Vi har verdens bedste og sÞdeste vinduespudser. Håber at han fortsÊtter hos os i lang tid. TAK FOR VIRKELIG FINE VINDUER HVERGANG.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har vÊret kunde hos DM polering i et par Ã¥r nu, og jeg kan helt klart anbefale, at vÊre kunde hos dem! Servicen og mine ruder har altid vÊret fuldstÊndig upÃ¥klagelig, og jeg er virkelig til... ãã£ãšèŠã
DM Polering leverer altid et godt resultat. Man mÞder altid rare og professionelle mennesker, nÃ¥r man fÃ¥r pudset vinduer. DM Polering har en god hjenmmeside, hvor man kan holde sig opdateret vedr. n... ãã£ãšèŠã
Sebastian er vores faste vinduespudser. Det har stor betydning for os. Vi er meget tilfredse med Sebastians arbejde. Han er meget grundig. Samtidig har han et venligt vÊsen. Sebastian er bare god...... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DM Polering har adresse på Holmevej 90, 3670 VeksÞ og servicerer vores kunder i hele StorkÞbenhavn og Omegn hvor vi servicerer +10.000 kunder DM Polering har eksisteret siden 2010 og er Danmarks mest stabile og rutinerede vinduespudser, der leverer et pletfrit resultat hver gang. Se vores hjemmeside, om vi kÞrer i dit område: http://www.dm-polering.dk/Omraade.html DM Polering er kendt for deres hÞje kvalitet til lave priser der starter fra 70,- og vi er kendt for et hÞjt serviceniveau. Hos os er en aftale, en aftale. Se mere om os på vores hjemmeside, hvor der også kan sÞges tilbud online og få svar med din pris, med det samme. http://www.dm-polering.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan ikke undvÊre DM
Mega godt arbejde. Nemt, bekvemt eller meget serviceminded firma
Vi har verdens bedste og sÞdesteâŠ
Vi er meget tilfredse med DM Polering.
Rene ruder på rekord tid. Og en meget venlig vinduespudser!
Har vÊret godt tilfreds kommer altidâŠ
Har vÊret godt tilfreds kommer altid som ventet
De sender os faktura pÃ¥ noget de ikkeâŠ
De sender os faktura på noget de ikke har lavet,

DM Polering ApS ããã®åç
Dejligt med fine
Dejligt med fine, rene forårsruller.
Sig tak til ham der pudsede.
Kommer som aftalt og leverer et godtâŠ
Kommer som aftalt og leverer et godt stykke arbejde.
Altid tilfredstillende service ogâŠ
Altid tilfredstillende service og vinduerne er super flotte
Meget tilfreds ð
Kommer altid som aftalt
Kommer altid som aftalt
VeludfÞrt og hurtigt
Serviceminded og smilende
Godt arbejde.
Perfekt vinduespolering fra DM polering
Vi havde et fÞrstegangs besÞg af vinduespudser fra DM polering, en fantastisk ung mand der pudsede vore ikke sÊrlig rene vinduer, så de stod skindende efterfÞlgende, til stor tilfredshed og en ualmindelig rimelig pris.
GlÊder os til nÊste gang.
Altid fin og solid polering til en fairâŠ
Altid fin og solid polering til en fair pris.
Flink og venlig pudser
Flink og venlig pudser. Tilfredsstillende arbejde
Fast vinduespudser
Sebastian er bare god....stor julegave til ham.
Julehilsen Karsten og Marianne, Rugmarksvej 6, 2605 BrÞndby.
DM Polering leverer altid et godtâŠ
DM Polering leverer altid et godt resultat.
Man mÞder altid rare og professionelle mennesker, når man får pudset vinduer.
DM Polering har en god hjenmmeside, hvor man kan holde sig opdateret vedr. nÊste aftale.
Bedste vinduespolerer
Bedste vinduespolerer, ville Þnske han kom hver gang
Grundigt arbejde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹