Jeg har vÊret kunde gennem mange Ã¥r, og var tidligere tilfreds med MEM polering. Men de seneste gange har jeg min oplevelse desvÊrre vÊret dÃ¥rligere og dÃ¥rligere. IsÊr den seneste gang, hvor jeg opl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ledte efter ny vinduespudser til lejlighed pÃ¥ 1 sal, bÃ¥de ude og inde. Fandt MEM polering pÃ¥ nettet. Meget nemt at specificere antal ruder, og bestille en pudsning. Vinduespudseren var en ung fyr, meg... ãã£ãšèŠã
Super oplevelse, lige fra hurtigt og fair tilbud til hurtigt og veludfÞrt pÊnt arbejde pÃ¥ 3. sal bÃ¥de inde, ude samt altan. Emil (meget venlig og kompetent pudser) kom 15 min fÞr aftalt og alt s... ãã£ãšèŠã
Altid gode pålidelige medarbejdere venlige og dygtige. Får altid besked ved forsinkelse. Rart også at få reminder hvis der er gået noget tid siden sidste vinduespudsning
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vigtigt for os at drive vores vinduespudser virksomhed ud fra vores egne personlige vÊrdier. Det betyder, at vi sÞrger for vores kunder, for hinanden og for miljÞet. Vi tror på, at glade medarbejdere leverer den bedste service og er med til at tage et ansvar for kundernes tilfredshed og for vores fÊlles miljÞ. Vi tror på, at en god relation til kunden giver det bedste resultat. Derfor gÞr vi os meget umage med at lytte til kundens behov og tager glad imod feedback, så vi til hver en tid kan justere vores indsats. Kig forbi os under her :)
Pris & tid med det samme online!
Klik din pris og book din tid med det samme online!

é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid gode pÃ¥lidelige medarbejdereâŠ
Har brugt MEMpolering fÞr.
Har brugt MEMpolering fÞr og igen, står mine vinduer knivskarpt efter, at have haft besÞg af Johan.
Aftagende kvalitet
Jeg har vÊret kunde gennem mange år, og var tidligere tilfreds med MEM polering. Men de seneste gange har jeg min oplevelse desvÊrre vÊret dårligere og dårligere. IsÊr den seneste gang, hvor jeg oplevede en meget flink mand, men resultatet var virkeligt ikke godt. Selv efter vi sammen gik over 6-7 store helligdage, var resultatet slet ikke godt. Jeg tvivler på at han havde fået tilstrÊkkelig oplÊring. Indvaskeren/vandet var også meget beskidt, hvilket Þger risiko for ridser og mÊrker. Desuden en masse beskidte pletter på vindues rammen/ gulvet.
Derudover, har der de sidste mange gange vÊret store problemer med at komme til aftalte tid, selvom jeg vÊlger den "dyre" aftale +- 15 minuter.
Flotte vinduer
Flotte vinduer, hÞflige personer, tog skoene af udenfor, var hurtige og effektive. Dette er 5-6 gang vores vinduer blev pudset af MEMpolering og det fortsÊtter vi med.
Really great service
Really great service, showing up at the right time, absolutely no issues. A loyal customer.
Hurtigt og fin service som altid
Hurtigt og fin service som altid
Jeg har haft besÞg af Lukas i dag
Jeg har haft besÞg af Lukas i dag, vil rose ham for at kÊmpe mod solen og nogle virkelig beskidte vinduet.ðªð» Lukas kom godt i mÃ¥l. ð
Jeg er godt tilfreds. Han må godt komme nÊste gang vi skal have pusset vinduer.
Hurtigt svar og fornuftig pris
Hurtigt svar og fornuftig pris. Venlige personale
Flot arbejde
Kommer til tiden
Tager fodtÞj af
Taler pÊnt
Arbejder flot og hurtigt
PÊnt arbejde
Har brugt firmaet i mange pr
Super oplevelse med MEM polering
Super oplevelse med MEM polering. Vinduespudseren var punktlig, sÞd og hÞflig og udfÞrte et perfekt job. Kunne ikke vÊre bedre. Dem kommer jeg til at bruge fremover.
Kom til tiden
Kom til tiden. Var flink og svarede på spÞrgsmål og vinduerne blev rene
Vi fik hurtig en tid
Vi fik hurtig en tid til vinduespolering og en rar mand kom og lavede et godt stykke arbejde. Vi vil bruge jer en anden gang
Sjusk
Jeg synes ikke, at pudsningen var af hÞj kvalitet. Det er markante striber på mange af ruderne, pletter som ikke er fjernet. Derudover også sorte pletter på gulvet fra beskidt vand flere steder, ligesom vinduespudser også har stået med sine sko i en lÊdersofa, der står langs et af vinduerne.
Alt i alt ikke en professionel ydelse som jeg igen ville booke.

MEMpolering ããã®åç
Ville godt give 4 stjerner, menâŠ
Ville godt give 4 stjerner, men da jeg fandt et sort sko aftryk i min seng efterfÞlgende (der er sne udenfor) må det simpelthen trÊkke ned. Man kan bede om at få noget at stå på, eller selv tÊnke man bÞr tage sin sko af!!
Vinduspusser med et stort servicegen
SÞd ung mand kom forbi og ordnet vores vinduer, han tog hensyn til at vinduernes yderside skulle pudses udvendigt fra ved hjÊlp af en stige og lavet et godt stykke arbejde.
Dejligt med de nypudsede vinduer.
Dejligt med de nypudsede vinduer.
Godt arbejde, venlig vinduespudser.
Igen igen mega flotte vinduer efterâŠ
Igen igen mega flotte vinduer efter besÞg af MemPolering. Mange tak
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ