Meget handler om tryghed og tillid i sÃ¥dan en samtale. Der Ã¥bnes - mÃ¥ske lidt sÊrt, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at vÊre kompeten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gÞre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brugt DMâs karriererÃ¥dgivning til at fÃ¥ sparring pÃ¥ ansÞgning og CV en hÃ¥ndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mÞdt af kompetente rÃ¥dgivere som giver brugbar feedback pÃ¥ en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rådgiver var super sÞd og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation
DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fÊllesskab. Vi hjÊlper med vilkår, lÞn, jobsÞgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.
Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Lad vÊre med at vÊlge dem som fagforening hvis du er studerende! De har trukket mig for medlemskab i en periode hvor jeg har vÊret studerende, og selvom jeg har ringet om forklaret det flere gange, er jeg alligevel blevet rykket for belÞbet. Det er virkelig falsk reklame, da de alle steder lover gratis studietid.

DM ããã®åç
Havde en utrolig god karrieresamtale, hvor jeg virkelig kunne mÊrke, at konsulenten tog mit perspektiv og ville hjÊlpe mig bedst muligt. Han fik givet mig et overblik over den situation, jeg står i, og givet mig en helt konkret liste af handlemuligheder, perspektiver og gode råd. Det var lige prÊcis dét, jeg havde brug for!

DM ããã®åç
Meget fin, konkret og direkte brugbar respons, som peger fremad og åbner muligheder

DM ããã®åç
Utrolig god samtale! Gav mig virkelig perspektiv og en masse konkrete guldkorn og vÊrdifuld sparring, som allerede har givet mig mere klarhed over min retning. Samtalen var både inspirerende og praktisk.En kombination der virkelig gÞr en forskel, når man står midt i en jobsÞgningsproces.

DM ããã®åç
Rådgiver var godt beredt, erfaren og gav konkrete og meget brugbar råd.

DM ããã®åç
Jeg deltog for nyligt i en karrieresamtale, som desvÊrre blev en skuffende oplevelse. Jeg gik ind til mÞdet med et Þnske om at blive lyttet til og fÃ¥ sparring pÃ¥ mine egne overvejelser. I stedet oplevede jeg, at karrierevejlederen udelukkende kÞrte sin metode igennem â uden at interessere sig for mine erfaringer eller spÞrgsmÃ¥l.
Det fÞltes som om hun bare gerne ville hurtigt hjem. Jeg fik indtryk af, at hun betragtede mig som forkÊlet og urealistisk, i stedet for at mÞde mig åbent og nysgerrigt. Mine forsÞg på at dele konkrete dilemmaer blev overhÞrt eller afvist, og samtalen blev mere en monolog end en reel dialog.
Resultatet var, at jeg sad tilbage med en fÞlelse af ikke at blive taget alvorligt. Det var langt fra det, jeg havde håbet på: en samtale, hvor jeg kunne afprÞve mine tanker og få Êrlig, respektfuld sparring.
Jeg håber, at karrierevejledningen fremover vil tage afsÊt i den enkelte og handle om dialog og respekt, fremfor en fastlåst metode og forudindtagede holdninger.

DM ããã®åç
Jeg fik meget konkrete råd til et CV- og ansÞgningstjek. Det var tydeligt at fornemme, at medarbejderen havde nÊrlÊst det, jeg havde sendt ind og at hun havde gjort sig overvejelser til, hvordan lige netop jeg kunne forbedre min ansÞgning og CV i relation til et konkret stillingsopslag. Det var altså ikke en rÊkke generelle tips og tricks, jeg fik, men derimod kompetent og personlig råd og vejledning.

DM ããã®åç
Jeg fik rigtig god sparring og modspil. Det gav stof til eftertanke - og jeg blev motiveret af samtalen.

God personlig karriererådgivning

DM ããã®åç
Jeg er dybt utilfreds med at have modtaget både en regning og et rykkergebyr for mit medlemskab. Da jeg meldte mig ind, blev jeg klart og tydeligt lovet, at medlemskabet ville vÊre gratis gennem hele min studietid.
At I nu sender mig en opkrÊvning og ovenikÞbet et rykkergebyr, oplever jeg som direkte vildledning. Det er uacceptabelt, at I reklamerer med gratis medlemskab til studerende, når det åbenbart ikke bliver overholdt i praksis.

DM ããã®åç
Jeg fik en rigtig fin og nyttig snak om karriere.

DM ããã®åç
Jonas var super god og kom med rigtig god konkret feedback

DM ããã®åç
Fik kigget min ansÊttelseskontrakt igennem, og fik en virkelig god professionel sparring og opfÞlgning.
Jeg har vÊret medlem i over et år, og DM prÊsenterer på topniveau, vÊr gang.
Tak for hjÊlpen for denne omgang.
Venlig hilsen Mohamed

DM ããã®åç
For knap 2 måneder siden blev jeg fyret, da ledelsen ikke mente, at jeg havde de nÞdvendige kompetencer til at honorere kravene ved omlÊgningen af mine arbejdsfunktioner.
Mads formåede at lÞfte mig videre til hÞjere niveau, så jeg forhåbentligt kan finde et nyt godt job? -jeg fik i hvert fald nogle gode redskaber og noget at arbejde videre med, fÞler jeg. :-)

DM ããã®åç
Det var en virkelig god coach, som forstod min situation, og stillede de rigtige spÞrgsmål.

DM ããã®åç
Excellent sparring and career talk!
I am working to shift my career in a new direction - an exciting prospect, but one that is also tough and quite emotionally draining. I received excellent advice from my DM advisor and simply had a nice conversation. I feel safe and comforted knowing that I can turn to smart advisors. Thanks!

DM ããã®åç
Det er guld vÊrd med sparring fra DM. SÊrligt ved karriereskifte og lÞnforhandling. De er yderst kompetente og er gode til at lytte og bringe deres indsigt i spil.

DM ããã®åç
Jeg havde en virkelig god karrieresamtale hos DM og mÞdte kun venlighed, tryghed og professionalisme. Jeg blev mere afklaret omkring mit både videre og hidtidige karriereforlÞb, hvilket gav mig blod på tanden til at gå nye veje.