Meget handler om tryghed og tillid i sÃ¥dan en samtale. Der Ã¥bnes - mÃ¥ske lidt sÊrt, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at vÊre kompeten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gÞre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brugt DMâs karriererÃ¥dgivning til at fÃ¥ sparring pÃ¥ ansÞgning og CV en hÃ¥ndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mÞdt af kompetente rÃ¥dgivere som giver brugbar feedback pÃ¥ en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rådgiver var super sÞd og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation
DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fÊllesskab. Vi hjÊlper med vilkår, lÞn, jobsÞgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.
Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Empatisk og fuldstÊndig fantastisk samtale med engageret og indsigtsfulde Houda. Taknemmelig og fÞlte mig set og hÞrt.

DM ããã®åç
God oplevelse, mangler en dagsorden/ disposition for samtalen + for de muligheder der er bagefter
God sparring med en karrierevejleder der forholdt sig til min situation og faglige muligheder

DM ããã®åç
Rådgiver var super sÞd og enormt god til hurtigt at skabe kontakt.
Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sÊrt, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt!
Derudover virker det til at vÊre kompetent vejledning, der selvfÞlgelig benytter nogle 'tricks' for spille den konsulterede på banen, men det fungerer og er meget reelt og virker på ingen måde manipulerende.

DM ããã®åç
Meget vidende, hjÊlpsom , psykologisk klog og med indlevelsesevne i den arbejdsmÊssige situation som mÞdet handlede om. Stor ros.

DM ããã®åç
Blev mÞdt af en konsulent, som tog min situation og overvejelser super seriÞst. Fik et job dagen efter samtalen, da jeg brugte den strategi, som vi havde talt om.

DM ããã®åç
Det var en professionel og grundig samtale om karriere og jobsÞgning.

DM ããã®åç
Mads var god til at mÞde mig der hvor jeg var i mine overvejelser om karrierestrategi, og give perspektiv og konkrete ideer.

DM ããã®åç
Relevante input til forbedring af ansÞgning

DM ããã®åç
Der er meget lang opsigelse på medlemskab, hvilket ikke er sÊrlig tydeligt. Det betyder at du skal vide 4 måneder fÞr du Þnsker dit medlemskab opsagt, at du vil dette, men det skal også passe med deres kvartaler.
Ved overgangen fra studerende til fÊrdiguddannet lavede de også fejl i opkrÊvningen af medlemskab. Den måned jeg blev fÊrdig talte de ikke lige med som studerende i fÞrste omgang, selvom dette tydeligt frengik af de oplysninger jeg gav dem. Jeg måtte derfor kontakte dem. Jeg havde også meldt mig ud, da jeg var blevet fÊrdig, men dette var så ikke gået igennem. Heldigvis opdagede jeg så det i forbindelse med kontigent opkrÊvningen, så jeg kunne nå at få det igennem inden deadlinen - ellers havde det kostet mig 1200 kr.
Jeg betalte mit kontigent, som heldigvis blev justeret. DesvÊrre har de så lavet endnu en fejl og tilbagebetalt noget af det, så jeg lige kunne få lov til at lave en overfÞrsel tilbage til dem.
Der er ikke sÊrlig godt styr på det hos DM, så jeg håber det bliver bedre.

DM ããã®åç
Jeg fik god og konstruktiv sparring på de spÞrgsmål og overvejelser jeg havde brug for at vende med min fagforening.

DM ããã®åç
Inspirerende samtale med gode råd til, hvordan jeg kom videre i mit arbejdsliv.

DM ããã®åç
Meget vidende rådgiver, der forstår den vigtige balance mellem empati og nudging. Lytter og giver feedback. Giver idéer og fortÊller, hvordan nye tiltag konkret kan realiseres - og booster motivation med venlighed og humor.

DM ããã®åç
Og hver eneste gang er jeg blevet mÞdt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en utrolig kÊrlig og respektfuld måde.
At jeg så derudover er gået fra alle samtalerne med en markant bedre ansÞgning, er heller ikke ligegyldigt.
KÊmpe tak!

DM ããã®åç
God sparring og frisk inspiration til jobsÞgningen og jobsamtalen. Kan klart anbefale at booke en karrieresamtale, også selvom konsulenten måske ikke er ekspert i ens eget fag

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã