Hisense Danmark レビュヌ 68

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk.. Produkterne gÃ¥r i stykker efter kort tid og kundeservicen er ikke eksisterende, men tvÊrtimod utrolig flabet. Jeg kÞbte en vaskemaskine for 4 mÃ¥neder siden. Da fjederen som sidder i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÊre Hisense Jeg vil gerne rette en stor tak til jeres to medarbejdere, Jesper (servicetekniker) og Darko (Customer Care Agent), for en yderst professionel og positiv service gennem h... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Don’t buy!!!! Hisense dryer used once a day, max 7-10 times a week gets broken after 14 months. Used it in small one man company and apparently it has no warranty!! Customer service don’t want to he... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KÞb ALDRIG en Hisense maskine.... 25 minutter ventetid pÃ¥ at komme igennem pÃ¥ telefonen.... TÞrretumbler 8 mdr gammel. Vil ikke dreje rundt.. der findes ikke et serienr/klistermÊrke pÃ¥ maskinen og vi... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hisense er en global producent af TV og forbrugerelektronik, der kombinrerer de nyeste tendenser indenfor teknologi med prisvenlige premiumlÞsninger. Hos Hisense strÊber vi efter at forbedre livskvaliteten gennem innovitative produkter, som gÞr hverdagen enklere.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tak!

KÊre Hisense

Jeg vil gerne rette en stor tak til jeres to medarbejdere, Jesper (servicetekniker) og Darko (Customer Care Agent), for en yderst professionel og positiv service gennem hele forlÞbet – fra start til slut.

ForlÞbet har vÊret prÊget af klar og Êrlig kommunikation, hvor begge tog ansvar for opgaven og sikrede, at alt forlÞb uden problemer. Man har hele vejen igennem fÞlt sig i trygge hÊnder.

Darko leverede en meget kompetent og proaktiv opfÞlgning og sÞrgede for, at sagen blev fulgt korrekt til dÞrs. Han guidede mig professionelt gennem hele processen fra start til afslutning.

Jesper udfÞrte selve serviceopgaven grundigt og effektivt, identificerede hurtigt fejlen og sikrede, at produktet igen fungerer optimalt.

Samlet set har det vÊret en rigtig god oplevelse, som jeg gerne anbefaler videre.

Med venlig hilsen
Dan Kohls

2026幎4月16日

Hold jer vÊk.

Hold jer vÊk.. Produkterne går i stykker efter kort tid og kundeservicen er ikke eksisterende, men tvÊrtimod utrolig flabet.
Jeg kÞbte en vaskemaskine for 4 måneder siden. Da fjederen som sidder i dÞrbÊlgen faldt ud, kontakter jeg serviceafdelingen og får afvide at det er min egen skyld grundet uhensigtsmÊssig brug, selvom jeg har vasket efter anvisningen og ikke fyldt den for meget.
De dÊkker ikke sådanne ting, selvom jeg kan se på fjederen at den gaber i den ene side hvor den skal vÊre tÊt som i den anden side.
Svaret var at jeg kunne få en tekniker ud mod betaling.
Jeg kÞber aldrig et produkt fra dem igen.

2026幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Kundeservicen er ikke eksisterende.......

Kundeservicen er ikke eksisterende for dette mÊrke.
Det var så galt at vi efter tre dage hvor vi i flere timer begge to ikke kunne få fat i kundeservice afleverede vores opvaskemaskine ved El-Giganten og bad dem om at lÞse det.
Efter de havde prÞvet i et par uge satte de så en anden hvidevare teknikker på som så efter en uge dÞdsdÞmte den kun 1,5 år gamle opvaskemaskine.
SÅ VI SKAL ALDRIG MERE HAVE NOGEN AF DE MÆRKER (Hisense og Gorenje)I VORES HUSSTAND.....!

2026幎2月13日

Great customer support!

I called Hisense Danmark because of a technical problem with my remote. Ivan was really helpful, they ended up sending me a new remote after few attempts fixing my old one. I received a new remote within 2 days. Super happy about the customer service and still super happy with my Hisense TV. Thank you Ivan and Hisense Danmark!

2026幎3月4日

Don’t buy!!!

Don’t buy!!!! Hisense dryer used once a day, max 7-10 times a week gets broken after 14 months. Used it in small one man company and apparently it has no warranty!! Customer service don’t want to help

It just slows quality of machine, Hisense dryer, that it breaks so quickly.

2026幎3月12日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg ringede for at få oplysninger om min skadede vaskemaskine.

Jeg ringede ang. min gl. vaskemaskine og skulle bruge hjÊlp til at åbne den og finde et serienr., hvilket jeg fik fin vejledning i.
DernÊst fik jeg som Þnsket anbefalet 3 maskiner, som svarer til min maskine, som har fået en el-skade, så jeg kan sende dem videre til mit forsikringsselskab.
En meget behagelig og rolig samtale. 👍

2026幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Har kÞbt et amerikaner kÞleskab der

Har kÞbt et amerikaner kÞleskab der ikke virker, det virker stadig ikke efter 4 ugers ventetid og 2 tekniker besÞg. Har forsÞgt at ringe til dem flere gange med over 1 times ventetid, men de tager ikke telefonen. Den vÊrste kundeservice jeg nogensinde har prÞvet. Kan kun anbefale ikke at kÞbe deres produkter!! Det er uacceptabelt at skulle vente over 4 uger på at kunne bruge sit kÞleskab og fryser!

2026幎1月21日

Tusind tak til Ivan!

Tusind tak til Ivan. Jeg havde problemer med mit kÞlefryseskab for at hÞrer om det var under dÊkket under reklamationen. På kun få mails frem og tilbage om modellen og problemet fik Ivan fikset det for mig. Så igen kÊmpe tak til Ivan for den stÊrke indsats.

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

KÞb ALDRIG en Hisense maskine...

KÞb ALDRIG en Hisense maskine.... 25 minutter ventetid på at komme igennem på telefonen.... TÞrretumbler 8 mdr gammel. Vil ikke dreje rundt.. der findes ikke et serienr/klistermÊrke på maskinen og vi har ikke tjekket om det fandtes da vi pakkede maskinen ud..... og kan ikke se "mÊrker" efter hvor det skulle have siddet. Men det er ikke fabrikkens fejl for det kommer altid på..... MÊrket m numre på bagsiden kan ikke bruges. Så ingen garanti.. endog ikke med en ekstra 5 års forsikring kÞbt oveni for 739 kr. hos elgiganten.

2026幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

Noget af det vÊrste Vi har vÊret med

Noget af det vÊrste Vi har vÊret med til ,kÞbt en vaskemaskine for to måneder siden lade syv års garanti to måneder efter er der allerede tre fejl på og umuligt at komme igennem til kundeservice vente tid i tlf 40 til 60 min ,for at snakke med dem. Fejlene er den varmer ikke op til det Þnskede program, 60 vasken bliver 50 g 90 g bliver max 60 g , den automatiske sÊbeintrÊk tager heller ikke sÊbe ind og heller ikke skyllemiddel ind, ruden på maskinen dug til ind imellem glassene,

2025幎12月29日
5぀星のうち1の評䟡

At åben dÞr alarm virke ikke .

At åben dÞr alarm virke ikke .
Hisense skriver:
Dette er ikke et tegn på fejl og påvirker ikke apparatets levetid.

Men for mig betyder det meget at mine fÞdevarer har meget begrÊnset levetid, Det er en meget vigtig kvalitet når jeg kÞber en fryser at fÞdevarerne ikke bliver fordÊrvet

2025幎12月28日

Lad vÊre - skrammelprodukter

KÞbte en opvaskemaskine. Har monteret en del af dem gennem min tid men ALDRIG en der var så balancefÞlsom som denne. Den ryger ud selvom den er ganske ny og ind med et mÊrke man kender.

2025幎11月1日

Hisense Danmark からの回答

Vi beklager, at opvaskemaskinen er så vanskelig at justere. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersÞge, hvordan vi kan forbedre stabiliteten i fremtiden. Tak for din feedback.

Aldrig mere Hisense

Aldrig mere Hisense. Elendig kundeservice selvom man har et produkt med garanti fordi deres fÞdder på deres vaske tÞrremaskine er for korte. Alligevel Får man en regning på 995,- fra eksternt firma - selvom de aldrig lÞste problemet(SpanRep Aalborg). Kunne jeg give 0 fik de ikke engang 1 stjerne. Hold jer langt vÊk.

2025幎10月8日

Hisense Danmark からの回答

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice og vaskemaskinen. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersÞge sagen nÊrmere med henblik på at forbedre vores service. Tak for din tid.

5぀星のうち5の評䟡

Tusind tak for jeres anmeldelser om

Tusind tak for jeres anmeldelser om kineserproduktet hinsense, havde det på mistanke at det var noget bras.. men fik det nu lige konstateret!

2025幎9月30日

Hisense Danmark からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores produkter.

5぀星のうち1の評䟡

Nej tak til induktionskomfur mrk

Vi kÞbte et induktionskomfur mrk Hisense. Virker fint men LARMER når det skal nedkÞles. I produktbeskrivelsen står der "noise: 45 db"! Men den her larmer 60-75 db i LANG tid - op til 45 minutter efter brug! Og da en tekniker kom på besÞg for at checke det kostede det 1000 kr for et 17 minutters besÞg. Kan IKKE anbefale komfur fra Hisense!

2025幎9月25日

Hisense Danmark からの回答

Vi beklager stÞjniveauet fra dit Hisense induktionskomfur og den uventede udgift til teknikeren. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersÞge sagen nÊrmere for at forbedre vores produktbeskrivelser og service. Tak for din feedback.

5぀星のうち1の評䟡

Ingen support på nyindkÞbt soundbar

Ingen support på nyindkÞbt soundbar. Som jeg ikke kan forbinde.Kontaktede support i god tro om de eventuelt kunne hjÊlpe pr telefon, for at indtallere og gennemgå eventuelle procedure. Men nej, blev henvist til manual. Samt med beskeden om, Hisense ikke yder support på soundbar. Der reklamere ellers med support i Hisenses egen europÊiske garanti skrivelse. Hvor der er tlf nr og tidspunkt for kontakt. Blev blankt afvist ved opkald. Da de henviser til eventuel hjemmeside eller sÊlger.

2025幎8月27日

Hisense Danmark からの回答

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores support vedrÞrende din soundbar. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersÞge, hvorfor du ikke modtog den forventede hjÊlp. Du må meget gerne kontakte vores support igen, så vi kan hjÊlpe dig.
Tak for din tålmodighed.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス