ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en chokolade coccie til 30 kr pÃ¥ Odense banegÃ¥rd espresso House. Den var helt smattet ud og smagte virkelig dÃ¥rlig at et eller andet som havde vÊret i samme ovn - som IKKE var kage men noget piz... ãã£ãšèŠã
Engang var Espresso House et sted, hvor man kunne fÃ¥ en god, fyldig, rund og stÊrk cappuccino a la dem, man fÃ¥r i Italien. Men noget har Êndret sig. De sidste to gange, jeg har vÊret pÃ¥ Espresso Hous... ãã£ãšèŠã
Espresso House i Slagelse. Super sÞde piger der arbejder her. Men mersalg pÃ¥ den mÃ¥de at vÊre sÃ¥ leflende og nÊrmest lade som om at gÞre kunden en tjeneste og spÞrge: âskal der ikke lidt ekstra s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Espresso House Àr nordens ledande coffee shop-varumÀrke med över 400 coffee shops fördelade på fem lÀnder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland.
é£çµ¡å
Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- dk.espressohouse.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞbte en rugbrÞdsbolle med tomat ogâŠ
KÞbte en rugbrÞdsbolle med tomat og avokado hos Espresso House i RÞdovre C. DesvÊrre var det en meget skuffende oplevelse, da bollen var total smagslÞst og man kunne slet ikke smage hverken avocado eller tomat og der manglede salt og andre krydderier. Jeg bad om lidt salt men det havde de ikke.
Et ellers sÞdt og venligt personale og god kaffe.
Concur smagte dårligt
KÞbte en chokolade coccie til 30 kr på Odense banegård espresso House. Den var helt smattet ud og smagte virkelig dårlig at et eller andet som havde vÊret i samme ovn - som IKKE var kage men noget pizzagtigt. FÞj ! Kan absolut ikke anbefale at kÞbe noget der. Sådan et sted tager man jo ofte kagen med og kan derfor ikke klage når man sidder i toget .
Kakaoen var ikke kakao. Meget tynd og pjasket. Da jeg sagde det fik jeg bare at vide atvi kunne få en ny men den blev lavet på samme måde⊠meget dårlig service
Kakaoen var ikke kakao
Mersalg mersalg mersalg
Espresso House i Slagelse.
Super sÞde piger der arbejder her. Men mersalg pÃ¥ den mÃ¥de at vÊre sÃ¥ leflende og nÊrmest lade som om at gÞre kunden en tjeneste og spÞrge: âskal der ikke lidt ekstra sirup iâ osv osv, uden at oplyse at det koster hele 8 kr ekstra.
Naturligvis er det forventet at der kan forekomme en merbetaling, men når der hverken bliver hentydet eller sagt noget om betaling, er det svÊrt for forbrugeren at gennemskue. Herudover ikke at oplyse om de forskellige stÞrrelser på drikkevarer, men blot at taste de stÞrste ind er også en mÊrkelig forrentningsform.
Herudover vil jeg som en provisionslÞnnet butiksarbejder selv, anbefale at der ikke bliver talt hÞjlydt om mersalg samt hvor pressede medarbejderne er over den konkurrence om flest solgte cookies gÞr dem.
Fik en meget hÃ¥rd sandwich efter denâŠ
Fik en meget hård sandwich efter den blev varmet i vejle Espresso House. Kunne ikke bide i den og fik lov til at få en anden, til mindre pris end den anden. Dog fik jeg ikke penge tilbage og kommer ikke her igen. Jeg nÊvnte det flere gange og fik en undskyldning for at jeg skulle vente- og uden held. Kommer Aldrig her igen.
Prisen er dyrt når maden og service er dårligt. Derfor kun en stjerne.
KÞbte en coocies 30 kr var sÃ¥ blÞd atâŠ
KÞbte en coocies 30 kr var så blÞd at den på ingen måde var vÊr at spise den rÞg direkte i skraldespanden.
Men personalet var super sÞde de kan jo ikke gÞre for det.
Det var så anden gang jeg var der som gÊst og det blev så sidste gang
Jeg fik sÃ¥ dÃ¥rligt cafelatte ,det smagtâŠ
Jeg fik sÃ¥ dÃ¥rligt cafelatte ,det smagt som vand. Mange bordet var fuld med opvask. De er unge damerne sÃ¥ langsomt, nÊsten som de gider ikke vÊre pÃ¥ arbejde ð€toilet sÃ¥ beskid og ulÊkkert pÃ¥ Vesterbrogade 3.
Sidder i slagels og fÃ¥r en beskidt kopâŠ
Sidder i slagels og får en beskidt kop udleveret til min nye kop kaffe, jeg sidder og ser mig omkring og kan se hvor beskidt der er over alt i butikken
Engang var kaffen god
Engang var Espresso House et sted, hvor man kunne få en god, fyldig, rund og stÊrk cappuccino a la dem, man får i Italien. Men noget har Êndret sig. De sidste to gange, jeg har vÊret på Espresso House i Lyngby og HillerÞd, har cappuccinoen vÊret en slem skuffelse: Tynd, kedelig kaffesmag; man mÊrker slet ikke koffeinen, og mÊlkeskummet har en bismag. Desuden var kaffen ikke ordentlig varm. Alt dette for 52 kr.!
Tror I ikke, at kunderne kan smage, at I sparer på kvaliteten???
Jeg har desvÊrre heller ikke noget godtâŠ
Jeg har desvÊrre heller ikke noget godt at skrive om Espresso House. Fordi jeg er medlem af Ãldresagen fÃ¥r jeg rabat. Men da der ikke stÃ¥r noget om rabatten kun gÊlder mig eller om jeg kan give en kop kaffe til min veninde og fÃ¥ rabat pÃ¥ den kop jeg giver hende stÃ¥r der intet om. Vi skrev til hovedkontoret og de skrev, at naturligvis gÊlder rabatten pÃ¥ de drikke jeg kÞber og betaler. Men selvom jeg sagde det til ekspedienten (EH, SÞborg) sagde hun at de udtrykkeligt havde fÃ¥et at vide at det kun gjalt den der var medlem. Der mÃ¥ vÊre noget galt med kommunikationen ð¡.
Kaffe i fields i stuen
Har en kÊmpe undring .Hvorfor har i gummi handsker på ? De bliver brugt til at lave kaffe,tage brÞd ,det er godt .
For derefter at tage imod penge ,give retur ,gå på lageret og pakke kasser ud og tage opvasken .Ked af at sige det ,det er kejserens nye klÊder.
Ãv man kan da ikke sÊlge Êbleskiver tilâŠ
Ãv man kan da ikke sÊlge Êbleskiver til fuld pris nÃ¥r man 12:20 er lÞbet tÞr for marmelade og ingenting sige og fÞrst beklage nÃ¥r jeg pÃ¥peger det ð§ Ballerup café.
Espresso House i city i dag sÞndag denâŠ
Espresso House i city i dag sÞndag den 5 oktober
Der er tre på job to går hvor den ene snakker i telefon den anden i baglokale
Folk bliver ikke ekspederet og der er kÞ
Synes det vildt dårligt
Meget dårlig oplevelse i Bispensgade, Aalborg den 1/10
Baristaen var kold og afvisende, hilste ikke og talte hårdt og nedladende til mig både ved bestilling og afhentning. FÞlte mig ikke velkommen og har desvÊrre ikke lyst til at komme tilbage.
En af byens ringeste kaffe
En af byens ringeste kaffer. Nul stjerner. ð
De har tilbud pÃ¥ surdejes boller medâŠ
De har tilbud på surdejes boller med ost. Kl. 11.00 udsolgt. Kommer ikke flere den dag. Kbh.
2 gange samme oplevelse i Ã
rhus. Tá jer sammen
Jordens ringeste service!!
Espresso House, Herning Centret
Efter et par er blevet ekspederet, går pigen tilbage for at tilberede en anden ordre som er en takeaway. Ikke noget med at bruge 2 min. på at ekspedere en ny kunde, da jeg står der som den eneste kunde ved skranken på dette tidspunkt. Der går en anden medarbejder rundt og rydder op, som åbenbart heller ikke vil ekspedere men hellere rydde op. De to unge mennesker snakker sammen og ignorere fuldstÊndig at der står en kunde og venter. Jeg har meget svÊrt ved at forstå hvorfor den ene medarbejder som rydder op, ikke kan bruge 2 min. på en ekspedition. Jeg stod som sagt som den eneste på det tidspunkt. Den unge mand ser mig, men virker fuldstÊndig ligeglad. Jeg spÞrg om jeg kan få noget betjening efter at have stået og ventet et stykke tid. Den kvindelige ekspedient siger, ja lige når jeg er fÊrdig. Og så fortsÊtter det ellers med snakkeklubben og at man bliver glemt og ignoreret, som om man bare kan få lov til at stå der mens de snakker. Ingen service overhovedet. Sidste gang jeg sÊtter mine ben der. Heldigvis findes der andre dejlige steder med meget bedre service.
Va pÃ¥ Helsingborgs lasarett och viâŠ
Va på Helsingborgs lasarett och vi behövde fika. Det mest röriga stÀllet vi har varit på. Kaffet fick vi aldrig , men betalt för det fick dom.
Jeg kan virkelig godt lide EspressoâŠ
Jeg kan virkelig godt lide Espresso House i SÞborg, der er god stemning og rigtig sÞd betjent. Dejligt man kan få koffeinfri kaffe. Kan desvÊrre kun blive tre stjerner pga standarten på toilettet.
Min veninde blev syg af dårlig croissant
Virkelig hyggelige omgivelser, men med yderst stressende musik, der virker malplaceret og får een til at Þnske, at man aldrig var gået derind .
Min veninde kÞbte 1 croissant og 2 kopper chokolade med skumfiduser til os.
Da jeg sÃ¥ min veninde begynde at spise af sin croissant var min fÞrste tanke "LAD VÃRE". Jeg observerede dÃ¥rlig mÞrk klistret salat og undlod desvÊrre at kigge mere pÃ¥ hendes indtag.
FÞlgende morgen fortÊller min veninde mig, at hun i et halvt dÞgn har vÊret ramt af diarre og IKKE har spist andet end croissanten, der havde en udefinerbar dårlig smag. Jeg fik en slet samvittighed over, at jeg ikke straks advarede hende.
Som nÊvnt... stedet fremstår hyggeligt. Personalet kigger ikke een i Þjnene. Priserne er i den grad til den dyre side i forhold til det, der bliver serveret.
I og med at det IKKE er muligt at komme telefonisk igennem, ser jeg ikke anden udvej end at skrive en anmeldelse, så andre ikke skal få samme oplevelse. DesvÊrre kan jeg lÊse, at vi ikke står alene.
Jeg håber her igennem på en opfÞlgning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ