
SÞde, forstående og lyttende. Har tandlÊgeskrÊk og de er gode til at lytte til mig og gÞr alt hvad de kan fir at jeg får en god oplevelse.
Dejlig velkomst af Lene
Dejlig velkomst af Lene, så sÞd og venlig og gav sig god tid, da jeg er ny kunde
Bare en dygtig og behagelig tandlÊge
God tandlÊgen
Flink personale og en rigtig dygtig tandlÊgen.
SÃ¥ mange tak for jer
SÃ¥ mange tak for jer. I er helt igennem fantastiske.
Grundig og reel og venlig
Jeg fik lavet en tand og Amer er denâŠ
Jeg fik lavet en tand og Amer er den bedste tandlÊge. SÞd og rar og god til at fortÊlle og forklare hvad der sker. Bare lidt uheldigt at den kanalje (undskyld udtrykket) der tog telefonen ikke forstod hvad jeg sagde og har skrevet noget helt forkert på som skulle behandles