Djaevlehuen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

En lidt skuffende oplevelse. Jeg har betalt 200kr for to stofbleer med navn. Stofbleerne er tynde og i dÃ¥rlig og billig kvalitet. Navnet som er syet er kun pÊnt pÃ¥ den ene side, samt der hvor navnene... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har kÞbt det fineste babysengetÞj og voksensengetÞj i bomuldsmuslin. Det er simpelhen SÅ fint! BabysengetÞjet er broderet med min kommende sÞns navn og gÞr det ekstra personligt og hyggeligt. Har... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

Vi syr julesokker med broderet navn, nissehue med broderet navn. Samt sengetÞj, nusseklude , stofbleer, svÞb og hagesmÊkke alle med mulighed for at få broderet navn på. Vi strikker de blÞdeste små djÊvlehuer i uld til babyer. Vi håndlaver alt i vores lille studio i BjÊverskov Vi går meget op i Þkologi, bÊredygtighed og Zoro waste

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig kvalitet

En lidt skuffende oplevelse. Jeg har betalt 200kr for to stofbleer med navn. Stofbleerne er tynde og i dårlig og billig kvalitet. Navnet som er syet er kun pÊnt på den ene side, samt der hvor navnene er syet ses tydeligt at stofbleerne er meget tynde. Jeg havde håbet at det skulle vÊre min sÞns nusseklude, men det regner jeg ikke med at de kan holde til.

2026幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte en julesok hos DjÊvlehuen

Jeg bestilte en julesok hos DjÊvlehuen – faktisk min fjerde i rÊkken – og som altid gik afsendelsen hurtigt og helt uden problemer. DesvÊrre opstod der rod hos posthuset, hvor pakken enten blev vÊk eller udleveret til en anden.

Jeg kontaktede DjÊvlehuen, som straks reagerede og satte en efterlysning i gang. Jeg blev endda ringet op en lÞrdag aften for at finde en lÞsning! De gik med det samme i gang med at producere en ny julesok, så jeg kunne nå at give gaven som planlagt.

Jeg sender de varmeste anbefalinger til denne webshop. De laver de fineste produkter og yder en kundeservice, der fÞlger én hele vejen fra bestilling til man stÃ¥r med varen i hÃ¥nden. 💛

2025幎11月8日

Meget tilfreds

Jeg har handlet hos DjÊvlehuen.dk to gange, og begge gange har jeg vÊret super tilfreds! Jeg bestilte varer med personligt broderi, og resultatet blev prÊcis som Þnsket – flot, gennemfÞrt og i rigtig god kvalitet. Varerne kom hurtigt og var pakket fint ind, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Det er tydeligt, at der bliver lagt omhu i hÃ¥ndvÊrket.
Jeg kan varmt anbefale DjÊvlehuen.dk og kommer helt sikkert til at bestille herfra igen.

2025幎9月1日

God, personlig service

Jeg havde glemt at bestille kvast til min nissehue, så jeg skrev for at hÞre, om jeg kunne nå det. Selvom huen var pakket og klar til afsendelse, fik jeg den syet på alligevel.

2024幎10月15日

Tyndt materiale

Tyndt materiale på dynebetrÊk.

2024幎7月24日
Djaevlehuen ロゎ

Djaevlehuen からの回答

Hej :)

Det er meningen med svÞbet. At det er let og syet i samme stof som en stofble :)

Smukkeste sengetÞj

Har kÞbt det fineste babysengetÞj og voksensengetÞj i bomuldsmuslin.

Det er simpelhen SÅ fint! BabysengetÞjet er broderet med min kommende sÞns navn og gÞr det ekstra personligt og hyggeligt. Har haft en god e-mail kommunikation med Lene fra DjÊvlehuen fra start til slut. Bliver ikke sidste gang jeg bestiller herfra :-)

2024幎5月24日
5぀星のうち3の評䟡

Broderiet får 3 stjerner

Broderiet får 3 stjerner. Jeg kÞbte 6 flasker og 3 hagesmÊkke, hagesmÊkkene kostede 65 kr stykket, og jeg var lidt skuffet over at opdage at de ikke sprÊtter hagesmÊkkene op inden i broderer, så det er ikke så kÞnt på bagsiden og kradser min datters bryst hvis ikke hun har noget indenunder. Det er helt alm. Pippi hagesmÊkke og den kvalitet kender man jo og er så fine.

Så er der noget helt andet. De havde lavet en fejl på hjemmesiden og jeg troede derfor jeg havde kÞbt 6 flasker, men fik så kun 5, de beklagede og sendte så den 6 til mig alligevel, det synes jeg var en ok lÞsning bortset fra det måske ikke var det mest bÊredygtige at få leveret en enkel lille genanvendelig plastikflaske. - isÊr fordi da den ankom var det i en enorm papkasse fyldt med flamingokugler, måske ikke så miljÞvenligt.

Alt i alt ok produkter, fin leveringstid, der gik 3 hverdage, sÞd kundeservice som i bund og grund lÞste problemet og jeg fik hvad jeg ville dog nok ikke det mest miljÞvenlige valg. Selveste broderingen er faktisk hvad der gÞr der kun er 3 stjerner.

2024幎2月8日
Djaevlehuen ロゎ

Djaevlehuen からの回答

Hej Nanna,
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager at vi ikke fik sendt det oplyste antal.
Jeg er glad for man ikke kunne se det. Men kassen den blev sendt i, er en genbrugs kasse, som er blevet brugt flere gange. Samt er det samme med kuglerne som er bionedbrydelige. Men det er ikke altid, lige at se. Ang broderet, fÞler du at det kradser? Det burde det ikke, da det er broderet med samme tråd, som hagesmÊkkerne er syet i, altså bomuld.
Vi har ellers gjort ret meget ud af, at skrive at broderiet går i gemmen de fleste af vores vare. Det er også de eneste vare, vi ikke selv syr. Vi forsÞger, er eller mindre zero waste og meget miljÞbevidste. Intet papir, pap, plastik eller stof går til spilde, alt bliver genbrugt. Det stof, som er for småt til vi kan bruge det, bliver hentet af lokale, som syet trÞste mus til bÞrnehospitalerne.
Jeg er ked af, at vi ikke har mÞdt dine forventninger eller vÊre tydelige nok. Det vil vi forsÞge at Êndre. Håber at du vil kigge forbi igen.
Mvh Lene

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス