Jeg har gennem mit arbejde, handlet med dkvolt pÃ¥ deres hjemmeside. Der fik jeg en led lampe som jeg har kigget efter. Jeg var sÃ¥ uheldig at min adresse stod forkert. Med det blev lÞst, der kosted... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har kÞbt dette Varenummer (SKU): 10577 12 V DC afbryder med lysdiode. I beskrivelsen er der angivet et monteringshul pÃ¥ 10 mm, men det bÞr vÊre 12mm. (som der findes mange af pÃ¥ markedet) Der er a... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft nogle problemer med tilslutning af indkÞbte kontakter, bl.a. grundet manglende dokumentation. DKVolt valgte at refundere hele ordren. Trods besvÊret og lidt ekstraudgifter ifbm. de proble... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte for lidt, da jeg skulle have haft to ruller LED-bÃ¥nd i stedet for en. Nu ville jeg sÃ¥ genbestille, men ser pakningsgebyret pÃ¥ 25 kr, som jeg oversÃ¥ fÞrste gang. Hvorfor tillÊgge et gebyr... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÞj faglighed,saglighed og varer til en fornuftig pris.
Alle produkter omhyggeligt beskrevet ( uden pral og overdrivelser) på hjemmesiden. Desuden omfattende saglige forklaringer på både det ene og det andet mht. strÞm, lumen osv. For en ikke fagmand er det uhyre hjÊlpsomt. Mulighed for support, hvis man behÞver.
Produkterne lever helt op til beskrivelserne. Hurtig levering og alt til en fornuftig pris.En seriÞs hjemmeside!
Modtog det jeg bestilte til tiden
Jeg bestilte nogle konnektorer, der straks blev sendt med posten til mig â og de virker fint.
Super god service og rigtig gode produkter.
Helt sikkeret et sted jeg vil kÞbe igen :)
Gode produkter og super kundeservice
Jeg har inden for en uge lavet to bestillinger hos dkvolt, og jeg er meget tilfreds med mine kÞb. Jeg modtog indenfor kort tid mine bestillinger, selvom Post Danmark havde lidt svÊrt ved at levere helt til tiden. Da en af de komponenter jeg havde bestilt var defekt tilbÞd Sune mig straks at sende en ny eller returnere pengene.
Rigtig god oplevelse hos dkvolt, nem og hurtig handel af billig elektronik. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at handle hos dkvolt!
Lige til
Hurtigt levering, gode priser. Ville have sparet mig for en del tid, hvis jeg havde fundet dem tidligere.
God rådgivning og fine produkter
Jeg har inden for kort tid lavet 2 bestillinger hos Dkvolt.dk, og det hele er gået nemt og hurtigt. FÞr fÞrste bestilling skrev jeg til dem, og jeg fik en rigtig god rådgivning af Sune. Hurtig forsendelse og de rigtige produkter. Produkterne er ikke i retail indpakning, men det er selvfÞlgelig nok for at holde prisen nede. Kan anbefale dem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã