レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sært, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at være kompeten... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gøre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt DM’s karriererådgivning til at få sparring på ansøgning og CV en håndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mødt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation

企業情報

1. 労働組合
  2. キャリア コーチ
  3. 法律サービス
  4. 学生進路指導室

当該企業による記述

DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fagligt dygtig og imødekommende…

Fagligt dygtig og imødekommende vejleder. Hun sørgede for at tydligere, hvad der var forslag og hvad der var mere generelle rettelser, personlig kontra general holdning til indhold og opsætning. Derudover var der åbenhed for spørgsmål og snak omkring jobsøgningsprocessen i forarbejdet til ansøgningen, i udarbejdelsen af den og i det tilfælde at man skulle komme til samtale.

2024年7月9日

Kære Karoline
Det lyder som en god samtale, og vi er glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Processen både før og efter ansøgningsmateriale er nemlig vigtig, så det er godt at høre, at I også fik talt om det.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at vende tilbage for yderligere sparring, f.eks. når du bliver kaldt til jobsamtale.

Rigtig lærerig samtale

Rigtig lærerig samtale
fik feedback på min jobansøgninger og CV

2024年7月10日

Kære Fatima

Vi er glade for, at du har haft en lærerig samtale. Det er det vi arbejder for at give vores medlemmer hver gang vi giver dem en sparring.

Du er altid velkommen til at vende tilbage til os for yderligere feedback, hvis du skulle få behov for det. F.eks. når du skal til en jobsamtale.

Super rådgivning

Usædvanlig indlevende og kompetent rådgivning fra Jonas

2024年6月25日

Hej Thomas

Tak for, at du deler din oplevelse med os. Vi sørger for at give dine gode ord videre til Jonas for et ekstra skud arbejdsglæde.

Du er altid velkommen til at hive fat i os igen ved behov.

5つ星のうち5の評価

Professionel karriererådgivning med et…

Professionel karriererådgivning med et twist
DMs karriererådgiver gør jobsøgning til en leg. Jeg fik mange tips og tricks, både til selve ansøgning og til samtalen, som jeg glæder mig til at prøve af!

2024年6月24日

Hej Anna

Hvor er det godt at høre, du har haft en god oplevelse med vores karriererådgivning. Tak for, at du vil dele det med os!

Jeg har nu også altid holdt på, at det under de rette omstændigheder faktisk godt kan være sjovt at skrive en ansøgning.

Du er meget velkommen til at hive fat i os igen, hvis du skulle få behov for yderligere sparring.

DM har kompetente medarbejdere

DM har kompetente medarbejdere, som kunne hjælpe mig videre med min jobsøgning. De har forskellige eksperter, som samlet set kan vejlede og guide dig igennem hvad end du har brug for.

2024年6月25日

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har følt dig godt hjulpet og vejledt. Du er altid velkommen til at hive fat i os igen, hvis du skulle få behov for yderligere sparring.

Superforberedt og konkrete forslag

Silas ramte plet! Glæder mig til at følge hans råd og vejledning. Han var forberedt, klar med konkrete forslag og refleksioner, som helt sikkert vil hjælpe min ansøgningsproces.

2024年6月17日

Hej Natalia

Og du ramte plet med at give et ordentlig skud arbejdsglæde :) Tak for din fine beskrivelse, som jeg er så glad for at kunne sende videre.

Mange hilsner
Cecilie, DM

5つ星のうち5の評価

Jeg fik så meget konstruktiv feedback…

Jeg fik så meget konstruktiv feedback på både mit CV og ansøgning. Bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af den mulighed. Virkelig god gennemgang af hvad der var ekstra godt og hvor der kunne forbedres for at det stod endnu skarpere. Meget god oplevelse her fra!

2024年6月14日

Hej Bianca

Hvor er det godt at høre, at du har fået god og konstruktiv feedback. Det gav os lige lidt ekstra til arbejdsglæden i dag. Du er meget velkommen til at benytte os igen.

Silas Longfors listen to me

Silas Longfors was very nice with me and gave me so many good suggestions to continue to upgrade my resume. He adapted the tips to my profile.
Very good talk, he helps me to stay motivated it!

2024年6月13日

Hi Madeleine

Thank you so much for taking the time to let us know. I totally agree, Silas i great and I know that he will be more than happy to talk to you again if you need help in the future.

Best,
Cecilie, DM

5つ星のうち5の評価

Jeg følte mig respekteret og mødt

Jeg følte mig respekteret og mødt, der hvor jeg var og fik nogle gode input at gå videre med.

2024年6月4日

Kære Cecilia
Vi er glade for, at du fik nogle inputs du kunne bruge til noget og at du følte dig mødt. Tøv ikke med at hive fat i os igen i fremtiden, hvis du skulle få behov for yderligere sparring.

Mads is great

Mads is a very good career counselor: he is both knowledgeable and friendly.

2024年5月30日

Dear Juan
We can't argue with that, Mads is indeed a good councelor and colleague. Thank you for sharing your opinion with us in here.

Best regards

5つ星のうち5の評価

Rådgiveren havde stor erfaring at…

Rådgiveren havde stor erfaring at trække på og gav relevant og specifik rådgivning, der passede til min situation.

2024年5月28日

Kære LD
Tak for, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse herinde. Vi sætter stor pris på det.

Du er altid velkommen til at hive fat i os igen i fremtiden, hvis du skulle have behov for det.

Professionel og kvalitativ rådgivning

Jeg fik professionel og kvalitativ rådgivning og konkrete værktøjer som jeg vil bruge fremmedrettet.

2024年5月24日

Kære Marie
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne give dig noget du tage i brug fremadrettet.
Du er altid velkommen til at hive fat i os igen ved behov.

5つ星のうち5の評価

Har du brug for en sparringspartner så vælg DM

Har du brug for en sparringspartner, der engagerer sig og tager sig tid til at hjælpe dig videre i din karriere? Så vælg DM.

Jeg har været medlem siden min studietid, og det var primært fordi det gav mig billige forsikringer, men jeg har i høj grad benyttet mig af DM i de sidste 10 år hvor jeg har været på arbejdsmarkedet.

Jeg har primært benyttet mig af deres karriererådgivning, hvor jeg har haft én fast karriererådgiver. Ham har jeg brugt i forbindelse med jobskifte, når jeg har haft nogle spændende jobmuligheder eller stillinger som jeg meget gerne ville have sparring på.
Dette gælder både i jobansøgningsprocessen, og i interviewprocessen hvor han har rådgivet mig om hvilket lønniveau jeg burde ligge på for stillingstypen, forhandlingsteknik til løn og bedre vilkår, samt cases og andet jeg har skulle igennem.

At have en fast rådgiver, som jeg har kunne kontakte løbende i min karriere, giver den fordel, at han kender mig så godt, at han har kunne udfordre mig på mine ansøgningsprocesser og ikke mindst mine erfaringer så de blev vinket optimalt i mine ansættelsesprocesser.

Derudover har han, fordi han har været med i hele min karriere, kunne udfordre mig på mine karrieremål, og mine ønsker til fremtiden.

Så er du i tvivl om DM kan hjælpe dig, så tag endelig fat i dem, og i særdeleshed deres karriererådgivning. De står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, men du skal dog være ude i god tid, hvis det er under en ansøgningsproces, da det godt kan tage et par dage at få booket mødet - særligt hvis karriererådgiveren skal nå at forberede sig med at læse stillingsopslag og din ansøgning.

Jeg håber du bliver lige så glad for deres karriererådgivning som jeg har været :)

2024年4月1日

Kære Janne

Det er vel nok den bedste anbefaling, vi kunne have ønsket os overhovedet.

Tusind tak for, at du tager dig tid til at dele dine erfaringer med at benytte vores rådgivning herinde. Vi bestræber os alle på at levere den kvalitet af service, du her har oplevet med en af mine dygtige kollegaer. Din feedback bliver selvfølgelig også givet videre til vedkommende.

Vi kan kun støtte din anbefaling til andre om at tage fat i os, og det gælder selvfølgelig også dig, hvis du nogensinde skulle få brug for sparring igen i fremtiden.

Brugbar og inspirerende

En inspirerende karrieresamtale, der gav anledning til reorientering og nye perspektiver på min jobsøgning

2024年5月22日

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at have givet dig nye perspektiver på din jobsøgning. Du ved, hvor vi er, hvis du får brug for sparring igen. F.eks. når du bliver kaldt til en jobsamtale.

Godt CV- og ansøgningstjek

Jeg fik rigtig god hjælp i forbindelse med CV- og ansøgningstjek - kan jeg varmt anbefale! Jeg blev motiveret af samtalen med karrierekonsulenten og fik flere gode inputs til hvordan jeg kunne forbedre min ansøgning og CV til et specifikt job

2024年5月16日

Kære Stine

Tusind tak for din tilbagemelding. Vi bliver altid så motiverede og glade, når vi hører fra medlemmer, der har haft en god oplevelse med vores rådgivning.

Du vender bare tilbage når du bliver kaldt til en jobsamtale, så giver vi dig også gerne sparring på det.

Karrieremøde

Karrieremødet med DMs karrierekonsulent har virkelig inspireret mig og givet mig en god retning i min karriereudvikling.

2024年4月24日

Kære medlem

Hvor er vi glade for, at dit møde med os var inspirerende. Du er altid velkommen til at hive fat i os igen for sparring i fremtiden.

DM's karriererådgivning

Benyttede mig af DM's medlemstilbud om karriererådgivning og her oplevede jeg helt igennem god sparring og rådgivning om at være nyuddannet i første job. Blev stillet gode og relevante spørgsmål og fik afklaring på flere tvivlsspørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2024年4月22日

Kære Carla

Tusind tak for, at du deler din oplevelse med os. Det er altid en speciel situation at skulle ud i sit første job som nyuddannet, så vi er glade for at have kunnet hjælpe dig godt på vej.

Du kontakter os bare en anden gang, hvis der skulle være behov for det.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik fin og konstruktiv rådgivning…

Jeg fik fin og konstruktiv rådgivning samt gode råd.

2024年4月19日

Kære Niels

Mange tak for, at du deler din oplevelse herinde. Du er altid velkommen til at hive fat i os igen for konstruktiv rådgivning og gode råd i fremtiden.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。