Tempur Danmark レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi fik en rigtig god oplevelse hos Tempur i Vestergade, Odense. Per var utrolig dygtig til at finde de helt rigtige madrasser til vores behov, uden at forsøge at oversælge noget. Professionel, ærlig o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrels... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... もっと見る

企業情報

1. ベッド専門店
  2. 寝室家具店
  3. 日用品店

当該企業による記述

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 101

レビューを書く

Hej Carsten,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Vi er glade for, at I føler jer godt vejledt.

Fantastiske senge 🤩

Vi har købt 2 x 120x200 cm elevation senge så vi nu har en stor 240 cm seng. Og den er fantastisk! Vi fik super god rådgivning omkring hvilke madrasser vi skulle vælge. Og vi har nu haft dem i en måneds tid og vi er begge mere end tilfredse 🤩

2025年7月28日

Hej Mette,

God oplevelse

2025年7月14日

Hej Connie,

Meget hurtigt ekspedition

Meget hurtigt ekspedition, fik varen allerede dagen efter.

2025年7月28日

Hej Else-Marie,

5つ星のうち5の評価

Helt fantastiske produkter fra madras…

Helt fantastiske produkter fra madras til dyner og lagner puder mmm Og samtidig fantastisk service og rigtig gode tilbud!! Kan kun anbefales på det varmeste!!

2025年7月30日

Hej Katharina,

Tempur siddepuder høj kvalitet

Rigtig hurtig levering efter2 dage. Alletiders puder som vi har haft i over 20 år.Rigtig god kvalitet.

2025年7月3日

Hej Orla,

5つ星のうち5の評価

Er meget glad for min Tempur pude

Er meget glad for min Tempur pude, bruger også jeres lagener

2025年7月23日

Hej Lene,

5つ星のうち1の評価

Rygsmerter med en Tempurseng

Jeg købte en Tempur-seng i januar i år og havde store forventninger, især med den høje pris og alle de lovord, der følger med mærket. Desværre har oplevelsen været alt andet end god.

Efter blot 2-3 måneder var madrassen blevet så blød, at jeg nu vågner hver eneste morgen med smerter i ryggen. Jeg sover dårligere end før, og det er en kæmpe skuffelse, når man investerer i et produkt, der netop markedsføres som en løsning på søvnkvalitet, rygstøtte og komfort.

Tempur fremhæver en 100 dages ombytningsret i deres markedsføring, men det gælder ikke alle madrasser – noget jeg først fandt ud af, da problemet opstod. Så hvis du køber en Tempurmadras, så husk at få bekræftet om der ydes nogen søvngaranti på produktet.

En seng er selvfølgelig meget individuel, og det kan være at jeg er blevet solgt den forkerte fasthed/hårdhed, eller at jeg bare sover dårligt i Tempurs produkter.

2025年6月29日
自発的なレビュー

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at du oplever problemer med dit Tempur produkt.

Det er svært for os at se, hvor du har købt din Tempur-seng henne. Hvis det er hos en forhandler, så er det forhandleren, der skal oplyse dig om disse betingelser ved køb. Med Tempur Tryghed (vores følelsesombytning) kan man ombytte 90x200/210 og 180x200/210, men hvis din madras har et andet mål end dette, så er det korrekt, at ombytningsgarantien ikke er omfattet.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til den forhandler, hvor du har købt sengen.

5つ星のうち2の評価

I får to fordi jeg har jo ikke modtaget…

I får to fordi jeg har jo ikke modtaget puden endnu. Så syntes det er mega useriøst at bede om en anmeldelse nu

2025年7月18日

Hej Rene,

Vi forstår godt din frustration over endnu ikke at have modtaget din pude – og vi er kede af, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Du bestilte i fredags, og vi pakkede og sendte din ordre så hurtigt som muligt. Desværre leverer PostNord ikke til private adresser i weekenden, og derfor er pakken først kommet videre i deres system i dag, mandag. Vi lover levering inden for 1-3 hverdage, og vi gør altid vores bedste for at overholde det.

Når pakken er overdraget til PostNord, er det dem, der står for den videre levering. Vi følger naturligvis op, hvis der opstår problemer undervejs, men i dette tilfælde ser det ud til, at alt forløber som det skal – med den naturlige forsinkelse, som weekenden desværre medfører.

Vi håber, du bliver glad for din pude, når den ankommer – og hvis du har lyst, må du meget gerne opdatere din anmeldelse, når du har modtaget og prøvet produktet. Din feedback betyder meget for os.

De bedste hilsner,

Nem bestilling og betaling

Nem bestilling og betaling. Puderne afsendt hurtigt. Puderne i den forventede gode kvalitet.

2025年7月17日

Hej Per,

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Godt produkt.

2025年7月10日

Hej Rene,

Kvalitet

Har nu sovet i 14 dage med min nye Tempur pude.
Den er lige så fantastisk som den forrige som jeg har haft i 15 år.

2025年6月16日

Hej Bjarke,

Tak fordi du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med din Tempur pude.

Góð svefngríma.

Góð svefngríma.

2025年7月4日

Hej Reynir,

5つ星のうち5の評価

Tempur holder, hvad de lover

Tempur holder, hvad de lover.
Forventet levering blev faktum, pakken var hel og pæn ved ankomst. Bare i orden.

2025年6月6日

Hej Peter,

Tak for at tage dig tid til at give os en positive anmeldelse.

Vi ønsker dig en god nattesøvn :)

5つ星のうち4の評価

God service ifm. købet af hovedpude

2025年6月2日

Hej Karina,

Dette er min 3 pude af slagsen

Dette er min 3 pude af slagsen, og jeg elsker den. Når jeg begynder, at få ondt i nakken og skuldrene, ved jeg det er tid til, at udskifte den gamle. Kan på det varmeste anbefale denne pude.

2025年6月23日

Hej Julle,

Tak for at tage dig tid til at give os en positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad for Tempurs puder.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。