レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Opdateret: Min leverance er stadig ikke kommet, men Lars fra Bels.dk har brugt tid i sin weekend på at e-maile mig og rykke DHL for det forsvundne. Mandag eftermiddag skriver han igen og fortæller... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Endelig en reservedelsleverandør, der også vil betjene private - og prioriterer éns ordre! Jeg er virkelig positivt overrasket over hastigheden, hvormed jeg fik min reservedel. Lagde ordren virke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg men høj fragtpris. Generelt godt udvalg og priser i den billige ende. Dyr fragt tæller dog negativt, så det burde være 4 1/2 stjerne. Vi køber kun få elprodukter og ikke så ofte da man... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Bels.dk er en online shop med handel af el-artikler for både private og erhverv. Vi har et af Danmarks største udvalg af el-artikler med altid over 50.000 varer på lager, til de bedste priser på nettet. Alle vores varer ligger klar til hurtig dag til dag levering når du skal bruge dem.

4.4

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Bestilte 3 gitterbakker, der forsvandt under forsendelse

Opdateret:
Min leverance er stadig ikke kommet, men Lars fra Bels.dk har brugt tid i sin weekend på at e-maile mig og rykke DHL for det forsvundne. Mandag eftermiddag skriver han igen og fortæller at transportfirmaet ikke har givet lyd fra sig - Derfor har han sendt en ny laverance i min retning. Det er god kundenservice, når fejl sker.
----
Oprindelig beskrivelse:
Jeg bestilte 3 gitterbakker, og ordre bekræftigelse, besked om afsendelse, og faktura kom i løbet af ingen tid - men så ellers intet. Tracking informationen fra det transport firma de bruger (DHL) siger intet andet end at forventet leverance for 2 dage siden. Når man lover dag-til-dag leverance, ikke kan overholde det og ikke informerer- så får man absolut minimum af stjerner.

2026年4月11日

Hej Henrik.
Jeg har lige sendt dig en mail, så vi kan få løst denne sag hurtigst muligt.
Vi har afsendt pakken og fremsent Track & Trac og dermed overholdt vores forpligtelser. Det ser ud som om den er læsset på bil ved DHL, men aldrig nået frem til din adresse. Det kan skyldes flere ting (evt. en syg chauffør). Derfor starter vi en sag på det med det samme ved DHL.
Dog mener vi ikke at vi kan holdes ansvarlige for dette i din anmeldelse da det, efter vores opfattelse, er DHL der er ansvarlig for at bringe pakken sikkert frem.

Det betyder dog ikke at vi ikke vil hjælpe. Derfor har vi startet en sporing ved DHL og vender tilbage til dig med svar, så snart vi har hørt nærmere.

Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse og fortsætte kommunikationen med os via e-mail.
På forhånd tak og god weekend.

100 % tilfreds

100 % tilfreds. Bestilling og levering kørte bare lige efter bogen 👍

Bels.dk からの回答

Hvor er det dejligt at høre. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering - bedste pris på markedet

Bels.dk からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og håber at se dig igen snart

Min vare er ikke kommet i nu

Min vare er ikke kommet i nu

Hej Rene.

Har du været i kontakt med kundeservice? Vi vil meget gerne hjælpe dig, så smid lige en mail til info@bels.dk. Vi sidder klar

dårligt.. ikke nogen leverance

dårligt.. leverance kom ikke - ikke nogen info.

2026年3月27日

Hej Joe.

Har du været i kontakt med vores kundeservice? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at spore din ordre, så jeg vil meget gerne høre fra dig på info@bels.dk, så vi kan finde løsningen på denne situation.

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte varen den 28/12-25 og der…

Jeg bestilte varen den 28/12-25 og der stod på siden at der var dag til dag levering, det er den 12/1-26 i dag og jeg har stadig ikke modtaget varen! Hvis bels.dk læser dette så tror jeg at nogen må have skudt jeres speditør drone ned!

2026年1月5日

Hej Allan.
Selvfølgelig læser vi dette. Har du været i kontakt med vores kundeservice? For pakken har været forsøgt leveret, men der blev ikke truffet nogen hjemme. Derfor er din pakke lagt til afhentning på nærmeste "posthus". Kontakt os på info@bels.dk for at få nærmere oplysninger. Husk at oplyse dit ordrenummer.

Da vi har levet op til vores del, håber vi også at du vil genoverveje din 1-stjernede anmeldelse

Super oplevelse

Super oplevelse! Bestille en varmepumpeskjuler søndag (der er dog lidt bøvl med betalingen, men vi får svar samme aften om, at bestillingen er gået igennem). Tirsdag ringer der en sød fragtdame, der står med pakken hjemme på vores adresse. God service og god oplevelse - nu skal vi så bare have sat skjuleren op, når sneen er væk, men god oplevelse indtil nu!

2026年1月6日

Bels.dk からの回答

Sådan skal det være! Det er bare dejligt når det hele spiller

Et sort (online) hul

Jeg har ventet på en bestilling i snart 14 dage, og har ingen viden om hvad der rent faktisk sker med denne. Status informationen er ikke eksisterende, blot uforståelig internt transport og logistik sprog og koder, der afkodes til at bestillingen er sendt retur uden begrundelse og forsøg på kontakt til modtager. Om det hele er Bels skyld eller Bring vides ikke, men det er rent faktisk også ligegyldigt, i sidste ende ligger ansvaret hos forhandleren!

2025年12月1日

Trustpilot エクスペリエンス