レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har idag haft besøg af dk møbelrens..kan på det kraftigste anbefale dem. Fik renset en topmadres og et stk ryatæppe...virkelig flot arbejde..det bliver ikke sidste gang at jeg kontakter dem...

5つ星のうち4の評価

Rigtig flot resultat af rensningen af min sofa. Kvaliteten af abejdet og servicen var til 5 stjerner. Dog opstod der forsinkelse på dagen der gjorde at de blev en time forsinket. Til gengæld var de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De kom til tiden, hvilket er ganske svært i dagtimerne i København K. Allerede det var er kæmpe plus. Humøret var højt og fremtoningen høflig og glad fra første sekund. De skal have adgang t... もっと見る

企業情報

1. 布製家具のクリーニング サービス
  2. カーペット清掃業

当該企業による記述

Hos DK-MØBELRENS er vi specialister i rens af polstrede møbler, tæpper, madrasser og bilsæder. DK-MØBELRENS har hjulpet rigtig mange dansker med, at få renset deres møbler, bilsæder & tæpper så de fremstår nye igen. DK-MØBELRENS.DK startede med at vi selv havde oplevet at vores sofaer og tæpper ikke ligende sig selv efter noget. Vi valgte derfor at se på mulighederne for, at få dem renset til nogenlunde fornuftige penge men det fandt vi hurtig ud af, var svære end først antaget. Vi valgte derfor at starte DK-MØBELRENS.DK med den vision om, at vi gerne vil sørger for at de fleste dansker havde råd til at forkæle deres møbler, bilsæder eller tæpper engang i mellem. Familievirksomheden er beliggende i Nordsjælland som holder til i Hillerød. men vi renser i hele Sjælland og København. Vi henvender os både til private, foreninger, erhvervsdrivende og institutioner, som har behov for at få ”genoplivet” deres medtaget møbler. Vi fjerner genstridige pletter, ubehagelige lugtgener, katte/hundehår og andet snavs, skidt, bakterier der måtte være, så du altid er sikret et helt rent og lækkert nyduftende resultat.

4.3

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Flot resultat, mange tak!

Flot resultat, tak

2022年7月14日

Kære Angela.

Sikke nogle flotte ord, dem skal du have stor tak for.

Vi er så glade for, at du valgte at booke igennem Dkmøbelrens, og håber ikke at det er sidste gang vi møder hinanden :-)

Hurtigt svar ved bestilling

Hurtigt svar ved bestilling, kommer til aftalt tid - super resultat. Ikke sidste gang.

2022年7月9日

Kære kunde.

Super flot resultat

Vi har benyttet os af selskabets tilbud om rensning af 5 bilsæder til kr 399,-. Super flot resultat. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

2022年7月4日

Kære Pia.

5つ星のうち4の評価

Drengene var hos mig til tiden

Drengene var hos mig til tiden.
Arbejdskvaliteten var god.

2022年7月4日

Kære Ruru :-)

Mange tak for din anmeldelse :-)

Vi er super glade for at du har været tilfreds med vores rens samt den service vi har udført :-)

Jeg er sikker på at ved vores næste besøg, så skal vi nok give dig en 5 stjernet oplevelse :-)

Som at få en ny sofa

Virkelig flot resultat. Vi havde i forbindelse med flytning fået bilolie på vores sofa samt div pletter gr. beskidt varevogn. Vi bookede fredag aften og lørdag efter middag rykkede drengene ind. Nemt at booke, hurtig service og fantastisk flot resultat! Det er ikke sidste gang, at vi booker til sofarens - og vi giver den største anbefaling! 🙌🌟

2022年7月2日

Kære Karoline.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service med skønne…

Virkelig god service med skønne resultater.

2022年6月11日

Kære Betul.

5つ星のうち5の評価

Rigtig flot arbejde og hurtig tider

Rigtig flot arbejde og hurtig tider. Vil med garanti gøre brug af dem igen.

2022年5月19日

Kære M.a.

Super fint arbejde

Super fint arbejde. Vi er meget tilfredse.

2022年5月19日

Kære Peter.